Motorola Moto g
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Motorola Moto g
Z USA zaplatis clo + DPH. Z DE / UK Amazonu iba postovne. Z USA ich ani neodporucaju objednavat kvoli kompatibilite s GSM. Mna vysla 16 GB verzia z Amazon.co.uk s postovnym cca 208 EUR.
Potreba kapacity pamate v telefone je silne individualna. Komu je 16 GB malo, tak si ho proste nekupi. Myslim, ze by bolo nerozumne zahadzat thread flame war-om ohladne kapacity. To si musi kazdy zvazit sam.
Ja osobne tam mam nejake offline mapy na navigaciu a zatial 3 hry. Jedna z nich ma cez 1 GB. Hudbu na mobile nepocuvam, ale napr. pred dovolenkou to riesim tak, ze si v aplikacii Google Music oznacim "available offline" albumy, ktore zhruba v tom case zvyknem pocuvat, stiahnu sa cez wifi a vybavena vec. Na 2 tyzdne mimo pripojenia staci. Tiez som na hudbu naladovy, ale fakt - ak niekto potrebuje so sebou nosit 200 GB hudby (format neriesim), tak si musi kupit ine zariadenie. Nie smartphone.
Potreba kapacity pamate v telefone je silne individualna. Komu je 16 GB malo, tak si ho proste nekupi. Myslim, ze by bolo nerozumne zahadzat thread flame war-om ohladne kapacity. To si musi kazdy zvazit sam.
Ja osobne tam mam nejake offline mapy na navigaciu a zatial 3 hry. Jedna z nich ma cez 1 GB. Hudbu na mobile nepocuvam, ale napr. pred dovolenkou to riesim tak, ze si v aplikacii Google Music oznacim "available offline" albumy, ktore zhruba v tom case zvyknem pocuvat, stiahnu sa cez wifi a vybavena vec. Na 2 tyzdne mimo pripojenia staci. Tiez som na hudbu naladovy, ale fakt - ak niekto potrebuje so sebou nosit 200 GB hudby (format neriesim), tak si musi kupit ine zariadenie. Nie smartphone.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ved pisem ze do mobilu to konvertujem na 64 kbit aac, ale stale je to vysoko nad 12 GB. samozrejme nosit flac je blbost, je to pre archivaciu.LordKJ napísal:Ja stale len pozastavujem nad tym kto ma potrebu nosit so sebou flac z nejakeho ineho dovodu ako toho, ze 'AHA MAM FLAC!'ano highendy ktore maju 32GB a viac si to mozu skludom dovolit, pre mna a aj vela dalsich ludi je proste 12GB malo
samozrejme, moze to stacit. napr. mne na tablete bohato staci aj 8 GB integrovanej pamete, vyuzil som to jediny raz ked som niekomu ukazoval fotky zo svadby. ale musis priznat ze existuje skupina uzivatelov ktorym 16 GB v mobile nestaci, rovnako ako niekomu nemusi na tablete stacit 8 GB (ak napr. tam chce ukladat filmy)LordKJ napísal:A stale hovorim, ze 16gb je dostatok. Osobne by som moj galaxy nexus asi vymenil za 16gb moto g.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Ale ten kto ma potrebu mat milion GB dat v telefone, tak podla mojho nie je uzivatel entry level segmentu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- molnart
- Pokročilý používateľ
co by nie, ja napr. uz takmer 3 roky taham s mojou xperia neo + 32 GB karta, co bol v case uvedenia stredna trieda a dneska ma hodnotu cca. 50 eur. v podstate z mojho pohladu akykolvek enrty telefon s displayom 4+ palca a s podprou pre sd karty je lepsia ako moto g, takze ten fon za ziadny zazrak nepovazujem.
je to kazdeho individualna vec, ak si uzivatel co potrebuje 16gb+ tak jednoducho pre teba Moto G neni. Pre ostatnych 95% uzivatelov je to skvela volba, za tie prachy je to jasna volba bez rozmyslania
-
- Sponzor fóra gold
a ja mam v mojom nexuse volnych 8gb z 13 uz rok a pol...
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
na predchadzajucej xperii som 2 roky zil s 2gb a pohoda takze tak
- Odar
- Pokročilý používateľ
Ta kapacita sa da u MotoG riesit aj takto http://www.meenova.com/
- molnart
- Pokročilý používateľ
kupodivu tu blbost by som vedel aj na telefone prekusnut. len mam pocit ze to svieti, tak to asi bude celkom zrat baterku.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Ano, svieti http://www.youtube.com/watch?v=hGJ5FQQ2H30 Ale ta LED nebude mat enormnu spotrebu.
na ebayi sa da zohnat viacero alternativ za facku...
By the way... aky pouzivate launcher? Skusal som ich viacere a jedine co vyhovovalo bol nova launcher a stock launcher, ku ktoremu som sa vratil po par dni od nova launchera
By the way... aky pouzivate launcher? Skusal som ich viacere a jedine co vyhovovalo bol nova launcher a stock launcher, ku ktoremu som sa vratil po par dni od nova launchera
-
- Sponzor fóra gold
NOVA prime
mne sedel najviac vzdy TSF Shell, najrychlejsie a najlepsie sa mi s nim pracovalo, inak z tych klasickych Apex/Nova
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- Odar
- Pokročilý používateľ
Ako dlho vam drzi bateria (napiste aj strucne, ako MotoG vyuzivate, nech to ma vypovednu hodnotu)?
Ja sa dostanem bez problemov na 2 dni tak, ze nabijam pri cca 30% (cize pol dna by mi este vydrzala). Mobilne data nemam, pouzivam iba wifi. Hry moc nehram. Dost vela ale citam web, twitter, feedly.
Ja sa dostanem bez problemov na 2 dni tak, ze nabijam pri cca 30% (cize pol dna by mi este vydrzala). Mobilne data nemam, pouzivam iba wifi. Hry moc nehram. Dost vela ale citam web, twitter, feedly.
pri hard usage 1 den bezproblemov - net, hry, mail (wifi, data allways on) battery saver off, google now off, location off
pri moderate usage 2 dni
pri moderate usage 2 dni