Vyber noveho/predvadzacieho auta do 20 000,- €
Re: Vyber noveho/predvadzacieho auta do 20 000,- €
Presne tak to je kategoria sama o sebe ano je nizkoobjemovy ale to sa neda porovnat s "normalnymi" motormi.
snad Wankelov motor, nie? Tie sa uz 50 rokov trapia so spolahlivostou, tak ten asik radsej niemolnart napísal:alebo mazdacky wanker motor, ale to je kategoria sama o sebe
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Hej, trápenie spolahlivosti typu 150tkm a vraziť 1500€ do pretesnenia je fakt naklad
.
stale menej ako dieslova trojkombinacia. Ale aj tak by sa mi to nechcelo davat pri vylagrovanej rx-8 za 3500€+dovoz, vypalne, servis a go motora. A hned sme na pomaly dvojnasobnej cene auta. Ale pri novom by som tuto "nespolahlivost" neriesil(resp. nebral ako minus), kedze s podobnou zivotnostou sa pocita aj pri novych ekostrojcekoch.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Bohuzial Wankel je perfektny motor mal som ho moznost vyskusat ako to krasne ide za plynom a pritom je tak maly. Wankel nieje nespolahlivy to vobec nie ide iba o ten princip ako su utesnene jednotlive komore a uz iba s principu to "tesnenie" nemoze vydrzat dlho.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja viem ake wanker znie lepsienewmi napísal:snad Wankelov motor, nie? Tie sa uz 50 rokov trapia so spolahlivostou, tak ten asik radsej niemolnart napísal:alebo mazdacky wanker motor, ale to je kategoria sama o sebe
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a je to tu: motor ktory sme nikdy nechceli uz mozeme kupit v aute ake by sme nikdy nekupovali: 1,6 dci twin turbo
http://auto.sme.sk/c/7113752/renault-sa ... litra.html
http://auto.sme.sk/c/7113752/renault-sa ... litra.html
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
"Piesty nového motora s dvomi turbami sa dokážu prispôsobovať stenám valcov"...
tak to si musim kupit, bez toho nemozem zit. Ty more ako sme sa vlastne dostali az sem, do roku 2014, s piestami ktore sa vobec neprisposobovali stenam valcov ??
Cakam ze o dva roky marketing objavi valce ktore sa prisposobuju piestom a piesty ktore sa prisposobuju tym prisposobenym valcom. Ked sa o tom da napisat aspon odstavec alebo dva, musi to byt bomba !!
Som zvedavy v ktorom tisicroci sa naucia nasi supermechanici aj v autorizovanych servisoch dat dohromady motor s dvomi turbami ked dnes maju problem s jednoturbovymi. Ale to nebude moc problem takze ma to netrapi, len som zvedavy.
tak to si musim kupit, bez toho nemozem zit. Ty more ako sme sa vlastne dostali az sem, do roku 2014, s piestami ktore sa vobec neprisposobovali stenam valcov ??
Cakam ze o dva roky marketing objavi valce ktore sa prisposobuju piestom a piesty ktore sa prisposobuju tym prisposobenym valcom. Ked sa o tom da napisat aspon odstavec alebo dva, musi to byt bomba !!
Som zvedavy v ktorom tisicroci sa naucia nasi supermechanici aj v autorizovanych servisoch dat dohromady motor s dvomi turbami ked dnes maju problem s jednoturbovymi. Ale to nebude moc problem takze ma to netrapi, len som zvedavy.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.