World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
uz som videl russov proti francuzom na QucikybabyTV a frantici odisli s dlhym nosom..
a to tam bolo 15 nabijakov..
bc arty, fochovia, bc medky a 50Bcka.
a to tam bolo 15 nabijakov..
bc arty, fochovia, bc medky a 50Bcka.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
francuzi maju v T10 len autoloadery. Na T9 jediny obycajny je Foch.
najhorsie na tom v T10 podla mna budu briti lebo HT ani MT ani artiny u nich nie su moc popularne...takze oni maju samy deathstar
najhorsie na tom v T10 podla mna budu briti lebo HT ani MT ani artiny u nich nie su moc popularne...takze oni maju samy deathstar
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
oni maju hesh, cize proti frantikom je to super municia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak dnes som tiez skoncil v potoku nastastie bol plitky a neutopil som sa
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
najlepsie ked das frantikovi HE alebo HEAT - kom a podrbes mu zopar modulov potom je z neho lachky a malo odolny terc
Galaxy S9+
No na britov mi nešahaj u mňa sú top, dobrý námer do mínusu rýchle nabíjanie a vysoká presnosť + tvrdé hlavy ja si ich neviem vynachváliť len to niesu žiadne frontálne tanky ale určite lepšie ako francúzy.M1ch4l napísal:najhorsie na tom v T10 podla mna budu briti lebo HT ani MT ani artiny u nich nie su moc popularne...takze oni maju samy deathstar
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
To som veľmi veľmi zvedavý, ale pochybujem že z nich budu ľahké ciele....
EDIT: Jak sa dívam na tie obraty, tak WG odomňa už neuvidí ani euro. Toľko love a stabilné servery nikde...
EDIT: Jak sa dívam na tie obraty, tak WG odomňa už neuvidí ani euro. Toľko love a stabilné servery nikde...
Podelim sa o dobru hru. Nieje to nic vynimocne ale cas cca 07:00 arty ma superpocitac v hlave, a cca 6:15 davka stastia (a samozrejme dobreho aimu ) z mojej strany.
http://wotreplays.com/site/573732#stepp ... panther_ii
http://wotreplays.com/site/573732#stepp ... panther_ii
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- M1ch4l
- VIP
celosvetovy obrat 372 mil. dolarov, hm, kolko z toho moze byt zisk?
stevo: pekna hra, mal si kopu stastia, ze artina ta nedala. Ale za taky damage sa nemusi clovek hanbit ani s desiatkou, na T8 super.
Sa mi paci jak vsetci tancujete s tymi TDckami, ked ste spotnuti
Inak podla mna robis chybu, ze tak vela strielas z pohladu tretej osoby, tento krat ti to vyslo, ale istejsie je si aj na blizko prepnut do sniper modu.
stevo: pekna hra, mal si kopu stastia, ze artina ta nedala. Ale za taky damage sa nemusi clovek hanbit ani s desiatkou, na T8 super.
Sa mi paci jak vsetci tancujete s tymi TDckami, ked ste spotnuti
Inak podla mna robis chybu, ze tak vela strielas z pohladu tretej osoby, tento krat ti to vyslo, ale istejsie je si aj na blizko prepnut do sniper modu.
Ked som topka tak mi 246mm penetracia staci takmer na vsetko a moc neriesim sniper mod. Pri t10 a na velke vzdialenosti uz treba trochu mierit.
BTW jasne ze som tancoval ked ma spotlo to male hovado tak necakane na zaciatku hry
BTW jasne ze som tancoval ked ma spotlo to male hovado tak necakane na zaciatku hry
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- M1ch4l
- VIP
som aj zabudol postnut, pred par dnami som zacal 4. skill na posadke v KTcku
https://dl.dropboxusercontent.com/u/161 ... ot_004.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/161 ... ot_004.jpg
Tých skillov/špecializácii môže mať 1 člen posádky max koľko ? 5 ?
- M1ch4l
- VIP
nie je to obmedzene ale vytrenovat uz 3. skill na 100% chce dost casu. Posunut 3. skill z 99 na 100% chce nejakych 40 000 exp. Pre 4. to teda bude okolo 80 000, takze ten asi len tak hocikto neda. A 5. skill zasa dvojnasobok. Na wot wiki je vzorcek ako sa to pocita.