Babky budu vlhnut pri oznameni jeho kandidatury.Asnod napísal:Tak toto je moc... http://www.aktuality.sk/clanok/242223/p ... ampaign=HP
Politicka debata
Re: Politicka debata
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Fico na TA3 prave keca. Zhrnuto, rozprava ze mu neskutocne lepi z novych stran , ze je najlepsie ak prezident a predseda vlady tahaju ze jednu stranu /cize treba volit jeho/, dalej spomenul krizu, ale nezabudol na slovicko extremisticka.. /zasa myslel kotlebu?/. Zakuklene rozprava neskutocne. Mohol to trosku jednoduchsie povedat aby to pochopili aj jeho volici
"VladuSR znepokokuje triestenie pravice a uvolnovanie miesta pre extremisticke riesenia..:"
a to ich kradnutie ktore to sposobilo ich neznepokojuje?
"VladuSR znepokokuje triestenie pravice a uvolnovanie miesta pre extremisticke riesenia..:"
a to ich kradnutie ktore to sposobilo ich neznepokojuje?
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Pobavil ma tento prispevok v diskusii pod clankom:
http://www.sme.sk/diskusie/dpl/21176628 ... denta.html
http://www.sme.sk/diskusie/dpl/21176628 ... denta.html
cashroller napísal:uz aj Bitcoin reaguje
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
http://www.aktuality.sk/clanok/242379/p ... ampaign=HP
Extremista to chce dosiahnut asi tak ze znizi podpory/socialne davky a zvysi pocet samovrazd nezamestnanych. Kto mu na tieto hovna naleti, toho vazne lutujem
Extremista to chce dosiahnut asi tak ze znizi podpory/socialne davky a zvysi pocet samovrazd nezamestnanych. Kto mu na tieto hovna naleti, toho vazne lutujem
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
opatrne so slovami broslo .. aj ked si to tu praje 1/5 naroda, za hento mozu byt prusery
kandidatura r.f. za prezidenta je logickym krokom pri popularite starny, ako maju ... ci sa nam to lubi, alebo nie ...
aktualne vsak nemaju ustavnu vacsinu, takze bez podpory nezmenia ustavu, ktora tu je ...
urychlia si maximalne schvalovaci proces medzi parlament/prezident/realita ... ale toto je iba kozmeticka uprava. lebo prezident je u nas .. na okrasu .. pravomoci skoro ziadne .. jedine co ma napada zmena, ktoru nevedia spravit teraz, je amnestia ..
nemalujme cervenu na prezidentsky palac ..
kandidatura r.f. za prezidenta je logickym krokom pri popularite starny, ako maju ... ci sa nam to lubi, alebo nie ...
aktualne vsak nemaju ustavnu vacsinu, takze bez podpory nezmenia ustavu, ktora tu je ...
urychlia si maximalne schvalovaci proces medzi parlament/prezident/realita ... ale toto je iba kozmeticka uprava. lebo prezident je u nas .. na okrasu .. pravomoci skoro ziadne .. jedine co ma napada zmena, ktoru nevedia spravit teraz, je amnestia ..
nemalujme cervenu na prezidentsky palac ..
lava, prava, lava, prava ...
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
Je to lepsie ako to bolo, je daleko menej kauz ako za minulých vlad (vratane prvej Ficovej). V politike je klud, alebo skor rezignacia ludi na politiku, ze nech tam bude ktokolvek, asi sa nic nezmeni. Bohuzial sa neriesia dolezite veci.beardie napísal:jeeej, konecne nejaky Ficovolic, co hovoris na tie rozkradania a nicenie podnikatelskeho prostredia?
A vyber dani by treba zeefektivnit, odpisy z dani, zrusit alebo obmedzit na minimum. Prijem statu z dani musi byt daleko vyssii. Blockova loteria je nezmyslel! Su stovky veci, co by sa mali a mohli zmenit, SMER to v rukach, je to len na nich...
A Fico sklamal na celej ciare svojou kanditaturou na prezidenta. Ma plnu moc v rukach a zenie sa do "reprezentatívnej" funkcie, co dodat...
Buducnost Slovenska je jasna...rozbita, neschopna pravica, plna nenazrancov a hadov ako Sulik, Figel a Rusko, a na druhej strane bude dalsia banda nenazrancov z lavice, bez organizacie a vizie, ktori sa budu bit o moc. Bude to zachvilu u nas vyzerat ako bratov v Cechach, castejsie budeme bez vlady ako s nou
Pripajam sa k vacsine nasich spoluobcanov, a na politiku sa asi vykaslem a v najblizich volbach asi zakruzkujem Matovicova, alebo Kotlebu, alebo iného extremistu...
lepsie ako bolo je teraz urcite pre zlodejov, nemusia sa totiz nikomu spovedat
haha, my o vlku a:
http://www.cas.sk/clanok/269362/urad-vl ... c-eur.html
haha, my o vlku a:
http://www.cas.sk/clanok/269362/urad-vl ... c-eur.html
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
ja by som tu pravicu aj volil, ale pridu mi uplne neschopni a lavicu nebudem volit z principu
k tomu videu... On nemal co od nich pytat preukazy ! Za prve nie je osoba cinna v trestnom konani a za druhe on prisiel na urad a nie oni za nim.. Cize uz tu porusil zakon.. Filmovanie? Je uz zakazane.. Pozriem si to cele a napisem svoj nazor. Kazdopadne myslim, ze mu dost jasne povedali ci chce byt konatelom alebo svedok v inej zrusenej firmy, ktora ma urcite vazby na firmu, ktoru stale ma..Sangala napísal:Bananistan sro
P.S. Jeho firmy su znacne problemove ...
na zaklade coho?CageJ napísal: On nemal co od nich pytat preukazy ! Za prve nie je osoba cinna v trestnom konani
kto ho predvolal a dokonca 2x?CageJ napísal:za druhe on prisiel na urad a nie oni za nim
aky zakon porusil? skopiruj ho semCageJ napísal:Cize uz tu porusil zakon..
link?CageJ napísal:Filmovanie? Je uz zakazane..
ked to dopozeras, pozvali ho 2x a potom mi vysvetli ako sa mal dostavit...CageJ napísal:Kazdopadne myslim, ze mu dost jasne povedali ci chce byt konatelom alebo svedok v inej zrusenej firmy, ktora ma urcite vazby na firmu, ktoru stale ma..
http://www.minv.sk/?obcianske-preukazy
ak tu nie je tu, tak v zakone o kontrolach...
uz je zakazene ? presne po tomto incidente, prisiel interny pokyn
Oni robili len a len v medziach zakona ! Bud ma byt FO alebo ako konatel firmy. A tieto nase zakony su robene pre podvodnikov ako vsetci vieme ..
ak tu nie je tu, tak v zakone o kontrolach...
uz je zakazene ? presne po tomto incidente, prisiel interny pokyn
pozriem, ale.. On sa snazi poukazat na dieru v zakone, za ktoru ONI ako ekonomovia nemozu a ktory NAHODOU robili PRAVNICI ako on, co vedia o ekonomickych veciach gulove... akurat sa strapnil on, to je cele. Ako niekto pod video na YT napisal, snazi sa zakryt svoje podvodnicke aktivity a kratenie DPHcky... Nakolko viem ako su tieto jeho firmy problemove... Grafet je velmi znama firmicka..yesper napísal:ked to dopozeras, pozvali ho 2x a potom mi vysvetli ako sa mal dostavit...CageJ napísal:Kazdopadne myslim, ze mu dost jasne povedali ci chce byt konatelom alebo svedok v inej zrusenej firmy, ktora ma urcite vazby na firmu, ktoru stale ma..
Oni robili len a len v medziach zakona ! Bud ma byt FO alebo ako konatel firmy. A tieto nase zakony su robene pre podvodnikov ako vsetci vieme ..
Tato znelo spolu.. Ak by prisli oni za nim su POVINNE sa preukazat, on vsak prisiel za NIMI a ON je POVINNY sa preukazat.yesper napísal:na zaklade coho?CageJ napísal: On nemal co od nich pytat preukazy ! Za prve nie je osoba cinna v trestnom konanikto ho predvolal a dokonca 2x?CageJ napísal:za druhe on prisiel na urad a nie oni za nim
vid koniec prispevku..CageJ napísal:ak tu nie je tu, tak v zakone o kontrolach...
interny pokyn si mozu strcit, pokial to nie je v zakone/ustaveCageJ napísal:uz je zakazene ? presne po tomto incidente, prisiel interny pokyn
aka diera v zakone? je to tam jasne napisane, problem je ze ho neovladajuCageJ napísal: On sa snazi poukazat na dieru v zakone
on sa preukazal, pytam sa este raz, kde a ako porusil zakon?CageJ napísal:Tato znelo spolu.. Ak by prisli oni za nim su POVINNE sa preukazat, on vsak prisiel za NIMI a ON je POVINNY sa preukazat.
a teraz trocha k danovej kontrole
(5) Daňový subjekt, u ktorého sa vykonáva daňová kontrola (ďalej len "kontrolovaný daňový subjekt"), má vo vzťahu k zamestnancovi správcu dane právo
a) na predloženie služobného preukazu zamestnancom správcu dane a písomného poverenia zamestnanca správcu dane na výkon daňovej kontroly,
Daňový subjekt, u ktorého ]sa vykonáva daňová kontrola (ďalej len "kontrolovaný daňový subjekt"), má vo vzťahu k zamestnancovi správcu dane právo
a) na predloženie služobného preukazu zamestnancom správcu dane nie obcianskeho
To u ktoreho sa vykonava sa da prelozit dvojako.. a) u neho vo firme b)u ktoreho sa mysli ako predmet FO/PO..
Jaky zakon, jaka ustava? Ustava taka blbosti neriesi, sice sa s nou stale ohanal, ale ocividne ju V ZIVOTE necital..
374 Neoprávnené nakladanie s osobnými údajmi:
OS podľa závažnosti až na 1 rok (max. 2 roky): neoprávnené poskytnutie, sprístupnenie alebo zverejnenie osobných údajov zhromažďované v súvislosti s výkonom verejnej moci, uplatňovaním ústavných práv, výkonom povolania, zamestnania alebo funkcie,
77 Porušenie dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy:
OS podľa závažnosti na 6 mesiacov až 3 roky (max. 5 rokov): porušenie dôvernosti neverejne prednesených slov alebo iného prejavu osobnej povahy tým, že je neoprávnene zachytené záznamovým zariadením a zhotovený záznam je sprístupnený 3 osobe, alebo inak použitý čím je dotknutej osobe spôsobená vážna ujma na právach.
Kazdy organ ma pravo na INTERNE UPRAVY. Podla tvojej logiky je aj priemyselna spionaz moralne spravna, pokial by nebola zakonom upravena.
EDIT: Prave pozeram a oni tam nie obcianske ale sluzobne. OK, ale urazal ich, to je uz porusenie.
a) na predloženie služobného preukazu zamestnancom správcu dane nie obcianskeho
To u ktoreho sa vykonava sa da prelozit dvojako.. a) u neho vo firme b)u ktoreho sa mysli ako predmet FO/PO..
Jaky zakon, jaka ustava? Ustava taka blbosti neriesi, sice sa s nou stale ohanal, ale ocividne ju V ZIVOTE necital..
374 Neoprávnené nakladanie s osobnými údajmi:
OS podľa závažnosti až na 1 rok (max. 2 roky): neoprávnené poskytnutie, sprístupnenie alebo zverejnenie osobných údajov zhromažďované v súvislosti s výkonom verejnej moci, uplatňovaním ústavných práv, výkonom povolania, zamestnania alebo funkcie,
77 Porušenie dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy:
OS podľa závažnosti na 6 mesiacov až 3 roky (max. 5 rokov): porušenie dôvernosti neverejne prednesených slov alebo iného prejavu osobnej povahy tým, že je neoprávnene zachytené záznamovým zariadením a zhotovený záznam je sprístupnený 3 osobe, alebo inak použitý čím je dotknutej osobe spôsobená vážna ujma na právach.
Kazdy organ ma pravo na INTERNE UPRAVY. Podla tvojej logiky je aj priemyselna spionaz moralne spravna, pokial by nebola zakonom upravena.
Ovladaju, dali mu pravo vyberu.. Ze MOZE BYT IBA JEDNOU OSOBOU.yesper napísal:aka diera v zakone? je to tam jasne napisane, problem je ze ho neovladajuCageJ napísal: On sa snazi poukazat na dieru v zakone
EDIT: Prave pozeram a oni tam nie obcianske ale sluzobne. OK, ale urazal ich, to je uz porusenie.
Naposledy upravil/-a CageJ v Ne 05. Jan, 2014, 23:02, upravené celkom 1 krát.