Qi bezdrôtové nabíjanie
Qi bezdrôtové nabíjanie
Máte už niekto skúsenosti s Qi štandardom bezdrôtového (indukčného) nabíjania?
Kde sa to dá u nás najlepšie kúpiť?
Zvažujem kúpiť ako darček, ale mimo eBay a Amazon je inak ponuka bieda, u nás ešte horšie...
Kde sa to dá u nás najlepšie kúpiť?
Zvažujem kúpiť ako darček, ale mimo eBay a Amazon je inak ponuka bieda, u nás ešte horšie...
Re: Qi bezdrôtové nabíjanie
Ja som kupil pre Lumiu 920 wireless charger cez eBay, u nas su tie ceny uplne premrstene. Zariadenie sa nabija podstatne dlhsie ako s dodavanou nabijackou.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ebay nabijacka - pri PC (5V vstup z USB) nabija bez toho aby sa mobil zohrieval
CR-200 - v aute dokaze udrzat telefon pri zivote, ale so zapnutou navi len udrziava stav, pripadne aj jemne klesa - este stastie ze na spodku kde je aj NFC je dierka pre klasicky mikroUSB kabel. navi + nabijanie sa neda telefon dat do vrecka
Fatboy - telefon sa musi polozit presne na vyhradene miesto, inak je problem ho nabit, tiez treba spravne napchat nabijacku do vankusika, aby ked ho polozim neklepol o plast a zaroven aby nebola moc hlboko, inak uz nenabija
samozrejme - Lumia 920
inak ako bezdrotovo nenabijam, avg charge rate mam 22.88% / h
CR-200 - v aute dokaze udrzat telefon pri zivote, ale so zapnutou navi len udrziava stav, pripadne aj jemne klesa - este stastie ze na spodku kde je aj NFC je dierka pre klasicky mikroUSB kabel. navi + nabijanie sa neda telefon dat do vrecka
Fatboy - telefon sa musi polozit presne na vyhradene miesto, inak je problem ho nabit, tiez treba spravne napchat nabijacku do vankusika, aby ked ho polozim neklepol o plast a zaroven aby nebola moc hlboko, inak uz nenabija
samozrejme - Lumia 920
inak ako bezdrotovo nenabijam, avg charge rate mam 22.88% / h
Spoiler: ukázať
Ono pri tom bezdrôtovom nabíjaní mi nejde ani tak o rýchlosť, ako skôr o tú pohodlnosť - keď som doma, väčšinou leží fón na jednom mieste na stole, tak prečo nenabíjať
Objednal som jeden set nabíjačka + receiver do bráchvho Galaxy S3, má aj Lumiu 920 tak som zvedavý...
Inak práve toto Qi vidím asi ako jediný reálny prínos pri kúpe nového smartfónu dnes
Objednal som jeden set nabíjačka + receiver do bráchvho Galaxy S3, má aj Lumiu 920 tak som zvedavý...
Inak práve toto Qi vidím asi ako jediný reálny prínos pri kúpe nového smartfónu dnes
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
asi tak, ty to vidis ako prinos, ja ako kriterium pri pripadnej vymene mojej lumie 920 je super, ale tak 925 by som si s 32gb pamatou tiez vedel predstavit
z ebay mam ten puk s farebnou gumou btw. nove nokia nabijacky sa nepacia ci sa este nedaju zohnat ? mali stat okolo 15-20e
z ebay mam ten puk s farebnou gumou btw. nove nokia nabijacky sa nepacia ci sa este nedaju zohnat ? mali stat okolo 15-20e
Máme bude recka na takú nabijačku do konca týždňa dúfam Až na to že to občas vypadáva (chyba kusu) super vec, len zadok mobilu sa fakt že dosť pri takomto nabíjaní prehrieva, čo nemusí robiť dobre batérii. Zostáva mi len dúfať že pani inžinieri mysleli aj na to bo zadok je po nabití doslova horúci.
inak čo sa týka komfortu - je to top záležitosť ale najviac sa mi páčia tie mini tuli vaky pre lumie
inak čo sa týka komfortu - je to top záležitosť ale najviac sa mi páčia tie mini tuli vaky pre lumie
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
Broslo ked chces(chcete) tak vam mozem dat na testy do redakcie CR-200 a Fatboy vystacim si docasne s jednou
Ja mam nejaku noname Qi nabijacku z ebayu asi od aprila (odkedy som kupil L920) a je to super vec. Ale faktom je ze telefon musi byt presne polozeny, inak to vypadava. Povodne som si myslel, ze je to problem samotnej neznackovej nabijacky, ale docital som sa, ze fatboy aj ostatne su takto konstruovane. Po chvilke zvyku to vsak neni problem. Nabijaci cas nesledujem, pretoze tam telefon polozim hocikedy cez den.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ja som nedavno kupil origo nabijaci kit pre note 3 a telefon sa vôbec nehreje, fakt vôbec.. inak top vec, konecne nieco co prispelo ku komfortu kazdodenneho pouzivania
ja mám Qi set pre galaxy S3 a nabíja to pomalšie ako káblová nabka, nevie to dať 1A.
Ak máš SGS 3 môžem ti to predať.
Ak máš SGS 3 môžem ti to predať.