Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
ta armada je na predaj uz asi 3roky:) nikdy mi to nechcel majitel za nic vymenit ani z ceny pustit,asi preto tam uz tolko stoji ale raz som tuto ozrutu videl nazivo a je to postrach autoooo,hned by som siel do toho svojho casu bola este za 16500-17500e
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Armada je delo, mal osm tu cest byt v nej odvezeny
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Tiez si obzeram ojazdene auta v podobnej cene ako brko aj ked kupu planujem o 5-6 mesiacov. Auto za 2-3k sa tu rozoberalo uz vela krat, tak este raz. Za 2-3k sa oplati kupit civic, almera, corolla, pre velkeho skoda fanusika fabia (1.4, 1.9sdi/tdi) alebo octavia (1.6, 1.9sdi/tdi). Preco fabiu alebo octaviu? Lebo je ich vela = lacne nahradne diely, este lacnejsie pouzite nahradne diely, vela buranych - este lacnejcich na nahradne diely a ak mam lave ruky a sam neviem, tak to vie opravit hocikto iny (s toyotami v par servisoch uz bolo "nevieme to ale skusit mozme"). To ze ich je vela mozme brat aj ako nevyhodu ak sa chce clovek odlisovat od ostatnych + fabie a octavie sa kradnu ovela viac ako taky civic, almera, corolla. Kazdy si nakoniec vyberie to co mu vyhovuje/co potrebuje to co chce.
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
ja si ho pamatam tiež už dosť dlho, a tento rok som si zajazdil na Titane s rovnakým motorom a podobnym interierom a bolo to neskutocne vozenie. Síce mam radšej sedany, ale odkedy si kamos kúpil GL, tak ma to viac ťahá do takýchto oblúd. A hlavne mať niečo malé obratne nieni popri tom problém. Hondu odparkujem na chatu a nechal,ju ako vikendovku.quicky napísal:ta armada je na predaj uz asi 3roky:) nikdy mi to nechcel majitel za nic vymenit ani z ceny pustit,asi preto tam uz tolko stoji ale raz som tuto ozrutu videl nazivo a je to postrach autoooo,hned by som siel do toho svojho casu bola este za 16500-17500e
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Fabia neni autoKrutibrko napísal:Ja preferujem benzin. Vozil som sa vo fábii, viem, čo je to cca za auto. .
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
snazim sa to uz dlhsie vysvetlit .. nejde to ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
to je to isté, ako: snake nie je admin alebo intel celeron nie je procesor, gtx640 nie je grafika atd
napísal presne takú istú sprostosť ako ja
napísal presne takú istú sprostosť ako ja
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Môžeš sa ísť pozrieť na cesty, čo tí degeši vo fábiach robia, to že každý jeden svieti totálne nakoko7, to ťa už netrápi...
Ale kľudne si píš svoje "sprostosti". Fabia je humus, bordel, plnosprostosť, nič to nevydrží, vŕzga to, nejde to, oslepuje každého na okolo, a väčšina z nich má aj tak polskú nápravu a nevymenené rozvody lebo na ne nebolo a nedostať ich v tescu.
Ale kľudne si píš svoje "sprostosti". Fabia je humus, bordel, plnosprostosť, nič to nevydrží, vŕzga to, nejde to, oslepuje každého na okolo, a väčšina z nich má aj tak polskú nápravu a nevymenené rozvody lebo na ne nebolo a nedostať ich v tescu.
.
Fabka je proste soc auto, za minimum penazi dostat aspon to minimum, co ta odveze. Nic viac nic menej. A zaroven dobry biznis pre skodovku, pretoze za par korun vyrobia auto so slusnou predajnostou a slusnou marzou. Automobilka dalej zaraba na servise, asistencnych sluzbach, priplatkoch a na vybave. Skor by som povedal, ze ak chce niekto uplne najosekanejsie presuvanie z bodu x do bodu y, tak nech sa paci ... fabia.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
to uz radsej daciu alebo nieco ine
nie .. fiat uno ...
nie .. fiat uno ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
fabia je fakt absolutna nudzovka, ako hlavne nevyhody by som bral priserny dizajn, nie najlepsie jazdne vlastnosti, hrozny interier, strasne malo miesta vzadu, nulova vybava.... tie auta su na to co ponukaju strasne predrazene. plus fabiu si nekupi nik takmer kto ma o auto aky taky zaujem takze je obrovska sanca ze vela servisnych ukonov bolo totalne zanedbanych - rozvody, oleje, filtre sa nemenili a pod, vytrieskane napravy (capy, tlmice.....).. a tak dalej.
podla mnasa fabia absolutne neoplati...
nedokazal by som kazde rano nastupovat do auta s tym blbym pocitom ze sedim v nechutej krabicke branej ako socik vozitko, to je presne dovod preco som sefovi zakazal kupit do firmy daciu
teraz cakam na suzuki splash, som zvedavy co to bude uz som sa v jednom vozil, sice krpate ale take celkom sympaticke vozitko...
podla mnasa fabia absolutne neoplati...
nedokazal by som kazde rano nastupovat do auta s tym blbym pocitom ze sedim v nechutej krabicke branej ako socik vozitko, to je presne dovod preco som sefovi zakazal kupit do firmy daciu
teraz cakam na suzuki splash, som zvedavy co to bude uz som sa v jednom vozil, sice krpate ale take celkom sympaticke vozitko...
Steam: michalsveto
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Fabia je nahodou luxus oproti fiatom
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
co hovorite na toto ? je to sice z francuzska ale tak celkom pekne vyzera
http://peugeot-407.autobazar.eu/22-16v- ... 96541.html
pripadne toto:
http://ford-focus.autobazar.eu/20-16v-d ... 01984.html
http://peugeot-407.autobazar.eu/22-16v- ... 96541.html
pripadne toto:
http://ford-focus.autobazar.eu/20-16v-d ... 01984.html
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
k peugeotom s takymi km sa v autorizakoch vyjadruju "ze neveria ze to tolko vydrzalo", takze na tom mozno aj nieco bude
inak to auto je fakt pekne, dizajn frantikom ide, to nemozno zobrat, aj na prvy pohlad dobry stav...
inak to auto je fakt pekne, dizajn frantikom ide, to nemozno zobrat, aj na prvy pohlad dobry stav...
Steam: michalsveto
ja osobne som zamilovany do tohto modelu (do hatch trocha viac ako do kombi)
http://ford-focus-combi.autobazar.eu/20 ... 90331.html
http://ford-focus-combi.autobazar.eu/20 ... 90331.html