Všeobecná diskusia
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
Viete o nejakých testoch letných pneu, kde testuju aj ciastocne opotrebene pneu, t.j. napr. ked sa dosiahne 4mm dezen? Chapem, ze spicka ma napr. z pohladu aquaplaningu pri 8mm podobne vysledky, ale pri 4mm uz mozu byt rozdiely vyrazne. Ci sa zbytocne trapim? (idem vyberat 235/45 R17 a pri takom rozmere uz moze nevhodna pneu na vode plavat aj tam, kde by to niekto ako ja, co ma najazdene sice vela, ale na 195/65 R15, necakal)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
na to Gcko cakam aj ja ...len vies musim si prejst nudnymi fazami vymeny lacnych aut nerobilo by to dobry dojem keby v 26ke v nitre beham na opancierovanom Gcku
to infi sa mi velmi pozdava,ma taky sportovy charakter, kvalitny V6 motor cize aj spolahlive,ziadne zbytocne featury na podvozku a v elektronike... s lpg to bude velmi dobre vozenie
naviac chlapik ma odpocet dph a este mi doplati
to infi sa mi velmi pozdava,ma taky sportovy charakter, kvalitny V6 motor cize aj spolahlive,ziadne zbytocne featury na podvozku a v elektronike... s lpg to bude velmi dobre vozenie
Co sa tyka spolahlivosti , Range Rover 3gen je elektronikou a systemami BMW E39 takze tam by som sa spolahlivosti nebal
Co sa tyka tych pneu, rataj ze pri 3-4mm uz mas brzdnu drahu o 25-35% dlhsiu oproti novej pneumatike, pri Wanli a pod si prirataj tak +10%...Ale ten rozmer zas nieje az taka brutalita, ja osobne mam 245/40 vpredu a 275/35 R18 vzadu a cez vodu sa s tym da...A to mam vpredu 3mm micheliny , vzadu 5.5mm Dunlopy
Co sa tyka tych pneu, rataj ze pri 3-4mm uz mas brzdnu drahu o 25-35% dlhsiu oproti novej pneumatike, pri Wanli a pod si prirataj tak +10%...Ale ten rozmer zas nieje az taka brutalita, ja osobne mam 245/40 vpredu a 275/35 R18 vzadu a cez vodu sa s tym da...A to mam vpredu 3mm micheliny , vzadu 5.5mm Dunlopy
keď 22 ročný môže behať osmou, tak ty môžeš gckom . Ale ja som z Galanty noooquicky napísal:na to Gcko cakam aj ja ...len vies musim si prejst nudnymi fazami vymeny lacnych aut nerobilo by to dobry dojem keby v 26ke v nitre beham na opancierovanom Gcku
.
-
- Pokročilý používateľ
tak ale tiez zalezi ci je 8ma 15rocna alebo "nova" ty mas ktora verziu uz? vozenie dobre ,ze ?:)
ja som inak mal tiez a8 4.2 v 18Ke,vtedy to bolo tusim nejak 5-6 rocne auto (p.s. aj tak ma susedia nemali radi,tak co )
ja som inak mal tiez a8 4.2 v 18Ke,vtedy to bolo tusim nejak 5-6 rocne auto (p.s. aj tak ma susedia nemali radi,tak co )
Moja je 5 ročná, ťahá jej na 6 rokov. Vozenie parada . Ani mňa nemajú radi susedia .
.
-
- Pokročilý používateľ
haha:)) to je dobree vozenickoo:))
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
uz sa vam stalo ze pri rieseni banalneho tukanca si poistovna vyziadala pristavenie oboch vozdiel?
co to je za dementnost? nehovorim, ze aj druhe chcu pozriet, ale aby sme obe naraz museli dovliect???
(nema niekto znamosti v uniqa, ze by ich trochu zdrbal? )
co to je za dementnost? nehovorim, ze aj druhe chcu pozriet, ale aby sme obe naraz museli dovliect???
(nema niekto znamosti v uniqa, ze by ich trochu zdrbal? )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
OMG...
“ Cítil som to hneď, moje auto išlo lepšie a spotreba paliva klesla na 12 litrov na 100 km - je to úžasné!”
Zdeno - Kia Rio 1.5 CRDI diesel 110CP 2007
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
presne tak, ta kia rio so spotrebou iba 12l/100km ma skoro rozsekala
btw, viete ako vyzera zraz fanusikov BMW?
btw, viete ako vyzera zraz fanusikov BMW?
lava, prava, lava, prava ...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ako predat LEDku, kapacitor a rezistor za 1000% suktocnej hodnty
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať