Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Nie je to len o tom, nech sa rozbehnes, ale aj o smyku - teda netreba sa riadit tym, ktora naprava je hnana.
Vseobecne je pretacavy smyk nebezpecnejsi a zadne kolesa su zodpovedne za smerovu stabilitu. Dalsia vec, ze zadna naprava nie je ovladana volantom, teda si odkazany iba na co najlepsiu prilnavost zadnych pneu. Ak su gumy zjazdene natolko, ze sa na nich neda rozbehnut, nemaju co robit na aute.
Vseobecne je pretacavy smyk nebezpecnejsi a zadne kolesa su zodpovedne za smerovu stabilitu. Dalsia vec, ze zadna naprava nie je ovladana volantom, teda si odkazany iba na co najlepsiu prilnavost zadnych pneu. Ak su gumy zjazdene natolko, ze sa na nich neda rozbehnut, nemaju co robit na aute.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ak je prednokolka tka mozes spravit to , ze lepsie pneu das dopredu. ALe ak mas zadnokoku, tak by som neriskoval zjazdene pneu vzadu ani vpredu. A ako pisal papek, ak su zjazdene moc, tak nemaju co robit na aute. Zbytocne riskujes
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Lepsia prilnavost isto nie, priebornost ano, ale prilnavost urcite nie.ZoranICS napísal:Cim mensia kontaktna plocha tym vyssi tlak/teplota = lepsia prilnavost v snehu a na lade.
Pokial dobre driftujes - dobre dopredu // ak horsie driftujes - dobre dozadu.
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Nedriftujem. Teda nie schválne. Zopár krát náhodou ustrelilo...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
nieshajek napísal:pri tomto nasom novom zakone super sa pytam na jednu vec .... Je na mna napisane auto (neda sa, nemozem ho prepisat), musim mat poistku na svoje meno ? Ked chytia dotycneho kamarata co sa bude vozit na aute zapisanom na mne a budu ho merat a posielat posty, da sa nejako ostetrit papierom aby to nechodilo mne ? Ked mu daju rychlost na aute zapisanom na mna, zapise sa to niekde mne ?
nie
nie
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to je to moje typicke stastie, zas ma na sidlisku nabral niekto a samozrejme ani nenechal kontakt alebo nieco
https://www.dropbox.com/s/iq37kkz65ni5p ... .05.44.jpg
https://www.dropbox.com/s/iq37kkz65ni5p ... .05.44.jpg
Steam: michalsveto
Volať fizlov a pýtať sa, ale volať fizlov vždy. Aj za týždeň keď najdes kto to bol zavolas fizlov a oni si ho podaju
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
to silno pochybujem, nebolo to ziadne auto co tu beznestava (tie mam ocekovane..), takze akekolvek dokazovanie by bolo na sakra dlhe lakte... akurat ked ho raz objavim si to s nim rucne vybavim asi...
Nikdy nevies, kto kedy koho videl a jaka stara babizna sa ti ozve po tyzdni, ze aha, videla som toho a toho. Pokutu ti nedaju, mozno sa budu tvarit trochu otravene a zabijes s tym hodinku casu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
mas asi pravdu. myslis ze mozem to aj dneska nahlasit na policiu? hlavne ked som s tym autom pohol uz? (ponahlal som sa bohuzial vtedy...)
- landrower
- Pokročilý používateľ
pani, ma niekto skusenost s online hlasenim skody v UNIQA? chcem to spravit teraz kym mam cas
Nieco podobne sa stalo kolegovi riesil to cez zminovanu poistovnu online len to chce dokumenty vyplnit ktore potrebuje stranka ta navedie. Inak pre info auto to bolo rocnik 2001 skrabanec skoro neviditelny ale cez 150 € ako nic som nechapal ze za co ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, '98, totalne dopraskal lak, som zvedavy
(plus myslim ze tam je aj prasklina na narazniku, takze tam aj to dam)
ked mi daju aspon 200 - 300 tak som maximalne spokojny.
(plus myslim ze tam je aj prasklina na narazniku, takze tam aj to dam)
ked mi daju aspon 200 - 300 tak som maximalne spokojny.
MaceKx napísal:Cize vzorovy postup kupim disky ktore chcem samozrejme s TUV certifikatom na nom budu aj dalsie varianty. Potom nasledne dovalim s certifikatom na inspektorat zo ziadostou o zmenu udajov v TP a hotovo ?
Otazka viem ziskat TUV certifikat inym sposobom ako kupov novych diskov ku ktorym ho dostanem ? Napisem inak zvazujem aj moznost kupi zanovnych diskov ktore asi nebudu mat TUV resp. urcite nebudu mat pre moje vozidlo. Viem ziskat dodatecne TUV certifikat ?
Pani este jednu otazocku mam pojdem do diskov z druhej ruky ktore nemaju TUV ako ich v tomto pripade zapisem do TP. Plati ten postup ze potrebujem od dilera znacky potvrdenie ze na vozidlo mozem nahodit dane disky ? Dakujem