Fotky nahodim zajtra. Zatial len strucne info. Zatazove testy som zameral na prakticku cast, cize testovanie pri hrani Doty 2 - CPU max. 67°C, grafika sa ustalila na nepeknych 98°C. Este mam nainstalovany Hitman Absolution a Dirt 3. Uvidim, co s tym narobia tieto hry. Max. pracovna teplota pre CPU je 72°C a pre GPU 99°. Cize som v limite, ale s grafikou len tak tak.
Procesor bezi zatial na defaultnom takte pri napati 0,992 V. Ale chcem tomu najst co najnizsie napatie, ake zvladne a potom uvidim, ci sa to bude dat aspon trochu taktnut. Ale realnejsie to vidim skor tak, ze skrinku dodatocne vytlmim a dal by som dovnutra nejake ultratiche fany na nizsich otackach.
Inak s HDD som zatial spokojny, az po prilozeni ucha je slabo pocutelny a vibracie ma sam o sebe minimalne. Este sa mi ho podarilouchytit na Vibration killer, aj ked iba na predne skrutky, kedze 2.5" HDD maju inu roztec. Ale je to dostatocne pritiahnute, takze disk je vodorovne.
EDIT: tak pridavam nejake fotky, aj tak sa mi nechce spat.
Pohlad na samotny CPU chladic. Je to riadne hovadko, prvy PCIE slot je beznadejne obsadeny, pamatove moduly taktiez.
Samozrejme som babrak a podarilo sa mi pri demontazi povodneho chladica na GK urvat jeden odpor. Takze prisla na rad rework station a po kratkom zakroku karta v poriadku nabehla.
Karta v krabici a ide sa domov montovat
Chladic je trochu krivo. Ci to je umysel netusim, ale funguje.
Pohlad do vnutra PC. Celkom dost miesta to zabralo, ale dal sa tam vtrepat aj soundblaster.