PAYPAL - prevod penazi z Paypal uctu na bankovy ucet
PAYPAL - prevod penazi z Paypal uctu na bankovy ucet
Dobry den,potreboval by som poradit.Potrebujem previest peniaze z uctu Paypal na ucet v banke./Postova/
Klikol som na WINDRAW zadal som IBAN,sumu ktoru potrebujem previest,Limit je 0,00€,dam pokracovat a stale ma to presuva na kartu,ale ja kartu nemam.Vedel by mi niekto poradit kde robim chybu?Alebo to preslo a treba cakat?
Dakujem za kuk.
Klikol som na WINDRAW zadal som IBAN,sumu ktoru potrebujem previest,Limit je 0,00€,dam pokracovat a stale ma to presuva na kartu,ale ja kartu nemam.Vedel by mi niekto poradit kde robim chybu?Alebo to preslo a treba cakat?
Dakujem za kuk.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: PAYPAL - prevod penazi z Paypal uctu na bankovy ucet
Tak si do konta pridaj kartu nie?
Ja kartu nemam a to je podmienka?To sa mi nezda.
Kyselinka napísal:Tak si do konta pridaj kartu nie?
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Nie je to tak, ze potrebujes mat ucet/kartu pridanu na PayPal s tym, ze aj potvrdis (confirm), ze si jej vlastnikom? Ak si tymto krokom nepresiel, tak to skus a potom by to malo ist. Ja osobne na PayPal fungujem vyhradne cez kartu (confirmnutu) a nikdy nebol problem s presuvanim financii ci uz smerom na PayPal alebo aj smerom na kartu (resp. na ucet, na ktory je karta naviazana).
Desktop
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Podobne. Pokial viem, treba mat uspesne pridanu kartu do PayPal. Potvrdzovaci kod je vo vypise z uctu / internetbankingu.
Nerozumiem tomu.To si mam vymyslet kartu, cislo karty a heslo,expiraciu ktore to pyta?
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Nikto nehovoril nic o tom, ze si mas vymyslat (ako by ti to vlastne pomohlo?), ak nechces pouzivat platobnu kartu, tak ju nepouzivaj (nechapem sice preco, ale je to tvoja vec).
Ked si si tam pridaval bankovy ucet (IBAN), nemal si ako dalsi krok urobit jeho confirmaciu? Pri karte by si tam mal link "Confirm this card" alebo nieco podobne, pri ucte neviem, nepamatam. Ak to kliknes, tak PayPal ti z neho zoberie nejaku mensiu ciastku (pri karte je to 1.50€, po potvrdeni ti to vratia na PayPal ucet, neboj) a zaroven do poznamky ti hodia confirmacny kod, ktory potom zadas na PayPal stranke. Bez confirmacie (a teda aj toho kodu) ten ucet este nebudes moct pouzivat, teda na neho ani nebudes moct posielat peniaze z PayPal.
Ked si si tam pridaval bankovy ucet (IBAN), nemal si ako dalsi krok urobit jeho confirmaciu? Pri karte by si tam mal link "Confirm this card" alebo nieco podobne, pri ucte neviem, nepamatam. Ak to kliknes, tak PayPal ti z neho zoberie nejaku mensiu ciastku (pri karte je to 1.50€, po potvrdeni ti to vratia na PayPal ucet, neboj) a zaroven do poznamky ti hodia confirmacny kod, ktory potom zadas na PayPal stranke. Bez confirmacie (a teda aj toho kodu) ten ucet este nebudes moct pouzivat, teda na neho ani nebudes moct posielat peniaze z PayPal.
Desktop
Spoiler: ukázať
- F242
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00
Nie, nemusis mat kartu, ale bez nej nebudes moc robit prave to co Ty chces (vyberat, presuvat peniaze). Bez karty je paypal "neverifikovany".Teoreticky by ti mal bankovy ucet stacit, aby si vedel presuvat peniaze.
V niektorych krajnach sa da vyberat ja bez karty a uctu(napr USA), ale u nas nie. Proste bez karty a bankoveho uctu, ziadne peniaze nepresunies.
A kartu (kreditnu) ti vyda banka = neodporucam ti nejaku si vymyslat = je to tusim trestne
PS: cital si si vobec podmienky paypalu?
V niektorych krajnach sa da vyberat ja bez karty a uctu(napr USA), ale u nas nie. Proste bez karty a bankoveho uctu, ziadne peniaze nepresunies.
A kartu (kreditnu) ti vyda banka = neodporucam ti nejaku si vymyslat = je to tusim trestne
PS: cital si si vobec podmienky paypalu?
Pytalo to len ten IBAN,ten som tam zadal z mojho uctu,insie to nepytalo.Ked kliknem na LINK BANK,prevedie ma to na tu kartu a tam vzdy skoncim.
Este ma napadlo,ze za tym IBAN je este BIC,/Bank Identifier Code/ci to nebolo treba zadat za ten IBAN/je to osem miestny kod.Ale samostatne pole pre BIC tam neni.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Davas si vobec tu namahu precitat si to, co ti tu pisu ? Na presun penazi na ucet potrebujes mat overene Paypal konto. Jedina moznost overenia Paypal konta u nas je mat overenu kreditnu alebo debetnu kartu. Preto ta to v ramci procesu prehadzuje stale na karty, lebo musis mat aspon jednu overenu kartu. Ziadne ale, ziadne vymyslanie, ziadne nic. Proste musis mat pripojenu kreditku alebo platobnu kartu VISA, VISA Electron alebo Mastercard.
Dakujem za info,idem si vybavit platobnu kartu.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
To si nemal ani VISA Electron kartu ? To sa mi nechce verit ze existuje na Slovensku bezny ucet bez debetnej platobnej kartu . To naozaj nemas kartu, s ktorou vyberas peniaze z bankomatu ?
Vazne mam len internet banking.
faugusztin napísal:To si nemal ani VISA Electron kartu ? To sa mi nechce verit ze existuje na Slovensku bezny ucet bez debetnej platobnej kartu . To naozaj nemas kartu, s ktorou vyberas peniaze z bankomatu ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Cez IB toho moc nenavyberas
Vybav si na pobocke banky debetku, zadaj ju do svojho uctu na paypale a daj ju overit (confirm). Done!
Vybav si na pobocke banky debetku, zadaj ju do svojho uctu na paypale a daj ju overit (confirm). Done!