probleeem s redukciu 5.1
probleeem s redukciu 5.1
potrebujem zohnat tuto redukciu ale na slovesku ju nemozem nikde najst....
Staci aj schema ... original to je od logitech link: http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=10050
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
vacsiu kravinu som zivote nevidel ako ti moze z dvoch nezavislych kanalov spravit 6 kanalov?? este pochopim vyhybku na subac,zade repraky budu hrat na 1 000 000% to iste co predne,do subacu pojde to cez odpor a kondik (dolnopriepustny filter) a do centra pojdu stredy,cize bude orezany o bassy ale cista rec ti z neho nepojde,este pochopim keby to ma neake napajanie,ze by bol vnutri neaky CHINA POWER svab,ale takto.....vnutri bude par pasivnych suciastok
mysli ze pri troche snahy by to mohlo vyzerat aj lepsie... A samozrejme by to mohlo fungovat lepsie, vnutri su urcite len pasivne suciastky, teda ten filter pre sub (ak tam je) bude len taky "zakladny" a centrovy kanal bude spraveny odporovym scitanim L+R (a mozno tak isto je spraveny LFE kanal (ak tam nie je ten filter))
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
inak este ma teraz napadla jedna vec keD sa zamyslam
ono to bude mat asi len zlucene kanaly a na subac ziadny filter,pocitaju s tym ze tie ku PC filter maju a ja keD na mojich creativoch nezapojim kabel na suba a center tak sub hra aj tak,berie si zvuk z L a R,ale zas je to len take dunenie pokial to nenapojim na kartu
ono to bude mat asi len zlucene kanaly a na subac ziadny filter,pocitaju s tym ze tie ku PC filter maju a ja keD na mojich creativoch nezapojim kabel na suba a center tak sub hra aj tak,berie si zvuk z L a R,ale zas je to len take dunenie pokial to nenapojim na kartu
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Nemaju tie tvoje repro prepinac nato, ked mas zapojeny len stereo vstup aby hrali vsetky kanaly?
Ja mam 4 roky 5.1 zostavu NIC kupovanu v nemeckom hypermarkete za cca 3000Sk a taky prepinac tam mam. A dokonca maju aj taku vec, ze ked zapojim len predny a zadny vstup, tak sa prepnu a sami si namixuju center a subac. Takze nech to zapojim ako kolvek tak vzdy hraju vsetky repro.
Ja mam 4 roky 5.1 zostavu NIC kupovanu v nemeckom hypermarkete za cca 3000Sk a taky prepinac tam mam. A dokonca maju aj taku vec, ze ked zapojim len predny a zadny vstup, tak sa prepnu a sami si namixuju center a subac. Takze nech to zapojim ako kolvek tak vzdy hraju vsetky repro.