Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecná diskusia
ale este najdes funkcne BXka, len by ma zaujmalo co by ten ud robil potom
zrejme seriovy vzdychovy/hydraulicky podvozok este nevidel
zrejme seriovy vzdychovy/hydraulicky podvozok este nevidel
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
heh mna zastavili za 11r len 2xBlackhawk napísal:Asi vyzarujes nejaku divnu auru. Mna tu u nas na "madaroch" za cca 12 rokov co mam vodicak stopli iba raz v Seredi.
- raz v seredi kde asi netusili jak sa kontroluju doklady...stal som tam asi 10min dokym to checkli
a potom len 2 dobre skusenosti s policajtami
- raz v tatrach ked som isiel cez dedinu a uz asi 2min nikde ziaden dom ani nic, tak si hovorim, ze som asi slepy a uz bol davno koniec dediny...tak si to siniem 70-80 do kopca a zrazu za kopcom pri tabuli s koncom dediny policajt
nemal radar ale bolo mu jasne ze som isiel viac ako 50...
policajt: pan vodic, prekvapeny, ze az tak daleko mame tabulu ze konci dedina pravda? a usmieval sa..takze pohode typek a este ma upozornil, ze sa v tatrach kradnu oktavky, nech si dam bacha atd
a potom ma raz skoro zastavili na D1 ked som isiel 170 a spomaloval som na cca 150 a zrazu policajt kukne od radaru, usmeje sa a ukazuje nech idem dalej
nechapal som
Spoiler: ukázať
Na dialnici hadam ani pod +20 nemeraju. Uz sa mi par krat stalo, ze som predbehol radar so 150 na tachaci a nic, takisto pankov s trojnozkami som uz par krat zbadal v poslednej chvili a nic. Jedine co ma namerali na dilanici bolo 159 a to bolo tusim za 10 alebo 15 €
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Tak uvidíme či funguje objektívna zodpovednosť asi má namerali na obchvate ba tak 110-120...
Steam: michalsveto
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
medzi lafranconi a pristavnym, v smere na SC, na tej rovine dlhej stali tak v strede cca.
//a cp ma na*ralo, ze asi minutu na to to hlasili v dopravnom servise
//a cp ma na*ralo, ze asi minutu na to to hlasili v dopravnom servise
Steam: michalsveto
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Chalani co mate BMW, vypinate/zapinate na zimu DTC ?
Teda po podrzani tlacidla asi na sekundu sa deaktivuje/aktivuje, neviem, proste dovoli hrabat zadnym kolesam a nezoberie vykona po podrzani asi 5 sekund vypne elektroniku (DSC?). Sice to funguje dobre v zakladnom rezime, ale ked na snehu viac pridam, tak si elektronika povie, ze mi neda vykon a ja stojim na mieste alebo sa posuvam jak korytnacka. Ako to riesite ? Nelezie vam to na nervy ?
Teda po podrzani tlacidla asi na sekundu sa deaktivuje/aktivuje, neviem, proste dovoli hrabat zadnym kolesam a nezoberie vykona po podrzani asi 5 sekund vypne elektroniku (DSC?). Sice to funguje dobre v zakladnom rezime, ale ked na snehu viac pridam, tak si elektronika povie, ze mi neda vykon a ja stojim na mieste alebo sa posuvam jak korytnacka. Ako to riesite ? Nelezie vam to na nervy ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Netusim, zatial som to riesit nemusel lebo tu v nemecku kde som este nemame sneh.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
a ja som premyslal ze co som na X3jke 2.0 tdi sa akosi pomaly rozbiehal
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Hej, ked mam vsetko v zakladnom rezime a pod zadnom mam moc nasnezene/lad, tak mi elektronika nedovoli sa normalne rozbehnut, proste mi zoberie vykon, aby mi nepresmykli kolesa.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !