Caute,opat sa obraciam na pomoc od vas.
V pc mam tieto ramky Kingston 4GB(2x2gb) KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX 1,65v
Chcem zvacsit kapacitu na 8gb kupou tych istych zapojenim do dual chanellov. http://www.alza.sk/kingston-4gb-kit-ddr ... heureka.sk
Pojde to? Dufam ze nebudu problemy.
CPU:amd phenom II x4 965 3,7ghz
Doska:m4a89gtd
zdroj:620w
PROSBA,bude to fungovat?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: PROSBA,bude to fungovat?
malo by, ale nemusi. Nikto ti nepovie s istotou.
No na 95% by to malo ist uplne bez problemov. Otazka je, ci by nahodou nebolo lepsie kupit si kit 2x4GB a stare RAMky predat alebo ak sa da, vyuzit inde.
No na 95% by to malo ist uplne bez problemov. Otazka je, ci by nahodou nebolo lepsie kupit si kit 2x4GB a stare RAMky predat alebo ak sa da, vyuzit inde.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Ak máš možnosť, pozri si , či nové moduly budú mať rovnaké chipy ako tie staré. Lebo aj keď je to úplne rovnaká značka a model, chipy sa môžu líšiť. Pri rovnakých chipoch je väčšia šanca, že to pôjde.
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
ja som to tak mal a stym ze nove chipy neumoznili pretaktovat ked som mal este AMD X6, stare v pohode som mohol menit casovanie aj frekvenciu na roznu, s tym ze som chcel podla originalu ze 1333 9-9-9-24 1,5 idu na 1600 aspon boli tak testovane 9-9-9-27 a 1,65.
Ale nove mali problem s tym nastavenim a tym padom mi nesiel ani cpu pretaktovat, lebo som musel RAM nastavit na nizsi nasobic a pretaktovanim sa zvysila frekvencia
Alebo to bolo doskou ze ich nevedela nacitat, neviem. Oni isli pekne a idu doteraz, ved ich mam, ale stacilo ze som zmenil na 9-9-9-25 a uz po restarte sa vsetko obnovilo na default, no to som mal GB 880g dosku, ty mas asi Asus, tak nemusis mat ten problem, kto vie
Ale nove mali problem s tym nastavenim a tym padom mi nesiel ani cpu pretaktovat, lebo som musel RAM nastavit na nizsi nasobic a pretaktovanim sa zvysila frekvencia
Alebo to bolo doskou ze ich nevedela nacitat, neviem. Oni isli pekne a idu doteraz, ved ich mam, ale stacilo ze som zmenil na 9-9-9-25 a uz po restarte sa vsetko obnovilo na default, no to som mal GB 880g dosku, ty mas asi Asus, tak nemusis mat ten problem, kto vie
Spoiler: ukázať
Vdaka za rady a tipy.