Politicka debata
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Re: Politicka debata
Otazka je koho volit. Nejako som sa rok dozadu o politiku nezaujimal ale teraz to uz nejde. Mezenska a Prochazka vyzeraju byt fajn, zvysok som si nijako nevsimol. Viete niekto poradit nieco pre a proti a pre koho? Vsetko len nie SMER. Tiez som mame vravel nech ich nevoli, no nedala si povedat a stale mi tvrdila len nieco ohladom toho "pani ekonomka" ze ja sa do toho nerozumiem.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- stevo_k1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Aug, 2013, 11:29
asnod, v tychto volbach to je jednoduche rozhodovanie:
1. kolo - hocikoho okrem Fica, trebars si hod mincou, hlavne sa treba zucastnit aby Fico pri nizkej ucasti neziskal 50 percent uz v prvom kole
2. kolo - hocikoho okrem Fica
Ja si v prvom vyberiem niekoho okrem Hrusovskeho, lebo aj pravicove strany potrebuju podla mna troska po nose, nech sa spamataju a bolo by dobre keby hrusak dostal co najmenej.
1. kolo - hocikoho okrem Fica, trebars si hod mincou, hlavne sa treba zucastnit aby Fico pri nizkej ucasti neziskal 50 percent uz v prvom kole
2. kolo - hocikoho okrem Fica
Ja si v prvom vyberiem niekoho okrem Hrusovskeho, lebo aj pravicove strany potrebuju podla mna troska po nose, nech sa spamataju a bolo by dobre keby hrusak dostal co najmenej.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
okrem Fica a Hrusovskeho, daj hlas hoci komu. mezenska je celkom pekna cica, ale moc vody nenamuti, Prochadzka sa javi celkom zaujmavo a zatial je to jeden z mojich kandidatov.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
No v prvom kole by som to az tak na lahku vahu nebral, lebo ak sa tam dostane druhy Fico tak vieme ako to skonci. Knazko tam podla mna nema co robit, urcite sa nedal z herectva na politiku len pre nic za nic, nejake umysly tam budu, nikde ho nevidno, nijako o nom nepocut, ak sa mylim opravte ma. Treba tam pretlacit niekoho kto sa zastane obcanov, nie dve mulice z ktorych ide obom len o jedno. Je vidno ze Mezenska nema problem zastat sa obcana, zaujima ju nazor obcana a snazi sa pre neho nieco urobit. Ono prezident sam vela vody nenamuti aj keby tam bol sam jezis, ide len o to aby nerobil hambu statu a nepretlacal zakony pre smerakov
co vidis na Mezenskej? ved je uplne vypatlana...
Ono o tom kto koho bude voliť je také, neviem. Dosť tam rozhodujú osobné sympaie, hlavne sa tu nezačnime osočovať navzájom, presne to dr. fico chce Druhý fico neexistuje, tak j.....y sa musíš narodiť to sa nedá len tak.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Mezenska mna osobne sklamala, bohuzial nevie zo seba vytlacit nic inteligentneho
u mna osobne Prochadzka a Knazko.
BTW: u mna neni Fico j....y, osobne ho povazujem za velmi inteligetneho. Je to druhy meciar, akurat este o kus horsi
u mna osobne Prochadzka a Knazko.
BTW: u mna neni Fico j....y, osobne ho povazujem za velmi inteligetneho. Je to druhy meciar, akurat este o kus horsi
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
inteligentny tak akurat aby oblbol 40% ludi, inak hlupy jak tago
nazivo este vacsia zelenina, na strednej skole som ho musel 1,5h pocuvat..
nazivo este vacsia zelenina, na strednej skole som ho musel 1,5h pocuvat..
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
40% oblbobovat 8 rokov je celkom slusna doba + zakrytie kopec pruserov sa proste rata. A stale nema protikandidata.
-
- Používateľ
Intelekt? Aha a dopadne to ako Fico? Mam u prdelky cely intelekt, vsimam si to co jedinec robi, ako vystupuje v parlamente proti sudruhovi, ak by som si vsimal nejakeho intelektuala ako Knazko o ktorom nikde nepocut tak hned viem preco sa napchal z herectva do politiky a ide kandidovat na prezidenta a uplne si viem domysliet ako to dopadne.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Viete čo je na tom videu s Lipšicom najhoršie? To, že koľko dnešných mladých, čo sa trepú na právo, by to také svinstvo dokázalo rozuzliť a ešte aj hentak dobre podať?
Takisto - hento ako prvé tuším nepriniesli noviny, hoci to mohli dohľadať...
Sa potom nečudujme že starší volia Fica.
Takisto - hento ako prvé tuším nepriniesli noviny, hoci to mohli dohľadať...
Sa potom nečudujme že starší volia Fica.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
http://www.mojevideo.sk/video/1dd0e/rob ... arati.html
(nefungoval mi nejako tag, tak som to nahodol takto )
(nefungoval mi nejako tag, tak som to nahodol takto )
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ak sa narodis v topolcanoch alebo okoli, tak ta sanca je este raz takaBroslowski napísal:Druhý fico neexistuje, tak j.....y sa musíš narodiť to sa nedá len tak.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
v tom pripade vyhlasujem: Broslo for president!