ucet banka po 26.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: ucet banka po 26.
molnart, ved jasne, ze ta banka nebezi ZADARMO..
Ale ber tak, pozri sa, ked si pozicias 2000€, kolko banke vratis....
Vyrataj si, kolko Slovakov, ktorym banka ponukne pozicku - aj ked na nu nemaju, alebo nemaju istotu ze ju budu vediet splacat - po nej skocia, ale splacaju ju, splatia ju a banka ma peknu ryzu. Neboj sa, prave z tych penazi, si ten marketing, ludi zaplatia.. bbez problemov, a este im aj ostane. Pri uctoch je len jeden bezplatny vyber, proste, banka minimalizovala vsetko, co ju stoji peniaze, a klientovi sa sice ponuka zdarma, ale v podstate, to zaco banka uz realne plati, uz plati aj klient. Takze nieje dovod, aby Zuno odislo. Ano, Eliot to bola ina kapitola, lenze to bola "banka", kde neexistovali uvery, pozicky a pod. Tam, kedze to bolo free, to bolo vzdy len stratove, prip. zarobili len na poplatkoch pri platbe kartou, co je dost malo. Takze to sa tazko da porovnat....
Ale ber tak, pozri sa, ked si pozicias 2000€, kolko banke vratis....
Vyrataj si, kolko Slovakov, ktorym banka ponukne pozicku - aj ked na nu nemaju, alebo nemaju istotu ze ju budu vediet splacat - po nej skocia, ale splacaju ju, splatia ju a banka ma peknu ryzu. Neboj sa, prave z tych penazi, si ten marketing, ludi zaplatia.. bbez problemov, a este im aj ostane. Pri uctoch je len jeden bezplatny vyber, proste, banka minimalizovala vsetko, co ju stoji peniaze, a klientovi sa sice ponuka zdarma, ale v podstate, to zaco banka uz realne plati, uz plati aj klient. Takze nieje dovod, aby Zuno odislo. Ano, Eliot to bola ina kapitola, lenze to bola "banka", kde neexistovali uvery, pozicky a pod. Tam, kedze to bolo free, to bolo vzdy len stratove, prip. zarobili len na poplatkoch pri platbe kartou, co je dost malo. Takze to sa tazko da porovnat....
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
http://aktualne.centrum.cz/finance/peni ... position-5
Zuno Bank nekončí. Na obrat k zisku má tři roky
06:00 | Dnes | Jiří Hovorka
Zuno Bank nekončí. Na obrat k zisku má tři roky
06:00 | Dnes | Jiří Hovorka
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Zajtra idem zrušiť SLSP.
Čo by ste mi odporučili ? Výbery z bankomatov potrebujem minimálne (ojedinele raz do mesiaca). Tak možno raz do mesiaca. Platím čisto rkeditkou a kopa platieb po internete.
Čo by ste mi odporučili ? Výbery z bankomatov potrebujem minimálne (ojedinele raz do mesiaca). Tak možno raz do mesiaca. Platím čisto rkeditkou a kopa platieb po internete.
jednoznacne mBank.
Neni o com, sam ju mam od nepamäti a maximalna spokojnost, pokial nepotrebujes pracovat s hotovostou.
Neni o com, sam ju mam od nepamäti a maximalna spokojnost, pokial nepotrebujes pracovat s hotovostou.
PC1: 2500K@4,5GHz/passive NOCTUA NH-D14 | 8GB | GIGABYTE 7850@1090/5700 2GB | 128GB SSD/1TB/NAS DS212j 2x1TB | ASUS P8P67-M PRO | Corsair HX 520 | Cooltek U3 | 22" Dell 2209WA
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
- Leon
- Pokročilý používateľ
Takže toto všetko máš zadarmo hej ? zaujíma ma či tam sú nejaké háčiky,... na stránku si viem zavesiť aj ja toto
Hlavne ma zaujímajú tie platby po internete a obchodníkov. A prevody cez internet banking, to je tiež zadarmo ?
Hlavne ma zaujímajú tie platby po internete a obchodníkov. A prevody cez internet banking, to je tiež zadarmo ?
A čo sa týka kariet, tiež platí toto ?■Založenie účtu za niekoľko minút na obchodnom mieste
alebo prostredníctvom kuriéra zadarmo
■Vedenie a zrušenie účtu zadarmo
■Všetky odchádzajúce a prichádzajúce platobné príkazy
zadané cez internet banking (tuzemské platby, zahraničné platby do krajín EÚ) zadarmo
■Trvalé príkazy a inkasá – ich zriadenie, vykonávanie, zmenu
alebo zrušenie prostredníctvom internet bankingu máte zadarmo
■Bezkontaktná platobná karta VISA
■S platobnou kartou Visa Classic k účtu mKonto môžete mať
až štyri výbery z bankomatu v mesiaci zadarmo
■Vydanie a vedenie platobnej karty zadarmo
■Po splnení podmienok mesačne až 4 výbery z bankomatu zadarmo
■Platby kartou u obchodníkov aj na internete zadarmo
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Ano, len ten vyber je problematicky.
Zuno ma 1 zadarmo z tatrabanka bankomatu
Zuno ma 1 zadarmo z tatrabanka bankomatu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Leon
- Pokročilý používateľ
HEj tie výbery som si pozerla, že sa to počíta podľa obratu.
Tak z čoho mBank zarába? Veď všetky prevody po IB, všetky platby kartou, a vedenie účtu sú zadarmo Chválabohu to mám oproti 3 metre od SLSP, tak tam hneď skočím.
Tak z čoho mBank zarába? Veď všetky prevody po IB, všetky platby kartou, a vedenie účtu sú zadarmo Chválabohu to mám oproti 3 metre od SLSP, tak tam hneď skočím.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Napriklad z hypoteky, sankcnych urokov z kreditky, poplatky za operacie navyse, ktore uz nie su v "baliku",...
- Leon
- Pokročilý používateľ
to sú aké napríklad ?faugusztin napísal:poplatky za operacie navyse, ktore uz nie su v "baliku",...
Napríklad som nikde nenašiel heslo ku karte, ktorú mi poslali. V internet bankingu som si ho zmenil a na mesačnom výpise - 1€ za zmenu hesla. A koľkí to tak spravia?
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
http://www.mbank.sk/pomoc/sadzobnik/ind ... konto.htmlLeon napísal:to sú aké napríklad ?
- Operacie cez telefon
- Vrátenie platby SEPA inkasa na žiadosť klienta
- Odoslanie výpisu z účtu na žiadosť klienta
- Upomienky
Taktiez mas poplatky u karty (ak robis napriklad vela vyberov) atd... Proste ked si prebehnes poplatky pre rozne produkty tak tych poplatkov najdes az-az, len na ne nemusis pri beznom pouzivani uctu narazit http://www.mbank.sk/pomoc/sadzobnik/individualni/ .
- Leon
- Pokročilý používateľ
Čiže proste keď budem len platiť kartou po nete/v obchodoch a robiť len prevody v IB, tak som v cajku.
Áno, ale prvou hranicou je objemu platieb 80 Eur (internet, karta), po jej dosiahnutí máš 1 výber zadara, takže nič strašné.
Ďalej zabili nový IB. Podľa mňa vyzerá trendy a od prvého dňa v ňom všetko fachčalo.
Ďalej zabili nový IB. Podľa mňa vyzerá trendy a od prvého dňa v ňom všetko fachčalo.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
j4ro: s tym IB dufam iba srandujes. Zatial novy nehodnotim po funkcnej stranke, ale spustenie nie je bezproblemove. Ja mam 3 ucty, osobny, sporiaci Emax plus a firemny bezny. V novom IB je vidiet iba prve dva, firemny nie. Hlavne ze uz som dostal mail o tom, ze mam zacat pouzivat novy IB.
Edit: chyba najdena u mna (ale tentokrat uz nadavam na ich novy system, prihlasujem sa jednou sadou udajov do IB, tak chcem vidiet vsetky ucty pokope a nie, aby som sa niekde inde preklikaval do ineho profilu, ktory oddeluje sukromne od firemneho)
Edit: chyba najdena u mna (ale tentokrat uz nadavam na ich novy system, prihlasujem sa jednou sadou udajov do IB, tak chcem vidiet vsetky ucty pokope a nie, aby som sa niekde inde preklikaval do ineho profilu, ktory oddeluje sukromne od firemneho)
FVE 12.45 kWp V/Z
Ouu, tak potom sa ospravedlňujem.
Ja mám iba osobný, vychádzal som zo skúsenosti s ním.
Ja mám iba osobný, vychádzal som zo skúsenosti s ním.