Prenos čísla - skúsenosti
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Prenos čísla - skúsenosti
treba, s telekomom ked som mal sustavne problemy tak som mal par faktur odpustenych ked som sa stazoval sustavne (asi tri alebo styri pripady, nie v kazdom to bola uplne cela ciastka, myslim ze raz to bola splatka zariadenia kvoli reklamacii a raz samotne sluzby mobilne ked mi furt volali dajaki anketari a dal som ich trochu do pucu - pri podpise zmluvy som totiz podpisoval daco ako ze budem zo vsetkych takych veci vyradeny) aj ked bohvie ci orange ma aspon tolko slusnosti...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
neboj, dostanes Orange pero, Orange klucenku, a ak budu mat skladom na predajni, mozno aj Orange kalendarMaxMan napísal:... Určite ale budem trvať na kompenzácii za vzniknuté problémy, môj čas, nervy, telefonáty a všetko okolo...
lava, prava, lava, prava ...
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
galen: srandista....
Dnes som bol na predajni. Prenos čísla konečne začal. Žiadal som aj o kompenzáciu - tá sa dá riešiť až po prenose, čiže o 5 pracovných dní. Potom dodám info.
Dnes som bol na predajni. Prenos čísla konečne začal. Žiadal som aj o kompenzáciu - tá sa dá riešiť až po prenose, čiže o 5 pracovných dní. Potom dodám info.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
ako poznam orange....
myslel si: "cize o dva tyzdne"
myslel si: "cize o dva tyzdne"
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
- MaxMan
- Redaktor
Žiadne o 2 týždne... Majú na to 4 pracovné dni. Na 5. deň musí prebehnúť prenos. Ak nie, telekomunikačný úrad ich preverí a skasíruje (preventívne som si zisťoval)
no ty si bohovy a ze ta doteraz odrbkavali mesiac ci kolko, odbijes ziadostou o kompenzaciu? Si na nich hned na zaciatku mal poslat telekomunikacny urad, banda jedna vychcana. Orange vzdy len odrbkaval, hlavne vernych zakaznikov. Bracho odkedy od nich odisiel k o2 (nastastie vsetko prebehlo rychlo a v poriadku, vybavoval na predajni), tak je uplne happy
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- MaxMan
- Redaktor
Ono žiadny operátor nie je svätý. Zažil som si už s každým opom svoje. Ale najlepšie mi stále vychádza pomaranč - aj s touto veľmi nepríjemnou skúsenosťou.
Netreba za tým vidieť nič iné len klasické podnikanie na slovensku. Je jedno či je to veľká firma ala operátor, alebo malá firma ala nebudem menovať. Na slovensku sa jednoducho podniká ojebávaním a aj preto je tomu tak ako tomu je
presne Broslo Chces podnikat a nevies odrbkavat? Tak nic nezarobis. Slovenska realita.
Ja viem, vsetci operatori su jedna banda ale teda toto co tebe porobili je uz dost silna kava. Jak tot kolegovi isty slow-provider zavadzal net 3 mesiace.
Ja viem, vsetci operatori su jedna banda ale teda toto co tebe porobili je uz dost silna kava. Jak tot kolegovi isty slow-provider zavadzal net 3 mesiace.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- MaxMan
- Redaktor
Takže dnes som vydobil kompenzáciu vo výške 70% faktúry za posledné fakturačné obdobie. Aj keď až po "vyhrážkach" o zvažovaní odchodu od nich a o "reklame" na ich meno.
Hold.... podnikanie po slovensky..... SMUTNÉ.....
Hold.... podnikanie po slovensky..... SMUTNÉ.....
dosť chabé odškodné, na súd s nimi --- ale tak slovenské podnikanie je na tom snáď lepšie ako slovenské súdnictvo, čiže nespravíš nič. Holt slovakistan (jedine SOI by mohla snáď dačo...)
- MaxMan
- Redaktor
Bohužiaľ súd by sa ťahal a výsledok neistý
SOI do toho nemá čo hovoriť. Môže len telekomunikačný úrad - zisťoval som. A to je tiež na dlhé lakte, čo som sa dozvedel. Šetrenie v rádoch týždňov a väčšinou to dopadá tak, že nájdu v zmluve štrbinu a všetko je vlastne OK....
SOI do toho nemá čo hovoriť. Môže len telekomunikačný úrad - zisťoval som. A to je tiež na dlhé lakte, čo som sa dozvedel. Šetrenie v rádoch týždňov a väčšinou to dopadá tak, že nájdu v zmluve štrbinu a všetko je vlastne OK....
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nuz, neviem ale pre mensie preslapy mi davnejsie odpustili aspon celu fakturu ked uz nic ine... nielenze to je na <>, ale este to aj dolu vodou stale ide...
Steam: michalsveto
dufam, ze poslednu fakturu si mal aspon 10€, aby ti teda dali tu uzasnu zlavu 7€ ..... kreteni trapni, hrat sa s percentami, mali dat uz celu fakturu, aj ked imho je aj to malo.
je mozne odstupit od prenosu cisla, ked som to realizoval na pobocke?
Je nejaka moznost vypovedat to zo zakona? V Telekome mi tvrdia, ze nie iba ak by som to mal cez net a kuriera.
Orange sa zrazu spamatal a nukaju +/- rovnaky pausal o 7e menej co pri 2r je uz slusny peniaz
tak to snad mozne bude:
Žiadateľ je oprávnený v lehote do dvoch (2) pracovných dní pred dňom technického prenosu zrušiť prenos čísla u spoločnosti Slovak Telekom alebo u príslušného Odovzdávajúceho podniku , a to tak, že písomne alebo iným spôsobom podľa podmienok určených príslušným podnikom zruší podanú Žiadosť alebo odstúpi od zmluvy o prenose čísla.
Je nejaka moznost vypovedat to zo zakona? V Telekome mi tvrdia, ze nie iba ak by som to mal cez net a kuriera.
Orange sa zrazu spamatal a nukaju +/- rovnaky pausal o 7e menej co pri 2r je uz slusny peniaz
tak to snad mozne bude:
Žiadateľ je oprávnený v lehote do dvoch (2) pracovných dní pred dňom technického prenosu zrušiť prenos čísla u spoločnosti Slovak Telekom alebo u príslušného Odovzdávajúceho podniku , a to tak, že písomne alebo iným spôsobom podľa podmienok určených príslušným podnikom zruší podanú Žiadosť alebo odstúpi od zmluvy o prenose čísla.