No ved logicky stav, 1 = je, 0 = nie je.Snake napísal:DPF tam bud je alebo nie je , nič viac .Papek napísal:Hadam bude rozdiel aj v tom, v akom stave je DPF.
Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
ejha. 0,5max ? ktore EURO to splna ?Snake napísal:Benzinovu nemam hadam druhym rokom.
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Viete dat tip, kde kupit Champion stierace? Pripadne nejake ine kvalitne znacky okrem Bosh Aerotwin? Potrebujem 51+45 cm /aj nejake centimetre navyse to znese/. Na kopcianskej mi zrusili predajnu Autoprima a o inej schopnej v Petrzalke neviem, takze to kludne objednam z nejakeho eshopu ako sa kvoli jednej veci trepat niekam do mesta.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Tak ten moj 2.0 TDI PD BKD na EK : Dymovost ustanovena 1.7, namerana 0.42. Rozptyl hodnot dymovosti 0.5, namerane 0.15. Najazdene 204tis. km.
prečo nechceš bosch? síce sú drahé ale zatiaľ lepšie stierače som ešte nemal a dobre vyzerajú
Raz som mal drahe Boshky a neboli ktovieake. Teraz mam nejake "nemecke". Aj ked na toto slovo uz neverim, lebo dnes je vsetko kvalitne a nemecke, tak tieto uz tahaju tusim tretiu zimu a az teraz zacali robit zlobu. Len si nepamatam, co je to za znacku, len to, ze ich mam z Autoprimy.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
inak, neni alca a heyner taka dobra znacka? (teda, to je ten isty vyrobca, alca je tusim kvazi "nizsia seria")
teraz mam alca ktovieako dlho na tom mojom aute a celkom v pohode boli, asi aj dalsie take kupim
teraz mam alca ktovieako dlho na tom mojom aute a celkom v pohode boli, asi aj dalsie take kupim
Steam: michalsveto
Jasneeee, podla loga si spominam. To co mam teraz je Alca. Zadny stierac som bral Heyner, lebo Alcu taky rozmer nemali. Ale zadny je nahovno, len machli po okne a vrzga.
Ale diky za pripomenutie.
Ale diky za pripomenutie.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak, zatial na vsetkych autach vsetky zadne stali za <> na opel som uz aj predrazeny valeo z nudze skusal a aj tak stalo zaholy konsky...
Steam: michalsveto
nahodou som narazil na ten Champion
http://www.mader.sk/sterace
http://www.mader.sk/sterace
Ten poznam, ale na moju starinu treba Retrofit radu, ktoru nemaju
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ved bosch aerotwin kupis hocikde vo webshope nie ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
poradte pls neaky fajny motorest na obed v okoli trencina niekde pri dialnici. dakujem idem smer PO-Praha
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook