Kopírovanie na hdd

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Používateľov profilový obrázok
CSman
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 23:51

Kopírovanie na hdd

Príspevok od používateľa CSman »

Čaute dnes som vybral hdd z naska čo com mal doma a chcel som si ten hdd pripojiť do pc tak som ho tam dal celý som ho sformátoval ale pri kopírovaní naň prenesie vždy iba prvých niekoľko stoviek mb a potom sa kopírovanie zastaví neprenesie už žiadne súbory iba sa "tvári" že sa dáta kopírujú. Skúšal som ho pripojiť aj do notebooku cez esata na sata kábel a tam je to to isté. Je to znak toho že hdd odchádza a mal by som ho poslať na reklamáciu ?
tomix
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: Ut 02. Nov, 2010, 19:39

Re: Kopírovanie na hdd

Príspevok od používateľa tomix »

Stiahni si neaky program na kontrolu hdd a zistia sam ak ziadny nepoznas ujo google ti urcite poradi
CSman
Používateľ
Používateľ

Stiahol som si z original WD stranky program na urcenie stavu disku no bohuzial nevie mi vykonat smart kontrolu disku vzdy tesne pred koncom vyhodi error ze kontrola sa nemohla dokoncit.
tomix
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru

V tom pripade HDD asi konci a velmi by som s nim nespekuloval a radsej by som sa obratil na neaky servis aj ked vytiahnut odtial udaje je dost drahe
CSman
Používateľ
Používateľ

stastie som mal to ze udaje som odtial predtym kopiroval takze to je jedine stastie

ake ked uz mam tento thread rozbehnuty mam este 2 pochybne hdd a neviem ze co s nimi jeden vypisuje niekolko milionov sektorov vadnych tak ten asi mozem rovno zahodit co ? a druhy neviem preco ked nan kopirujem data ci na nb alebo na pc (pripojeny je cez e sata) tak sa z nicoho nic odpoji ako keby sa vypol nechapem preco iny hdd ked mam takto pripojeny tak to este nespravil da sa takemuto hdd este dôverovat ?
tomix
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru

hdd je vseobecne chulostiva zalezitost staci najmensi otras a je v cudu ,dalsia vec pises ze funguje ale obcas strajkuje asi sa v nom nieco prehrieva a moze to hoci kedy skoncit uplne ja by som urcite take hdd do pc nedaval,max ho pouzil ako externy na nieco co nie je velmi dolezite

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"