Lepenie sa na auto je najhorsie, co moze ktokolvek robit. Nielenze to vyprovokuje vodica vpredu, ktory moze urobit chybu, na ktoru doplati aj ten vzadu - pretoze ten vpredu ak je slabsi jedinec, sa zacne venovat aj autu vzadu.
Ja som velakrat zazival psychopatov, na luxusnejsich autach, aj ked som siel cez 100 na useku Zvolen-Lucenec, ze sa lepili, a proste neskutocne buzerovali, no to je usek, kde sa neda obehnut aj niekolko kilometrov, hlavne nie v piatok poobede.
A co je najhorsie, nema to vyznam. Oproti plno aut, vpredu vzadu kolona aut. Napriek tomu sa nasli somari, co to robili.
Ono, taky dement, on sa tlaci dovodne.. vie ze nema sancu obehnut dost dlhu dobu, a tym ze sa tlaci chce donutit toho vpredu, nech ide rychlejsie. Tu ziadna vyhovorka - ze chce byt blizsie za autom aby ho rychlejsie obehol ked to zvyknu robit auta ktore maju odhadom 120k a viac - neobstoji.
Bohuzial, to je taka arogancia za volantom, ze by som zanu bral vodicaky na 3roky minimalne. Nech sa naucia...
A k tym somarinam hore, pre niektorych trkvasov, ja som nikde nepisal, ze jazdim 50/90/130, nikde som nepisal, ze mam problem s vodicmi jazdiacimi 60/100/140. Ono, ten co jazdi tachometrovych 100/140 v podstate neporusuje predpisy, pretoze vacsina aut ak ide 140 realne nejde ani 134.... Ja som sa bavil o niecom inom, ak niekto ide 70 v meste a viac, kde je 50tka, to je uz prekrocenie rychlosti o 40%, a za taku jazdu si kazdy bude niest nasledky sam, ak nieco urobi... Toto si malokto uvedomuje... Alebo ked sa niekto chvali ze si jazdi 200 po dialnici, tak to je na zamyslenie..
Kamosov znamy tiez doplatil na prekrocenu rychlost, kde bol odsudeny nie zato ze presiel na oranzovu, ale zato, ze mu vyratali prekrocenie rychlosti, a sudny znalec vyratal, ze keby siel do 50, stihol by zastavit na oranzovu/kedy uz podla zakona prejst nesmiete../, a zo zdanlivo smiesneho priestupku niekto zomrel..
http://krimi.noviny.sk/sudna-sien/14-01 ... -vela.html