Zrusenie uctu
Zrusenie uctu
Zdravim, chcel by som poprosit o zrusenie tohto uctu aj vsetkych prispevkov ktore som postol. Dakujem za ochotu
Spoiler: ukázať
Re: Zrusenie uctu
Vedenie fóra si vyhradzuje právo kedykoľvek upraviť tieto pravidlá bez predchádzajúceho oznámenia. Všetky odoslané príspevky sú majetkom fóra pretaktovanie.sk. Názory vyjadrené v jednotlivých príspevkoch ale predstavujú názory jednotlivcov, ktoré sa nemusia zhodovať s názormi vedenia diskusného fóra, preto za ne nenesieme žiadnu zodpovednosť. Vedenie fóra si taktiež vyhradzuje právo v niektorých prípadoch neuplatniť tieto pravidlá, či ich uplatniť v miernejšej podobe, alebo uplatniť niektoré ďalšie formy riešenia (zmazanie, zamknutie, presunutie témy či príspevku, a podobne.) aj v prípadoch, ktoré nie sú spomínané v týchto pravidlách.
Tvoje príspevky nebudu vymazané nakoľko sú majetkom fóra.
Tvoje príspevky nebudu vymazané nakoľko sú majetkom fóra.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Príspevky zmazal sám, teda ich obsah...Úžasný prístup...To ti nevadí, že si tým znehodnotil témy, ktoré by mohli niekomu pomôcť ? Takto si sa odvďačil za pomoc, ktorú si tu na fóre dostal ?
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ma na to plne pravo - nikde v pravidlach fora nie je napisane, ze by svoje prispevky editovat nemohol. Ci sa to niekomu paci, alebo nie.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Či má na to právo alebo nie, je otázne. To že to v pravidlách nie je napísané ešte neznamená, že to je OK. Prišiel sem, aby sa poradil a keď už účet nepotrebuje, tak znehodnotí všetky témy ? Mne to nepríde korektné bez ohľadu na pravidlá, tie aj tak nemôžu pokryť všetko.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
OT: keby sa admin nudil, restorne jeho prispevky z backupu a lockne... ale zrejme to za tu namahu nestoji. Sam som sa divil, nic tam nemal, az na jeden anti-Fico príspevok v politike