Nexus10 by som zo zoznamu vyškrtol.
Je to síce dobrý tablet, ale výkonovo už zaostáva a mne osobne na ňom vadila váha.
Koľko €€€ do toho plánuješ natlačiť ?
Včera som sa hral s ipad air 32gb, parádna vec Len tá cena...
Ale v tej cene sa pohybujú aj normálnejšie tablety s win a fHD lcd.
- mam 2 nexusi a rozdal som ich v rodine, ipad je fakt dobry
- dosetry si na Apple....
- Windows RT by som nechcel, nac mi je uzamknyty OS na ktory niesu dobre aplikacie...
Chris napísal:Asus transformer nechcem, jednak je drahsi a dalsi laptop nepotrebujem.
Drahsi ? Vsak cenovo je to iba tesne nad Nexus 10 (ak beries verziu bez 500GB disku, tak je rozdiel 10€ oproti Nexus 10), od iPad 3 je lacnejsi o dost a Surface RT je brutalne orezana verzia toho Transformera. A kto ta nuti pouzivat klavesnicu na tom ASUSe ? Vsak ho pouzivaj ako tablet, klavesnicu odloz do skrine .
zabudol som napisat.
Mam moznost vymenit s doplatkom za tieto 3 modely. Tu nejde o to ci dosporit, ale o to, ze chcem to co mam, len vacsie. Preto som sa pytal ake mate skusenosti s tymito 3 modelmi.
ja by som osobne šiel do maximálneho výkonu, ktorý dá do vrecka každý blbý android, teda ipad mini 2, ktorý je vlastne 8", no žiadny z menovaných si naňho výkonovo ani nesiahne...
pri tenkosti, optimalizácii OS a aplkácií, displeji a výkone ipadu mini podľa mňa neexistuje lepší z tých menších tabletov
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
iphone planujem upgradnut na Nexus 5, preto mi rozdiel medzi 5" fonom a 7" tabletom nepripada velky.
Preto by som chcel rovno s fonom upgradnut aj tablet na 10".