táááák jednu SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC mi už alza odovzdáva kurierovi..
tiež to u mňa znamená ten fakt, že asi budem trošku "vyklepávať" skrinku, ale no nevadí, poradím si...
inak boli to celkom nervy dostať sa k tomuto kusu..
v ten deň, keď karty dali do katalógu mali status na objednávku, do štyroch dní, takže som hneď objednal, asi medzi úplne prvými..
po pár dňoch status zmenili do 14 dní

, potom, že už rovno radšej predobjednávka..
čakal som ďalšie a ďalšie dni, až som si DNES povedal, že tak si pridám do objednávky taktiež nedostupnú R9 280x Toxic a ktorá bude skôr, tak tú vezmem a druhú z objednávky vymažem, už sa mi nechce čakať.. Toxic mi však dnes aj zarezervovali, prišlo im zrovna 5 kusov..

ale nejak mi to nedalo, zas som volal do alzy, že aj ešte skúsim 5-6 dní počkať na tú 290 Tri-x, tak nech Toxic neposielajú a vymažú z objednávky.. a čuduj sa svete, o tri hodiny na to už mi ide domov jeden kus 290 Tri-x.. tá alza "čaruje" s tými počtami nejak veľmi, veľmi zvláštne..
chcel by som normálne vedieť, koľko kusov grafík denne predajú, naskladnia, vyskladnia a teda, že akú majú logistiku, veď tam sa im musí točiť stovky kusov gpu denne..
a keďže som už dosť OT, tak ešte trochu viac budem - predstavte si, že tá alza mi dobropis na tú mnou vrátenú fujtabjl Ašušt 280x Top vrátila na účet aj vrátane prepravného, čo by, pokiaľ viem nemalo byť predmetom vrátenia peňazí..
Takže ja zatiaľ nemôžem na alzu povedať ani náznakom krivého slova..
Do troch dní sem flusnem moje pocity z novej grafy..