MegatronSK napísal:V dnesnej dobe vacsina novych mien paradne stupa (hlavne tie, co niesu na coinwarz)... takze predavat hned je proste blbost - to robia multipooly - casto aj za slabsie ceny, lebo potrebuju predat viac coinov naraz... takze realne sa tazi este viac ako uvadza ta moja kalkulacka..

napriklad ked clovek tazil USDE alebo Digibyte a nepredal, tak keby predal dnes, ma o dalsich 100% vacsi zisk mozno..
Len blazni tazia na multipooloch

Tazit nove meny je aj riziko. Urcite sa aj tebe stalo, ze si natazil nieco, co sa nedalo slusne predat (ja mam takto na sklade COYE a MONAcoiny). Niekedy sa ale naozaj oplati pockat. Ti, co si setrili MOONy zarobili za den tolko, ako bezny miner za mesiac. Jednoducho niekedy prehras a niekedy vyhras... Ja tiez trochu gamblujem, ale postupne sa dostavam k staremu znamemu, ze lepsi vrabec v hrsti, ako holub na streche... Mam urcitu hranicu ziskovosti tazby, a ak som nad nou nespekulujem a predavam. Neriesim, ze keby som pockal zarobim viac. Lebo casto sa stalo, ze som pockal a potom to predal za ovela menej.
Ked budem za vodou a splatim si pociatocne naklady, budem do niecoho investovat aj dlhodobo a dovolim si aj viac riskovania. Zatial sa musim drzat pri zemi....
A co sa tyka multipoolov - vyuzivam ich, ked sa par dni nemozem venovat bruzdaniu po forach, prepoctom a prestavovaniu minerov. Vtedy je to pohodlne riesenie.