ku Sapphire:
vycital som to z recenzii...vzdy kde som pozeral porovnane cca. aj 5 znaciek(rovnakej GPU)Sapphire bol na konci moj osobny pocit...nic viac...
Jasne, uz chapem co a ako, paci sa mi ten vypocet khash/watty.. Kazdopadne uz som aj tak tie gigabyte objednal z qcomp.. A pozeram, ze sa vedia dostat aj na 750-760 pri 300 wattoch... Ale este uvidim ako nastavim.. Mozno dam menej wattov a uvidim kolko to da max...
Inac dnes som cital, ze vapor-x ma problem s tymi khash vdaka biosom, vraj uz su tam 3 verzie... verzia biousu.xxxx41 sa vie dostat max na 690-730khash (ja mam okolo 700-705).. a verzia 40 az na 750khash...
pipo137: taktovanim pamati na mojej 280x si len znizim vykon. pri 1600 som pod 700kHs, pri 1400 pod 600kHs, takze som 1500MHz. mam pocit, ze kazda karta reaguje inak. nieco ako zeny
MegatronSK: dik za ten zoznam, skusil som 1080MHz na jadro a uz mi 280x ide 747 - 749,7kHs
btw na konci v zalozke CPU som videl stlpcek "Výkon KHash/s Scrypt Quark" - co to je? je tam 2,9GHz quadcore mobile 290-320kHs... mam v hlavnom kompe i5 4670 a zacalo ma to zaujimat.
Ja som zase nadmieru spokojny z dlhodobeho priemeru 650kH som sa dostal na stabilnych 710kH
Este nejaky zazrak co spravi z mojej 8800GT nieco viac ako 28kH sa nenajde?
Pripadne z nejakeho 2-jadrovenho Xenonu o nieco viac ako 8kH?
hornik: nevytvaral som tu tabulku, ale asi to tam pridvali podla toho kolko dava procesor na algoritme quark a kolko na scrypt...
momentalne su 3 hlavne algoritmy:
256sha - bitcoin
scrypt - litecoin a vacsina alternativnych mien
quark - da sa normalne tazit iba cez procesor (CPU) - napr. quarkcoin http://digitalnemeny.com/quarkcoin-qrk/
Niektori ludia s vykonnymi procesormi skusaju popri tazeni cez scrypt (cgminer) este zapnut tazenie cez cpu (quark algoritmus) a nechaju nejake jadra procesora tazit napr. quarky, tych 320 khash je pravdepodobne celkovo na 4 jadra..
Naposledy upravil/-a MegatronSK v So 28. Dec, 2013, 00:55, upravené celkom 1 krát.