len dokedy budem skusat

potrebujem aby to bolo aj tiche a neviem ako ten tri-x ide ....
aj ked tu to vymenil a spokojny

http://www.overclock.net/t/1458753/giga ... emp-issues
Inak, nad tymto som sa aj ja pozastavoval... ten referencny sice huci jak vysavac (doslova... od nasho domaceho to daleko nema), ale aspon ju vie s upravenou krivkou otaciek tak dostatocne schladit, aby sa nepodtaktovavala.Asnod napísal:Aspon vidno ako to Gigabyte zase poked to lepsie uchladi referencny chladic
jj, ved to nechapem, ze preco tam ten GB dal take nizke teplotne obmedzenie... keby to nechal normalne na 94℃ tak by to hned lepsie vedel ten chladic schladit/drzat taktynetSo_O napísal:@ pipo137 to su tie vajca ze ty mas max 94stupnov kym zacne zhadzovat takty , co u mna je tych nestastnych 84
Super vies mi prosim aj pozriet peak spotrebu v nejakom zatazovom teste, ked ju mas pretaktovanu?pipo137 napísal:jj, ved to nechapem, ze preco tam ten GB dal take nizke teplotne obmedzenie... keby to nechal normalne na 94℃ tak by to hned lepsie vedel ten chladic schladit/drzat taktynetSo_O napísal:@ pipo137 to su tie vajca ze ty mas max 94stupnov kym zacne zhadzovat takty , co u mna je tych nestastnych 84
PS: vajca???![]()
![]()
smoke2: moj 680W gold zdroj je po momentalnom vypekani stale len vlazny a povedal by som, ze ani rpm nestupli
Tak sorry, noxsi69 napísal:Trochu si to stiahni, dáko sa u nás v ZV dvíha vietor