Ja mám tiež rodinku a hrávam väčšinou od 20.00h do 23.00h. Vtedy ideme aj Clan Wars, snažíme sa vybojovať nejaké územia a zarobiť do klanovej pokladnice nejaké bubáky

Sme partia dospelých chalanov, z polovice s vekom nad 30 rokov, ktorá sa odtrhla od veľkého klanu a snažíme sa tu mať dobré vzťahy . CW sa dobre hrať stále učíme, ale už sme pár silným klanom dali na prdel ;-) Takže desiatkové stroje pribúdajú a my začíname vyhrávať. Raz sme územie aj dobyli, no neobhájili.
Ja keď vytiahnem tu spomínané prémiové SU-122-44, niekedy ma dá medzi sedmičky, max. pár osmičiek. Tam to delo stíha a a na tieto tiery je fakt slušné. Ale akonáhle ma dá medzi 8 až 9, tak je to delo a výkon tohto stíhača o ničom. Tieto ruské delá so 175mm penetráciou sú dosť biedne už na väčšinu osmičiek. Hráč naozaj musí poznať hit zóny aby mal šancu niečo prestreliť. A to domeriavanie cez 3 sekundy ani nehovorím. Je vhodné na tú KV1S a max. na IS. Inak s ním nezarobíte. Takže tento stíhač je fajn, obratný, nabíja to delo každých 7-8 sekúnd podľa posádky a vybavenia. Damage to dáva cez 380-430, myslím trochu viac ako delo na KV1S a IS. Ale zarobíte len medzi sedmičkami a pár osmičkami. Proti väčším tierom im môžete tak oškreť lak
Preto mám rád napr. Hellcata. Je to jeden super tank (mám rád štýl hrania s týmto typom tanku), má výborné maskovanie, výborné delo na svoj tier, je veľmi rýchly na presun. Ten proste do garáže patrí každému dobrému hráčovi.
Rád hrám aj IS7, lebo je to jeden z najviac "dingacích" tankov v hre. Ak sa s ním naučíte a viete kam sa postaviť, jeho veža je neprestreliteľná pre väčšinu hráčov. Oddingal som už napr. 14500 potenciálneho poškodenia. S iným tankom by som bol už 6krát mŕtvy ;-) A navyše je celkom rýchla.
Urobil som aj Objecta 268, je to tiež zaujímavý stíhač. Občas keď zle namierite dingnete aj napriek obrovskej penetrácii 303, ale stáva sa to. Treba domeriať a vedieť kam strieľať, potom je to v pohode. Dnes napr. 5725 damage a 7 killov.
Teraz idem na streďáka a po skúsenostiach mi vyšlo jednoznačne ísť na ruské. Ešte riešim dilemu či po suprovskej T-54-ke, ktorú určite nepredám, pôjdem na T62A alebo Objecta 140. Zatiaľ je to na miske váh 40:60.
Jednu vetvu, čo by som chcel ešte v budúcnosti mať je desiatka T110E4. Je to výborný stíhať s otočnou vežou!!! Otočí ju do bokov o 90 stupňov a vie teda hrať aj v meste ako heavy tank. Ten by som možno za toho Objecta 268 vymenil, viac tá E4 ustojí a odrazí. Je to proste slušná kostra ktorá je veľmi odolná a delo dáva poškodenie cca tisícku. Veľmi slušné parametre, hlavne pre CW turnaje a bránenie pozícií. Postupný útok však zvláda tiež v pohode vďaka otočnej veži.
Tak prajem veľa úspešných hier bez rozčuľovania sa nad "noobmi"

Tiež sa pár krát naštvem a nadávam, ale uvedomte si, že kým sme my nadobudli skúsenosti a konečne sme pochopili pravý princíp hry, tiež to nebolo do 5tisíc bitiek. Teraz, keď vieme, že priorita je týmová hra, že každý typ tanku má v hre určité úlohy a povinnosti, aby vyhral tým a nie jednotlivec, je nám ľahko sa rozčulovať. Až v klane mi naši chalani vysvetlili, čo sa od hráča očakáva a urobili zo mňa dobrého hráča (stále však mám rezervy a 30% hráčov by ma vycvičilo jak malého Kaja

.
Hráči bez dobrého klanu možno nikdy nebudú vedieť, ako sa v náhodnej bitke správať, ako sledovať mapu, ako vedieť reagovať a pomôcť tam kde treba, alebo rýchlo zatlačiť a preraziť, keď je druhá strana oslabená.... Preto som rád za tú partiu chalanov, kde som. Veľa ma naučili a teraz má hra konečne šmrnc ;-)