World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
http://www.eightforums.com/attachments/ ... nity-2.jpg
budu zaskrtnute vsetky jadra.. tak to odskrtni a zaskrtni a pojde to...
budu zaskrtnute vsetky jadra.. tak to odskrtni a zaskrtni a pojde to...
No urobil som to a ide to tak isto hlavne v mapach kde nieje moc budov
Mne to ide na maximalne detaily vo FullHD na zostave v podpise, kde je tiez AMD, ale na 4.2GHz. FPS 40-50, obcas to ale pada aj na 30... A je pravda, ze moja predosla GTX 580 to tahala rovnako, takze 560Ti by snad mala zvladat nejake polovicne detaily?
BTW: Clanwars sa hraju na oboch serveroch.
BTW: Clanwars sa hraju na oboch serveroch.
Spoiler: ukázať
Diego147 napísal:Sorry moc nerozumjem ako to mam urobit?
Tu som spravil niečo pre chalanov v našom klane, taký menší manuál: http://homs.freeforums.org/zlepsenie-vy ... t-t16.html
Ono tá hra je značne brzdená výkonom CPU už by mohli spracovať viac jadrovú podporu aspoň 2x dúfam že to bude už v najbližšom update nakoľko tam bode engine HAVOK.
EDIT: zbožňujem britské TDčka AT 7 som predával s ťažkým srdcom, ale to čo prišlo po ňom ma potešilo ešte viac http://wotreplays.com/site/618761#self
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ked to bude podporovat viac jadier,tak si to zas skusim..kedy ma byt ten update asi ?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
pozor, s viac jadrami opatrne.
Samotny herny engine nebude podporovat viac jadier este dost dlho. Ale Havok bude bezat na samostatnom jadre.
Samotny herny engine nebude podporovat viac jadier este dost dlho. Ale Havok bude bezat na samostatnom jadre.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
aha,cize bez zmeny
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Mozno to ciastocne zaberie
Tie prepady fps ma aj i7
Proste sa cpu flaka a potom z toho vyplyva aj flakanie gk a fps 40
U mna sa to tyka map z velkym mnozstvom stromov resp travy...
Tie prepady fps ma aj i7
Proste sa cpu flaka a potom z toho vyplyva aj flakanie gk a fps 40
U mna sa to tyka map z velkym mnozstvom stromov resp travy...
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
s novym patchom mi stuplo FPS, ale na zimnych mapach ked idem okolo stromov, tak mi to kludne klesne aj na 15...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Ja som si teda nič nevsimol, šeco šlape ako vždy cez 60fps
- FPS dropping on new winter maps? SerB: “How terrible. I checked, both the new maps and the old maps have roughly the same FPS for me. Write to support.”
AMD Ryzen R9 7950X3D PBO, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6200MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB + Samsung 860 EVO 250GB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 32" Samsung LE32B551 RED, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
No niektorim ludom ze to ide 20 FPS a bez sekania alebo 30FPS a vpohode ja tomu nechapem dokonca jednemu islo 10FPS a nic uplne plinulo!Vam to ide ako?
vcera som na twitchi pozeral jedneho co mal 11fps a este aj streamuje. wtf? naco mu to je dobre. btw mal 1 divaka a tym som bol ja
tak ja mam 40-60FPS a ked vletim do napr. "magic forest" tak 20.
preto mam aj grafiku na minimum, lebo to sa to nedrzi na nejakom mensom rozpati.
Tak nemam ani chut dvihat grafiku.
preto mam aj grafiku na minimum, lebo to sa to nedrzi na nejakom mensom rozpati.
Tak nemam ani chut dvihat grafiku.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
dneska ma už 3X odstrelili vlastný
btw ono to utiahne na low aj obyčajná HD4000 z adekvátnym CPU okolo 40FPS
podľa mňa keby to poriadne zoptimalizovali pre aspoň 2 vlákna bolo by tam poriadna rezerva pre výkon
btw ono to utiahne na low aj obyčajná HD4000 z adekvátnym CPU okolo 40FPS
podľa mňa keby to poriadne zoptimalizovali pre aspoň 2 vlákna bolo by tam poriadna rezerva pre výkon