Všeobecná diskusia
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
Pruziny menit nemusis pokial niesu nejak poskodene.
Ja som v Decembri daval menit tlmice, pruziny, ulozenia a ked som porovnal staru pruzinu s novou tak jediny rozdiel bol v tom ze stara bola spinava a nova bola pekna cistucka.
Mozno boli troska stlacene 2-3 mm ale to nijak vazne neovplivni svetlu vysku auta.
A menil som ich koly tomu ze som ocakaval ze budu za 12 rokov viac stlacene ale ziadny pozorovatelny rozdiel.
Este som si spomenul ze som ich skusal stlacit rukami a stara sa mi zdala trocha tvrdsia.
Este jedna rada na zaver. skus patrat aj po tom z akeho su materialu lebo ja som bral Sachs kedze od nich bola aj prvovyroba a tie maju obal z hliniku, ale kamos bral Bilsteiny a tie mu zospodu zacali hrdzaviet kedze tam je obal zelezny.
Takze skus si to ceknut.
Ja som v Decembri daval menit tlmice, pruziny, ulozenia a ked som porovnal staru pruzinu s novou tak jediny rozdiel bol v tom ze stara bola spinava a nova bola pekna cistucka.
Mozno boli troska stlacene 2-3 mm ale to nijak vazne neovplivni svetlu vysku auta.
A menil som ich koly tomu ze som ocakaval ze budu za 12 rokov viac stlacene ale ziadny pozorovatelny rozdiel.
Este som si spomenul ze som ich skusal stlacit rukami a stara sa mi zdala trocha tvrdsia.
Este jedna rada na zaver. skus patrat aj po tom z akeho su materialu lebo ja som bral Sachs kedze od nich bola aj prvovyroba a tie maju obal z hliniku, ale kamos bral Bilsteiny a tie mu zospodu zacali hrdzaviet kedze tam je obal zelezny.
Takze skus si to ceknut.
Spoiler: ukázať
myslim ze od teba to fakt sedi...ale je pravda ze niekto kto chodi 200 tak potrebuje lepsie brzdySnake napísal:A kvôli takýmto šetričom niekto nedobrzdi...
Šak načo TRW, stačí starline, čínu nemáte? Veď sú to len brzdy, a ešte zadné...
uplne najviac lubim tych degeskov/sky na audinkach, bavorakoch a benzoch co sa mi lepia na zadok tak ze su meter za mnou
niekedy ked mi bude jedno co s tym autom bude tak asi fakt zabrzim a potom moze ratat skodu na tom zazraku
auto brzi dobre kedze 90% ucinok mozno aj viac robia predne kotuce, len rucna ktora je na zadnych bubnoch nedrzi poriadne a nebavi ma to stale pocuvat ze ona sa s tym autom boji jazdit ked je rucna na prd.
Jazdim tak aby som vzdy stihol ubrzdit a zatial sa mi dari, kedze som do nikoho este nenabural nikdy. Dokonca som vyskusal nedavno ucinok prednych ked som musel flekovat ked mi vybehlo decko spoza auta a zabrzdili velmi dobre a to ani nebolo sucho. Takze s brzdnym ucinkom som spokojny zatial.
Co sa tyka vymeny doma, , to nemyslite vazne, byvam v panelaku a som rad ked zaparkujem niekde pri chodniku vecer takze realizovat nejaku vymenu brzd doma zvlast ked som to este nerobil je utopia. Servisman je kamarat z futbalu a chodim k nemu, cize za pracu az tak vela nedam ale tak zadarmo to robit nebude nikto. A kedze mi bude menit aj ten homo klb tak ked uz to ma na zdvihaku tak rovno vymeni aj brzdy a asi aj tie tlmice (vyzera ze zoberiem kayaba asi)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
po akej dobe zacali hrdzaviet?Heatman napísal:...
Takze skus si to ceknut.
Steam: michalsveto
http://auto.sme.sk/c/7092364/mercedes-c ... micra.html
do akej <> sme sa to dostali? Vymyslaju absurdne ekonormy, ktore nicomu nepomahaju. Kedy sa to konecne zastavi a zacne sa aspon trochu uvazovat zdravym rozumom?
do akej <> sme sa to dostali? Vymyslaju absurdne ekonormy, ktore nicomu nepomahaju. Kedy sa to konecne zastavi a zacne sa aspon trochu uvazovat zdravym rozumom?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Papek napísal: http://auto.sme.sk/c/7092364/mercedes-c ... micra.html
Vacsi bullsh*t som davno necital a to staci prva veta....
Uz len nasadit normy na vahu soferov, cestujucich a batoziny a bude dobre, clovek si rozmysli co si da na obed pred tym ako sadne za volant nech nezvysi spotrebu....
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Uz si nepamentam kedy presne ich kupil ale myslim ze nepresiel ani rok co ich ma.landrower napísal:po akej dobe zacali hrdzaviet?
Toto este dokazem akceptovat lebo stale mas moznost vecsej nadrze.Papek napísal: http://auto.sme.sk/c/7092364/mercedes-c ... micra.html
A suhlasim s tym ze z bruselu prichadzaju velhe bludy co sa tyka automobilizmu ale pokial to staci iba na paperi a mas este tu moznost si to auto nakonfigurovat ako chces tak sa to da, horsie to bude ak uz pridu presne normy a nedovolia urcite prvky alebo motory s vecsou kubaturou.
Vcera rano som uz nevedel nastartovat (bateriu som dobijal v sobotu) tak som z ciech objednal Vartu silver, 63Ah 610A. Kurier dnes rano bateriu doniesol, tak som ju hned aj vyskusal. Auto startuje okamzite, teraz uz nepocut tri pomale otocenia pri ktorych sa modlim aby auto nastartovalo .
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Z tej Tvojej vety citim totalnu aroganciu za volantom. Ked Ty ides 70 na 50tke a mas na pokuty, to je Tvoj problemSnake napísal: Nemáš sa terigať a nebude sa nikto lepiť.
Ja sa neterigam, po meste jazdim v rozpati 50-58km/h, mimo mesta 95-110km/h, no napriek tomu, sa na mna auta casto lepia. Naozaj nikdy nejazdim ako chuj ala 40km/h tam kde je 50napr...
Cim to asi bude ze sa na mna lepia?? Zeby nedodrziavaju predpisy?
Z tej vety citim totalnu aroganciu za volantom.
po a) nevychovavaj
po b) je mi to jedno
po c) nevies ako jazdim, kde jazdim
po b) je mi to jedno
po c) nevies ako jazdim, kde jazdim
.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
po d) nemusis sa urazat Snake
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
quattroooooo
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ale ano felipe ma pravdu, ja tiez nechodim predpisovo ale aby sa na mna co idem 70 na 60tke lepili auta co chcu ist stovkou tak to mi lezie na nervy
a po pravde ich mam tazko v <>, kludne nech si svieti trubi blika a ukazuje vsetko mozne
argoantni vodici ku ktorym sa svojimi vyrokmi radi aj snake by nemali mat vodicaky ale vacsina z nich ma bud konexie alebo vela penazi takze si to v tomto bananistane vedia vybavit.
a po pravde ich mam tazko v <>, kludne nech si svieti trubi blika a ukazuje vsetko mozne
argoantni vodici ku ktorym sa svojimi vyrokmi radi aj snake by nemali mat vodicaky ale vacsina z nich ma bud konexie alebo vela penazi takze si to v tomto bananistane vedia vybavit.
Ty si fakt mimo
ale prosim ta , neurazam sa, len uz ma nudia reci vsade som bol, takto to ma byt a podobne.Shatterhand napísal:po d) nemusis sa urazat Snake
.