Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
jaaaaaaaaaaaaj, ze GA-EEE RM?
skor mam pocit ze to mohol byt aj on a on si tiez nie je isty ci to nebol preto asi eeerm
Spoiler: ukázať
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
ste sa stretli
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Papek: K tomu tempomatovaniu medzi kamionmi. Samozrejme sa neradim medzi dva kamiony ani ich neobieham po jednom. Ale ked uz som posledny v kolone a za mnou nikde nic (to si casto sledujem), tak potom uz len vyzute boty, jedna noha vylozena na stredovom tuneli, druha zase uplna vlavo a salam pohoda.
HellAngel: K namraze zvnutra. Ked budes niekam prichadzat s autom, tak na poslednych par sto metrov otvor vsetky okna, nech sa dokonale vymeni vzduch. Potom, ked zaparkujes, len pozatvaraj okna a auto. Ide o to, aby si ten zohriaty vydychany vlhky vzduch dostal prec z auta. Toto by malo do velkej miery pomoct, aby si rano nemal namrazu zvnutra.
HellAngel: K namraze zvnutra. Ked budes niekam prichadzat s autom, tak na poslednych par sto metrov otvor vsetky okna, nech sa dokonale vymeni vzduch. Potom, ked zaparkujes, len pozatvaraj okna a auto. Ide o to, aby si ten zohriaty vydychany vlhky vzduch dostal prec z auta. Toto by malo do velkej miery pomoct, aby si rano nemal namrazu zvnutra.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
netusim, okamzite som zabudol znacku
bolo to ked sa okolo medickej a toho cintorinu ide odbocit dolava na mlynske nivy
(a proti madarom nic nemam, ale toko krat uz ma ohrozilo auto s DS alebo GA znackou ze inych dokopy tolko nebolo. aj ked s vlastnym sefom jazdim tak si vsimam jak on jazdi a tiez ma kvalitne v <> )
inak pani, niekto uz tu riesil nieco s EGR, najma teda na astre 1.4 16V (motor X14XE, ale samotne EGRka su tusim u viacerych rovnake)
moje problemy: raz mi skocila kontrolka motora, EGR bolo v pamati chyb, kontrolka alesa odvtedy neukazala - az ked som odpojil EGR
potom trhanie na nizkych otackach, hlavne ked sa posuvam v kolone
a este nejake subjedktivne veci ktore asi nema zmysel rozoberat.
je to uz dostatocna istota ze je chyba v EGR?
bolo to ked sa okolo medickej a toho cintorinu ide odbocit dolava na mlynske nivy
(a proti madarom nic nemam, ale toko krat uz ma ohrozilo auto s DS alebo GA znackou ze inych dokopy tolko nebolo. aj ked s vlastnym sefom jazdim tak si vsimam jak on jazdi a tiez ma kvalitne v <> )
inak pani, niekto uz tu riesil nieco s EGR, najma teda na astre 1.4 16V (motor X14XE, ale samotne EGRka su tusim u viacerych rovnake)
moje problemy: raz mi skocila kontrolka motora, EGR bolo v pamati chyb, kontrolka alesa odvtedy neukazala - az ked som odpojil EGR
potom trhanie na nizkych otackach, hlavne ked sa posuvam v kolone
a este nejake subjedktivne veci ktore asi nema zmysel rozoberat.
je to uz dostatocna istota ze je chyba v EGR?
Steam: michalsveto
Tak to EGR vycisti, znova zapoj a nemusis riesit blbosti. Nie je tam pre srandu. Teda vlastne je, ale jazdit bez neho prinasa hadam viac problemov ako uzitku.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Tiez to poslednu dobu tak robim a ludia len tak pozeraju ci mi ne.ebe ale ucel to splnazoom napísal: K namraze zvnutra. Ked budes niekam prichadzat s autom, tak na poslednych par sto metrov otvor vsetky okna, nech sa dokonale vymeni vzduch. Potom, ked zaparkujes, len pozatvaraj okna a auto. Ide o to, aby si ten zohriaty vydychany vlhky vzduch dostal prec z auta. Toto by malo do velkej miery pomoct, aby si rano nemal namrazu zvnutra.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
do matere, tak egr je cistucke jak keby malo 10000km len, je na nom akurat jemny povlak sadzi, ale o nejakej restrikcii sa hovorit neda. ventil sa hybe volne. tu bude zrada v elektrike. viem nejak otestovat otvaranie egrka? ide to na 12V normalne?
(ale zlaty opel, staci dat dole plastovy kryt motora (dva sroby) a je potom krasny pristup k EGR (dalsie dva sroby) )
(ale zlaty opel, staci dat dole plastovy kryt motora (dva sroby) a je potom krasny pristup k EGR (dalsie dva sroby) )
Steam: michalsveto
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
lol uz som si myslel, ze landrower mi zavadzal, silver astra G BL-356, ale ako pozeram ma BL-904
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Chalani, neda mi neodporucit, pisal som aj v nakupnej poradni.
Ak niekto mate AUX vstup ale chyba vam BT, tak som dnes kupil uzasny produkt od Belkin.
Jednoducha instalacia, u mna osobne sa kable dali velmi jednoducho skryt, pridem, nastartujem, stlacim tlacidlo a okamzite sa uz pripaja k telefonu a dokonca zacne hrat hudba tam kde prestala naposledy. Za tie peniaze vazne vyborny produkt pre niekoho kto nema a chce mat bluetooth. Co sa tyka kvality hovoru, tu este zhodnotit neviem, neskusal som, ale kupoval som to kvoli bezdratovemu prenosu hudby.
A menil som aj ziarovky za ring xenonultima, dam neskor vediet ake su.
Ak niekto mate AUX vstup ale chyba vam BT, tak som dnes kupil uzasny produkt od Belkin.
Jednoducha instalacia, u mna osobne sa kable dali velmi jednoducho skryt, pridem, nastartujem, stlacim tlacidlo a okamzite sa uz pripaja k telefonu a dokonca zacne hrat hudba tam kde prestala naposledy. Za tie peniaze vazne vyborny produkt pre niekoho kto nema a chce mat bluetooth. Co sa tyka kvality hovoru, tu este zhodnotit neviem, neskusal som, ale kupoval som to kvoli bezdratovemu prenosu hudby.
A menil som aj ziarovky za ring xenonultima, dam neskor vediet ake su.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som cital o tom dost a zevraj hudobne podanie je humus:) ale tak neviem co je pravda...
- Wizik
- VIP
Nepocujem rozdiel medzi tymto a pripojenim cez kabel, som velmi spokojny.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tiez som nieco take hladal:) moje auto ma BT (ale cez idrive je to pre telefonovanie nastavene),novsie idrive 2010+ myslim,maju aj v hudobnom prehravaci moznost prehravat hudbu cez bt...
skusal som softwerove programy na androide ktore by to mohli rozbehat, jeden pustil dokonca ale iba nejake svoje promo a nedala sa hudba nastavit... inak nula bodov:)
skusal som softwerove programy na androide ktore by to mohli rozbehat, jeden pustil dokonca ale iba nejake svoje promo a nedala sa hudba nastavit... inak nula bodov:)
- Wizik
- VIP
Ak mas BT aj v aute, tak este lepsie, cital som ze sa da pripojit na oba zaroven (belkin aj bmw) a telefon mozes dvihat priamo z volantu.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !