DotA 2
Re: DotA 2
courage>> jj, strasne si s tym dali nacas, hlavne ked to uz bolo hotove minule leto.... ale podla traileru su tam aj zabery z international 2 takze aspon trochu viac relevantne. fear znovu hra so sadboys=eg a aj hyhy nedavno ohlasil navrat so scythe..
ja mam sam seriu vyhier a s party seriu prehier ... ale to nevadi, mozme daco zahrat. dnes vecer?
PS: papek kup si mikrofon
ja mam sam seriu vyhier a s party seriu prehier ... ale to nevadi, mozme daco zahrat. dnes vecer?
PS: papek kup si mikrofon
Neposuniete to na neskor? Aspon na siedmu? Rad by som sa pridal. Aj ked nahodim turborezim a pozrazam vsetko co vstupi na vozovku, nestiham byt o siestej doma
Este by som sa rad stavil cestou z roboty po mikrofon dakde v Tescu, nech mozeme timspikovat. Pripadne mozeme dat Skype, ten mi fici na iPade aj na telefone.
Este by som sa rad stavil cestou z roboty po mikrofon dakde v Tescu, nech mozeme timspikovat. Pripadne mozeme dat Skype, ten mi fici na iPade aj na telefone.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
no mne je to sumafuk tak zatial sme traja
a inak s akym combom ste sa dostali najdalej... mne sa na hre za 450 podarilo nasekat 14mega s warlockom necrophom trollom lunou a drowkou to by sme si aj picknut mohli
so 100k goldami to musime dat s prehladom, na 50mega si netrufam staci a 3500 tokenov
a inak s akym combom ste sa dostali najdalej... mne sa na hre za 450 podarilo nasekat 14mega s warlockom necrophom trollom lunou a drowkou to by sme si aj picknut mohli
so 100k goldami to musime dat s prehladom, na 50mega si netrufam staci a 3500 tokenov
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Ak ti môžem poradiť, tak v Tescu si kúp najlacneší mikrofón Technika za 3€ a budeš spokojný. Ja a myslím, že aj Elementar ho tak kúpil a nahráva pekne.Papek napísal:Neposuniete to na neskor? Aspon na siedmu? Rad by som sa pridal. Aj ked nahodim turborezim a pozrazam vsetko co vstupi na vozovku, nestiham byt o siestej doma
http://www.ebay.co.uk/itm/Technika-micr ... 1400620771
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
Jo, toto uz mam vyskusane, ze mikrofony do ~15 € snimaju vsetky rovnako, takze nema zmysel platit za drahsi - pri rozoberani mali vsetky rovnaky lacny mikrofon, aky sa da kupit aj ako suciastka v GME. Nakoniec vsak nejdem do tesca, lebo potrebujem nejake redukcie pre kvm, ale zoberem tam aj mic, aky budu mat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
No jako pani? Ja som uz na Dote, len nikoho z vas tam nevidim... ked tak mi napiste, som na ploche.
Sorry za leave vcera, ale mi spadol net a uz sa nepostavil. Dufam, ze Vam nedalo low priority...
Edit: Pozeram ze to skoncilo este pred tym ako mi dalo leave, tak sorry za prehru, dobre ste hrali. Mne to velmi neslo v tej hre a este mi k tomu padne net...
Edit: Pozeram ze to skoncilo este pred tym ako mi dalo leave, tak sorry za prehru, dobre ste hrali. Mne to velmi neslo v tej hre a este mi k tomu padne net...
cruxo daj pls na koniec clanku linku na tuto temu, mozno sa najdu ludia co citaju len hlavnu stranku a pripoja sa k nasej dota komunitke
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
wedro, nevadi stava sa, ta hra uz bola aj tak rozhodnutawedro napísal:Sorry za leave vcera, ale mi spadol net a uz sa nepostavil. Dufam, ze Vam nedalo low priority...
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
dali by sme!! pepici by este zaplakali
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
samozrejme, ze chybal...ten tvoj cit pre pick, strategicke myslenie a intergalakticke wardovanie mi chyba v kazdej hre
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4