velmi pravdepodobne bude odstraneny bonus TDciek, ze pri strelbe sa im nestracaju camo. Alebo tak nejako. Este asi sa mi presne nevedia.
Pripomienky k replays:
dexter: Hned na zaciatku si trochu blokol Su-100. Pouzivaj sniper mod (shift alebo koliesko mysi).Trafil by si T-34 aj to male TDcko na prvy krat. A snaz sa natacat najsilnejsi pancier k nepriatelovi.
kramer: Ok, nic vazne. Len s Cromwellom by som nesiel do hor na Lakeville, ten povrch tam brutalne znizuje pohyblivost, co je pre Cromwell fakt zle. Ale vyslo to. A strielat na AFK KV-cko je fajn sposob ako si zvysit damage, ale treba sa sustredit na hrajucich nepriatelov.
Ten Cruiser 4 jaky likvidator A jak tam na konci nabehol PZ 1C a zacal to kosit tym gulometom vsetko
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
viete mi poradit co nahodit na ISsko, resp. ake doplnky? A co skilovat na posadke. Mam ju z KV3 a tam som mal 1 skill na opravy, druhy skill sa este dokoncuje, ale velitel ma ziarovku, strelec jemne mierenie, sofer kludna jazda
dalej co otrcat nepriatelom, predok, boky?
Na IS nosim nabijac, rychlejsie zameriavanie a binokularny teleskop.
Co natacat nepriatelom? Predok samozrejme a pouzivat pasy, robit tzv. sidescraping.
Skilly klasicke HT.
6th sense, safe stowage, opravy, potom na pohyblivost. A ak mas vela, vopchat tam aj BiA.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Na IS som vozil gun laying drive (rychlejsie mierenie), gun rammer (rychlejsie nabijanie) a ventilacky. Na moj playstyle s nou sa mi neoplati ziadna optika ani binokulare, kedze ma view range iba 350 metrov. Ventilacky jemne zlepsia nabijanie, mierenie, presnost, opravy,..
Na posadke som vozil siesty zmysel (to mam na kazdom tanku), smooth ride a snap shot, zvysok opravy. Druhy skill by uz podla mna mala mat cela posadka opravy a ked som uz mal dost z tretieho (cca 80-90%), tak som im zhodil skilly a dal brothers in arms a zvysok ako som uz pisal.
ISko je podla mna excelentne v meste a v podobnych situaciach... Cakas na moznost vystrelit bez toho, aby si dostal ranu niekde velmi blizko nepriatelskeho tanku. IS je aj dost rychly tank, takze si niekedy vies nepriatelov obist a poriadne im skomplikovat zivot. Na armor by som sa vobec nespoliehal. Ono nieco to odrazi, ale je to skor o stasti ako o tom, ze je ten armor fakt dobry... Na dlhe vzdialenosti som ho skoro vobec nehral. Je pravda, ze ked vidim nejaky tank 500 metrov odo mna, tak si namierim a skusim vystrelit, ale je to strasne nepresne... Close-quarter styl hry ISku podla mna sedi, mam s nim 61% win po skoro 200 hrach.
tak pancier som uz zistil ze nic moc. ale pomaha uhlovat. V podstate mi to pride po par hrach podobne KV1S sku, prednost tanku nie je pancier ale rychlost, manevratelnost a slusne delo na DMG