Compy.sk
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2012, 14:39
Re: Compy.sk
Pred tromi tyzdnami som tam kupoval grafiku a ssd a vsetko v pohode. Po mojej objednavke si to este telefonicky overili a na druhy den som to mal doma. Vystupovanie v pohode, ochota bola, takze zatial nic negativne tam nevidim. Doprava zdarma potesila,ale musel som platit prevodom, dobierkou by to bolo tusim + 3€.
s firmou compy.sk mam zatial dobre skusenosti, ochota a dobre poradenstvo, mozem len odporucit. Tovar prisiel neposkodeny a riadne zabaleny takze neni co dodat
kupoval som tam monitor, rozdelili mi ho na 2 faktury (1 pre firmu, 2 doplatok pre mna)
posta zadara na druhy den u mna kurierom
komunikacia na urovni a bola videt aj ochota
posta zadara na druhy den u mna kurierom
komunikacia na urovni a bola videt aj ochota
Compy bolo super, nejaká nabíjačka batérií, HDMI kábel, extra batérie. Všetko príšlo do 4 dní. Paráda, všetko funguje. Odporúčam
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
len doplním, že dnes pri jednej príležitosti som sa informoval u compy ako to je so zárukami a potvrdili mi, že dávajú plné záruky ako od výrobcov a žiadnych 24 mesiacov a potom gou fak jorself
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305