Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecná diskusia
papek: tiez som to cital, neskutocne co uz idu udrbat.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Snake: ja ho nepoznam, len viem, ze mal ciernu G40 aj taky zeleny old beatle
tomu co ukradli kat bolo z akeho motora ?
wizo zase som ta videl ako turujes bembo po parkovisku
tomu co ukradli kat bolo z akeho motora ?
wizo zase som ta videl ako turujes bembo po parkovisku
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Dnes ?
Urcite som neturoval, so studenym motorom tomu nenakladam.
Urcite som neturoval, so studenym motorom tomu nenakladam.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
N22A2 cize 2.2i-CTDiChris napísal:tomu co ukradli kat bolo z akeho motora ?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
super, takze to iste co ja
wizo: by som ta stopol, ale moj hlad mi to nedovolil, kedze som siel z billy
wizo: by som ta stopol, ale moj hlad mi to nedovolil, kedze som siel z billy
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Ako pisali aj v teme, treba znizit auto, potom ti pod neho nikto lozit nebude
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hej, ale budem trhat predny spojler nanasich ultra vysokych komunistickych obrubnikoch
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
S tym sa da v pohode zit. Ked som bol znizeny, tak som sa naucil parkovat tesne pred obrubnikom, do a z podzemnych garazi stacilo trochu pribrzdit.
- Wizik
- VIP
Chalani, daju sa niekde v BA v kamennej predajni kupit W5W T10 canbus LEDky a pripadne aj sulfidky ?
Chcem to dat do interieru, ale vsetko len na objednavku, radsej by som to kupil priamo v obchode ak sa da.
Vdaka.
Chcem to dat do interieru, ale vsetko len na objednavku, radsej by som to kupil priamo v obchode ak sa da.
Vdaka.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Ser na to, to sú všetko dosť pochybné veci...
Zober si to čisto elektricky - jedna tá parkovačka má príkon 5W. To je pri napájacom napätí 14.4V (naštartované auto, funkčný alternátor a regulátor) prúdový odber 1.2A. Ak by LEDka namiesto tej žiarovky mala odber, zadrem nereál, kľudne aj 100mA, tak rezistor zabezpečujúci "dummy" odber (=CAN sieť neregistruje poruchu žiarovky) by musel "zožrať" 1100mA. Teda U=14.4V; I=1.1A; výpočtom R=13Ω pri výkone P=16W. Vieš, aký veľký by musel byť 13 Ω, 16 Wattový rezistor?
Nehovoriac o tom, že dosť často sa nevysvetliteľne vyskytuje jav, že jedna z tých parkovačiek ti časom začne blikať a blikávať bude náhodne (raz bude, raz nebude...)
No a v neposlednom rade - nie je to najlacnejšie záležitosť (veď koľko tých žiaroviek ti ide do palubky) + je to dosť roboty (rozobrať takmer celú palubku). Radšej si natankuj a voz sa
Zober si to čisto elektricky - jedna tá parkovačka má príkon 5W. To je pri napájacom napätí 14.4V (naštartované auto, funkčný alternátor a regulátor) prúdový odber 1.2A. Ak by LEDka namiesto tej žiarovky mala odber, zadrem nereál, kľudne aj 100mA, tak rezistor zabezpečujúci "dummy" odber (=CAN sieť neregistruje poruchu žiarovky) by musel "zožrať" 1100mA. Teda U=14.4V; I=1.1A; výpočtom R=13Ω pri výkone P=16W. Vieš, aký veľký by musel byť 13 Ω, 16 Wattový rezistor?
Nehovoriac o tom, že dosť často sa nevysvetliteľne vyskytuje jav, že jedna z tých parkovačiek ti časom začne blikať a blikávať bude náhodne (raz bude, raz nebude...)
No a v neposlednom rade - nie je to najlacnejšie záležitosť (veď koľko tých žiaroviek ti ide do palubky) + je to dosť roboty (rozobrať takmer celú palubku). Radšej si natankuj a voz sa
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
len pre registrovanych, ked tak daj screen ak to je zaujimavePapek napísal:po benzine, kolesach, stieracoch a antenach tento chory narod nasiel dalsiu vec, ktora sa da z auta ujebat... katalyzator
k tym ziarovkam, wizo nevymyslaj blbosti, dobre vies ze vecsina ludi sa tu smeje na takychto upravach
(nehovoriac o tom ze nie vzdy to funguje ako ma... plus diody maju podla mna neprijemne svetlo hentie vysokosvietive pre ludi v smere tej ziarovky)
ked nemas co s peniazmi, mozem ti do SS dat cislo uctu
Steam: michalsveto
- Wizik
- VIP
Ide len o to, ze sa mi paci v interieri biele svetlo, nie zlte, thats all folks.
A neviem do akej palubky ? Chcem to do stropneho osvetlenia, pod nohy a do kufra.
A neviem do akej palubky ? Chcem to do stropneho osvetlenia, pod nohy a do kufra.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
fakt nic proti ... robil som palubne dosky od BMW, daewoo skoda ... diodytam boli nahodene do par hodin .. je to ovela krasjei ... a co tie coviny s odpormi ? Led driver nic nevravi ? resp nejaky prudovy zdroj alebo stepdown ?undertaker007 napísal:Ser na to, to sú všetko dosť pochybné veci...
bullshit s bullshitom
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Ani som len netusil, ze na prezeranie fora treba byt prihlaseny. Asi od spustenia showroomu zaviedli toto opatrenie, nech tam kazdy nelozi ... http://tinypic.com/view.php?pic=21on407 ... sWOjfSk98E
Ja vas len poopravim v tych ledkach, ze sa pri 5W bavime o prude 0,35 - 0,4 A. Cize odpor by mal byt pri odbere LEDky 100 mA necelych 40 ohm. Otazne je, od kolko ohmov to uz system vyhodnocuje ako chybu. Cize mozno by s kludom stacil nejaky maly odpor.
Ja vas len poopravim v tych ledkach, ze sa pri 5W bavime o prude 0,35 - 0,4 A. Cize odpor by mal byt pri odbere LEDky 100 mA necelych 40 ohm. Otazne je, od kolko ohmov to uz system vyhodnocuje ako chybu. Cize mozno by s kludom stacil nejaky maly odpor.
- Wizik
- VIP
Vobec by som sa nebal chyboveho hlasenia, tie canbus som kedysi mal a ziadne chybove hlasenia mi to nehadzalo.
Akoze je pravda, ze len spekulujem, lebo za cca 50e mozem mat aj nieco ine ako biele svetlo v interieri, ale tak co uz somnou.
Akoze je pravda, ze len spekulujem, lebo za cca 50e mozem mat aj nieco ine ako biele svetlo v interieri, ale tak co uz somnou.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !