plao napísal:Stenly na 270-tky staci aj bez pridavneho napajania. Len musis kupit kartu s dvoma konektromi na napajanie. Tie 270-tky maju TDP len 150W.
áno, vo videu sú 270tky s dvoma pci-e... ja mám ale 6ks 270X, ktorá má TDP 180W...
ak je to tak, že pci-e x1 dá 25W a 2x 6pin 150W, tak mi bude chýbať 5W a musím použiť risery s napájaním?
Na defaulte to urcite nebude mat taky odber. 7870 bude mat okolo 140-150W max popripade si to vies upravit cez bios editor aby PL neprekrocil tvoju stanovenu custom hranicu, 7850 ma nejakych 130W cca po oc ak si dobre pamatam
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
predam viacero kusov tychto kariet, doba pouzivania je max mesiac.
asus R9270X-DC2T-2GD5 - kupovane v shark-u, dodane budu s komplet prislusenstvom/krabisou a blokom.
celkom ich je 27kusov a to preto lebo boli alebo mali byt pouzite v harvestovcich msinach na tazenie bit/lite/doge/net coinov, co sa nakoniec zrusilo a nie vsetky boli pouzite.
cena pri jednej karte je 170€ pri odbere viac kusov mozna zlava.
zrusilo sa to len koli tomu ze je tam dalsich cca 40 masin v ktorych su nabuchane R9 280X, a pri zapojeni zopar dalsich pc sa zvysila dost rapidne spotreba energie, okrem toho uz na to ani miesto nebolo
chlopi, postavil som si rig z 290tok a som z neho trosku zufaly.
konecne som odstranil HW chyby, ale mam obrovsky reject rate. stretol sa s tym niekto z vas? mam standardny config ( -i 20, -w 512 tc 32765 gpupowertune 20, 947/1250 takty), 2x gigabyte - 10% reject, 1x sapphire - 4%