Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Tak ten problém nie je cely..
Dokonca, ked je dátova siet LTE aktivna, chcem volat, najprv! mi zrusi hovor, následne sa prepne do GSM/3G siete a az tak opatovne musim vytocit..
Dokonca, ked je dátova siet LTE aktivna, chcem volat, najprv! mi zrusi hovor, následne sa prepne do GSM/3G siete a az tak opatovne musim vytocit..
Naposledy upravil/-a CageJ v Št 12. Dec, 2013, 14:37, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
Pokial som si vsimol, tak mi na Lumii svieti nepretrzite 4G, ci mam hovor alebo pozeram net. Samozrejme v civilizovanejsej krajine ako SK
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Hej v Nemecku.. na SK ako vidno, tie ch**e to spustili bez moznosti volania cez LTE a akurat tomu je**...
Otazne je, ze ci pri Nemeckom FW nie je aj ina ikona.. Mas tam niekedy aj ''L''? Alebo ti stale ukazuje iba 4G?
Otazne je, ze ci pri Nemeckom FW nie je aj ina ikona.. Mas tam niekedy aj ''L''? Alebo ti stale ukazuje iba 4G?
Ukazuje LTE, ale myslim, ze v Rakusku mi svietilo aj 4G. Ale nejako to velmi nesledujem, len ten internet je sakra rychly.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
takze je to problem urcite v sieti, dik..
GJ TELEKOM !
GJ TELEKOM !
mam bugnuty prehravac na lumii 920
ked pocuvam hudbu tak niekedy sa mp3ka spusti v kvalite ze aj 128kbps je vela a este ktomu v mono, prepnem na dalsiu a naspet a uz to ide normalne
pocul niekto o tomto?
ked pocuvam hudbu tak niekedy sa mp3ka spusti v kvalite ze aj 128kbps je vela a este ktomu v mono, prepnem na dalsiu a naspet a uz to ide normalne
pocul niekto o tomto?
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Mám 920 a nikdy sa mi to nestalo, robí to aj keď máš slúchadlá? Alebo len cez stereo?
nikto nič ?Bird napísal:skúšali ste niekto nainštalovať dungeon hunter 4 na lumiu 820 ?
mne píše že mám málo úložného priestoru aj keď hra má 1 giga a mám volných 3...
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
stiahni instalacku na SD kartu...
tusim tam potrebujes mat volne az 4x viac.. cize cca 4GB
tusim tam potrebujes mat volne az 4x viac.. cize cca 4GB
A ako sa to da urobit ? Ved WP neponuka taku moznost.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
cez sluchatka, stereo myslim, ze obe sluchatka hraju jeden kanalSpacepen napísal:Mám 920 a nikdy sa mi to nestalo, robí to aj keď máš slúchadlá? Alebo len cez stereo?
je to dost otravne hlavne v robote ked si chcem vypocut cely album a stale potom musim prepinat
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
cez web stranku si stiahnes XAPBird napísal:A ako sa to da urobit ? Ved WP neponuka taku moznost.
troska OT
http://www.wpcentral.com/nokia-once-aga ... ll-counter
ale mame tu aky-taky call time counter
http://www.wpcentral.com/nokia-once-aga ... ll-counter
ale mame tu aky-taky call time counter
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Vyšiel Minion Rush na WP
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Aj vám to nejde na 920 úplne plynulo? Niekedy je framerate dosť mizerný