Association of Research Libraries?Snake napísal:odislo mu ARLko
Všeobecná diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Re: Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
k tym radiam, ak nepotrebujes CD tak ten pioneer MVH150 je podla mna dost dobra volba. ja tam mam pichunte USB a neriesim, pocuvam si pohodlne hudbu
rozhranie dobre, lahko sa ovlada, podsvietenie sa da stlmit (2 urovne), a je fakt lacne.... a pritom kvalitne
rozhranie dobre, lahko sa ovlada, podsvietenie sa da stlmit (2 urovne), a je fakt lacne.... a pritom kvalitne
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Hadik: to musi byt riadne prifuknute. Ale ak to ma byt bezne jazditelne a s takou maximalkou, tak zrychlenie asi nebude az taka bomba... ci? Alebo je tam buchnuta prevodovka z .... corada? Vo VW nemam moc prehlad, ale s default prevodovkou z Pola to asi nebude.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ako moze dat na stock prevodovke taku maximalku? to by muselo mat echt tazke prevody alebo tocit brutalne otacky (hadam aj cez 8k)
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
K rádiám - áno, aj ja som mal v aute Pioneer MVH-150UI a raz som tam prdol USB a už som sa nestaral, hralo to samé - výborné. Ak vyslovene nevyžaduješ Bluetooth, tak jasná, lacná, kvalitná voľba. A ruku na srdce - kto dnes používa CDčka, ak si to môžeš dať na USB ? No a môjmu rádiu sekundovalo toto USB - to USB vytŕča reálne (moment, zmeriam) 5.5mm.
A ak bývate v paneláku a máte smartphone s funkciou USB On The Go (napr. ja), tak raz za čas si hudbu aktualizujete pohodlne po zaparkovaní auta pod balkónom
-> Snake: tú Audi mi už nemusíš pozerať, okrem toho, že majiteľ je zrejme profesionálny fotograf, lebo z fotiek vyzeralo auto výborne, naživo šrot, tak bolo šrot aj po technickej stránke...
A ak bývate v paneláku a máte smartphone s funkciou USB On The Go (napr. ja), tak raz za čas si hudbu aktualizujete pohodlne po zaparkovaní auta pod balkónom
-> Snake: tú Audi mi už nemusíš pozerať, okrem toho, že majiteľ je zrejme profesionálny fotograf, lebo z fotiek vyzeralo auto výborne, naživo šrot, tak bolo šrot aj po technickej stránke...
landrower: dneska som mal tu cest vozit sa cely den na Astre G 2.0CD, zase len mozem potvrdit ze okrem toho total zetor zvuku je to velmi prijemne auto na svoj vek, jazdne vlastnosti ma super , citil som sa v nom velmi isto
- landrower
- Pokročilý používateľ
tie stare opel dizle mali carovny zvuk zato benzin je az prekvapivo na svoj vek tichy
(na volnobehu v kabine nepocujem v podstate nic, ked vsetko vypnem tak trochu... ale jak uz len fukanie zapnem, tak sum vzduchu to prebije...)
ja som s tym autom v podstate maximalne spokojny, ani po dlhsich trasach som nebol dolamany.
ale bohuzial asi uz z neho vyrastam, potreboval by som krabicu jak zafira, galaxy, sharan.... chyba mi ten "vysoky" posed po tom co som dost vela nabehal na carense
napriklad cosi taketo by som bral
http://opel-zafira.autobazar.eu/20-dti- ... 07789.html
(na volnobehu v kabine nepocujem v podstate nic, ked vsetko vypnem tak trochu... ale jak uz len fukanie zapnem, tak sum vzduchu to prebije...)
ja som s tym autom v podstate maximalne spokojny, ani po dlhsich trasach som nebol dolamany.
ale bohuzial asi uz z neho vyrastam, potreboval by som krabicu jak zafira, galaxy, sharan.... chyba mi ten "vysoky" posed po tom co som dost vela nabehal na carense
napriklad cosi taketo by som bral
http://opel-zafira.autobazar.eu/20-dti- ... 07789.html
Co tak transporter alebo multivan?
- landrower
- Pokročilý používateľ
lebo som nevidel zachovaly kus ale rozmyslal som nad tym...
+ s tym sa uz o dost horsie parkuje...
+ s tym sa uz o dost horsie parkuje...
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
co daval videa, tak tam mal nenormalne nalozene na stock motore, takze asi daco nevydrzalo, ale ARL/ASZ spodky su rovnake, tak problem nebude mat zohnat dalsiSnake napísal:Samozrejme, lutujem ho chudaka, odislo mu ARLko tyzden dozadu :/
seriovo najsilnejsia 1.9 , neni ARL ale BPX (160 koni). Trochu poledene ARL cisto pre seat sport.Snake napísal:Nie, najsilnejšie TDIPD
ciernu G40 mal jeden typek v BA s menom owen, on tam mal namiesto G-laderu, EatonM45 alebo Turbo, to tiez slo brutalne
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
po benzine, kolesach, stieracoch a antenach tento chory narod nasiel dalsiu vec, ktora sa da z auta ujebat... katalyzator
Myslíš toho týpka čo ho každý...ale nič .Chris napísal: ciernu G40 mal jeden typek v BA s menom owen, on tam mal namiesto G-laderu, EatonM45 alebo Turbo, to tiez slo brutalne
Som docela rád že jediná funkčná G40 je momentálne u Denisa, ten sa o to auto aspoň stará (musíme niečo vymyslieť s CO potom ).
.