Ahojte.
Davnejsie som si kupil USB3 flash disk, kingston hyper X - 64GB. Poslednou dobou som si vsimol, ze ked je flash disk zapojeny tak zvykne sem tam ako keby rozmyslat a dlho mu trva kym sa zobudi. Je pripojeny cez predlzovaci kabel na Asrock Z68 Pro3-M a OS je win7.
Neviete co by mohlo sposobovat toto obcasne "rozmyslanie"?
USB3 flash disk - obcasne rozmyslanie
Re: USB3 flash disk - obcasne rozmyslanie
Ak myslíš, že ma niekedy dlhšiu prístupovú dobu, tak som si to všimol aj pri mojom usb.
Nezaoberal som sa tým doteraz, ale pri postupnom otváraní viacerých súborov to znepríjemňuje život.
Nezaoberal som sa tým doteraz, ale pri postupnom otváraní viacerých súborov to znepríjemňuje život.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
No neviem presne ako to popisat. Nemyslim, ze to je pristupova doba.
Napriklad. Zapojim flash disk a normalne na nom robim v jednom portable programe. Potom sa nieco stane a chvilu je ten "program not responding" a kluc je nepristupny napr. z total commanderu.
Je to dost otravne.
Napriklad. Zapojim flash disk a normalne na nom robim v jednom portable programe. Potom sa nieco stane a chvilu je ten "program not responding" a kluc je nepristupny napr. z total commanderu.
Je to dost otravne.
Ja to nechapem. Niekedy to nepsravi ani 2h a niekedy ako napr. teraz sa mi to stalo uz 4x behom pol hodiny. Kluc si proste povie ze na minutu bude nepristupny...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
uz si ho mohol mat zreklamovany ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345