Zdravím páni, vedeli by ste mi niekto poradiť nejakého šikovného človeka (môže byť aj tu z fóra) ktorý sa vyzná do HDD a vedel mi spojazdniť môj WD 640 GB je to hardisk z notebooku, síce už mám nový ale aj tento by sa zišiel ak by sa dal opraviť do nejakých 30 €, Neviem ako je poškodený neskúmal som to nejak, len proste prestal ísť z ničoho nič,
Ak by sa niekto ochotný našiel kto by mi popísal buď postup ako prísť čo mu je, alebo by mi to niekto ochotný spravil.
Za informácia ďakujem, bolo by super keby sa niekto tomu venoval aby sa ozval cez SS
EDIT: Predchvíľou som ho zapojil a odhadujem to na čítaciu hlavu, pretože sa roztočí a len cvaká.
WD 640GB Oprava
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
WD 640GB Oprava
Working on
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: WD 640GB Oprava
otazka je naco ho chces opravovat. opravovany disk sa rozumne uz neda pouzivat, ani sa to neoplati. len v pripadoch, ze na disku su cenne data, ktore ti stoja za tu namahu a peniaze... (ak by to teda naozaj bol pripad ako vadna hlava)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hlupost opravovat disk. Za 30e dokazes zohnat 1TB
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Vôbec mi nejde o dáta čo sú tam len som skúšal zistiť či by to niekto vedel opraviť za nejakú rozumnú cenu, ak teda hovoríte že opravovaný hardisk sa už nedá plnohodnotne používať. Tak ak by ho niekto chcel náhodou tak ho posuniem keď niekto viemz neho využiť volačo
Working on
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
pladne z disku sa daju pouzivat ako podpivniky, mam ich niekolko
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
a telo disku sa da pouzivat ako nenapadny mini-sejf na peniaze (teda, 3.5kove som tak pouzival dlho )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať