Porada pri hernej PC zostave do 1400 eur.
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
Re: Porada pri hernej PC zostave do 1400 eur.
podla mna ta skor zerie, VGA, tak vezmi tu gtx780 a mas pokoj, daj len tie fany enermax napr, a uz nerozmyslaj, cim dlhsie tym horsie. Nic nepokazis ked nevezmes SSD, ked vravis ze ten moze byt aj neskor
Fany extra nemusis riesit, je to mala polozka ktoru vies kedy kolvek vymenit, tak isto aj na chladici, ak by sa ti casom nepacila hlucnost, ale zregulovat cez bios sa da
Co som pozeral tak s gtx780 v tom czc to vyjde na 38886kc tak nanajvys vynechaj chladic, dosetris a vezmes o mesiac, taktovat ti teraz ani netreba ze by ti nieco nestihalo, tak box to vydrzi, a potom ti to do ceny vojde
Ja by som uz nerozmyslal, a SSD poriesis neskor, predsa 90€ vies nasetrit, ale zmena grafiky po mesiaci asi nehrozi na silnejsiu
Fany extra nemusis riesit, je to mala polozka ktoru vies kedy kolvek vymenit, tak isto aj na chladici, ak by sa ti casom nepacila hlucnost, ale zregulovat cez bios sa da
Co som pozeral tak s gtx780 v tom czc to vyjde na 38886kc tak nanajvys vynechaj chladic, dosetris a vezmes o mesiac, taktovat ti teraz ani netreba ze by ti nieco nestihalo, tak box to vydrzi, a potom ti to do ceny vojde
Ja by som uz nerozmyslal, a SSD poriesis neskor, predsa 90€ vies nasetrit, ale zmena grafiky po mesiaci asi nehrozi na silnejsiu
Spoiler: ukázať
No tak u mňa výmena nového ssdčka nieje len taká jednoduchá, ja nemám stály príjem ja si nemôžem kúpiť ssd až po výplate, a už aj ta 770 by bola oproti mojej gts 450 čo tu mam ako mercedes oproti oslovy. A ten monitor nieje zly no ale aj to rozlíšenie 16:9 by mohol mať radšej 16:10.
- rix_o
- Pokročilý používateľ
tak v tomto pripade by som nechal SSD+gtx770, nic nemusis lutovat
a ty uz mas FHD monitor doma? len chces vziat lepsi Dell?
a ty uz mas FHD monitor doma? len chces vziat lepsi Dell?
Nemam mam doma 1650 Tnko .
Zdravím potreboval by som skresať túto zostavu http://www.czc.cz/0v5e18cjgahkb862ern71ud1ja/seznam tak max na 32 k. Chcel by som aby my tam aspoň ta grafika ostala a možnosť pretaktovať to apoň tak ako teraz som mal v plane ten haswel možno aj na na 4,5 ak by sa my to podarilo ale to fakt neviem. Počítam asi s tým že si tam budem musieť dať nejaký lacnejší monitor. Ale aby ten monitor bol aspoň 24 full hd. Alebo rozmýšlam dať odtial preč ssd a dať lacnejšie ramky 8 gb a poprípade aj zakladovku ale potom neviem zase ako to bude s tým taktovaním. Poprípade by som dal aj tú pamäť iba 1 TB. Zase nechcem robiť delid takže neviem u toho procesoru na aký kúsok natrafím takže neviem do akej miery to budem mocť taktnúť.
- rix_o
- Pokročilý používateľ
neviem ako mu pomoze lacnejsi LCD o 900kc ked potrebuje celu zostavu stiahnut o 5k kc
Asi by som ostal nejaky cas pri tom LCD co mas alebo ho skus predat a vezmi lacnejsi novy od toho Dellu
A potom riesil zostavu
A na 4,5ghz asi zabudni, mozno po rozobrani IHS a vymene pasty, rataj realne 4,2-4,3ghz, aby si potom nebol smutny
//edit://
ked vyhodis SSD,
das LCD od mohameda
a MB http://www.czc.cz/gigabyte-ga-z87-hd3-i ... 84/produkt
tak to mas za 32653kc
Asi by som ostal nejaky cas pri tom LCD co mas alebo ho skus predat a vezmi lacnejsi novy od toho Dellu
A potom riesil zostavu
A na 4,5ghz asi zabudni, mozno po rozobrani IHS a vymene pasty, rataj realne 4,2-4,3ghz, aby si potom nebol smutny
//edit://
ked vyhodis SSD,
das LCD od mohameda
a MB http://www.czc.cz/gigabyte-ga-z87-hd3-i ... 84/produkt
tak to mas za 32653kc
No a tak keď vyhodím ssd, ktoré som nikdy ani nemal tak rozdiel poznať nebudem , keď ešte trošku zlacnim ramky, tie čo tam mam su prakticky najlepšie 8 gb, su niektore aj o 30 eur lacnejšie. Ešte po prípade tam dám 1tb disk.
Tak čo hovoríte na niečo takéhoto http://www.czc.cz/1ki99p8ecki81aroga47pj10f3/seznam. Ešte lacnejšia zakladovka by sa dala napríklad http://www.czc.cz/gigabyte-ga-z87m-d3h- ... 86/produkt.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
to tu ešte nie je doriešené preboha ?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305