Poistenie - PZP, havarijné, GAP... skúsenosti, odporúčania
Poistenie - PZP, havarijné, GAP... skúsenosti, odporúčania
Akú ste si zvolili poisťovňu a prečo?
Máte dobré / zlé skúsenosti?
Čo by ste odporúčali?
Máte dobré / zlé skúsenosti?
Čo by ste odporúčali?
Re: Poistenie - PZP, havarijné, GAP... skúsenosti, odporúčan
Predajca mi ponúkol v rámci financovania:
- Allianz, Generali, Uniqa
Ktorú by som si mal vybrať?
(PZP, havarijné, GAP)
- Allianz, Generali, Uniqa
Ktorú by som si mal vybrať?
(PZP, havarijné, GAP)
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Táto téma ako by mi z neba spadla. Práve dnes (a pár krát v posledných 2 týždňoch) som mal zlú skúsenosť s Komunálnou poisťovňou. Mám u nich zjednané havarijné poistenie, ktoré mi končí v apríli. Nakoľko mi neboli doteraz doručené dokumenty s cenou na ďalší rok, volal som na ich call centrum 3x. Zakaždým arogancia a žiadne odpovede. Nemáme v databáze ešte predpis na ďalší rok, čakajte, veď Vám príde potom cena. Samozrejme musí sa dodržať 6 týždňový termín na výpoveď - tetuška na linke nebrala argument, že chcem len vedieť cenu, prípadne kedy mi pošlú papiere - len omieľala dookola "čakajte na papier od nás".
Dnes návšteva pobočky poisťovne v LM s výpoveďou zmluvy. Pracovníčky arogantné a odmietali mi prevziať výpoveď. Vraj ju mám poslať na krajské zastupiteľstvo, ževraj oni to už nestihnú (termín 6 týždňov pred výročím mám 2.3.2014) poslať. Po dohadovaní sa, že sú pobočka a predsa musia výpoveď prevziať, neochotne načmárali podpis a dátum - avšak napísali nie dnešný (26.2.) ale 26.3. Keby som si to nevšimol, už ma majú a musím platiť za ďalší rok. Keď som sa ohradil, že takéto neprevezmem, prepísala 3 na 2 a bez slova mi papier strčila do rúk.
Komunálna poisťovňa nikdy viac!!!
PZP mám v Generteli. Zatiaľ nemôžem ani nadávať, ani chváliť - bezškodový priebeh, čiže som nič nemusel riešiť.
Dnes návšteva pobočky poisťovne v LM s výpoveďou zmluvy. Pracovníčky arogantné a odmietali mi prevziať výpoveď. Vraj ju mám poslať na krajské zastupiteľstvo, ževraj oni to už nestihnú (termín 6 týždňov pred výročím mám 2.3.2014) poslať. Po dohadovaní sa, že sú pobočka a predsa musia výpoveď prevziať, neochotne načmárali podpis a dátum - avšak napísali nie dnešný (26.2.) ale 26.3. Keby som si to nevšimol, už ma majú a musím platiť za ďalší rok. Keď som sa ohradil, že takéto neprevezmem, prepísala 3 na 2 a bez slova mi papier strčila do rúk.
Komunálna poisťovňa nikdy viac!!!
PZP mám v Generteli. Zatiaľ nemôžem ani nadávať, ani chváliť - bezškodový priebeh, čiže som nič nemusel riešiť.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- F242
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00
Ak mozes vyber si taku, kde mas nejakeho znameho na likvidacii
Lebo ak nemas, tak to je jedno, vsetky sa ta budu pri poistnej udalosti snazit oje*at. Takze ak nemas znameho, potom sa riad podla ceny...
Lebo ak nemas, tak to je jedno, vsetky sa ta budu pri poistnej udalosti snazit oje*at. Takze ak nemas znameho, potom sa riad podla ceny...
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Pri PZP som najviac počul nadávať na Komunálnu a Wustenrot.
Ja som mal AXA pojisťovňu, ale z neznámych príčin mi zvýšili sadzbu na PZP tak som im dal výpoveď. Toto som dodnes nepochopil, veď keď mám bezškodový priebeh tak by som mal platiť skôr menej než viac.
Momentálne mám PZP od Generali s pripojistením zrážky so zverou.
Ja som mal AXA pojisťovňu, ale z neznámych príčin mi zvýšili sadzbu na PZP tak som im dal výpoveď. Toto som dodnes nepochopil, veď keď mám bezškodový priebeh tak by som mal platiť skôr menej než viac.
Momentálne mám PZP od Generali s pripojistením zrážky so zverou.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ja osobne by som šiel jednoznačne do Allianzu. Momentálne som ale v Kooperative pretože na moje auto by som ako 19 ročný dostal poistku 500€ v Allianze...
Ja mám PZP genertel, ale išiel by som do AXI, cenovo mi to vychádza najlepšie.
moje projektore cca 100"
P1: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=916
P2: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=975
P3: Optoma hd 141
P4: Wiewsonic led 4k
P1: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=916
P2: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=975
P3: Optoma hd 141
P4: Wiewsonic led 4k
Spoiler: ukázať
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
bol som vo wustenrote a spravil som škodu 1000€ na dodávke na figu parkujúcej . úplna pohoda zašlo s ana pobočku spýsalo sa čo trebalo a zaplatili . ale bola to drahá poistka pomerne . teraz som v kooperative už asi treti roka a majú najlacnejšie poistenia zatiaľ som u nich nehodu nemal tka neviem aký sú v tomto ale s cenou poistného som spokojný .
generali, nakolko tam robi priatelka, a preto mam pzp 48€ rocne
PZP 176€, havarijka 1270€, sklo 80€ - koop
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Komunálna... 119€... nemám s nimi žiadne skúsenosti zatial.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
idem teraz do polska asi 650 km a uvazujem nad poistenim, mozte odporucit? nieco na 3 dni. a este ma napada,treba neaku asistencnu linku ak by sa nieco stalo? odtahovka alebo nieco?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Kratkodobe poistenie - cize nieco ako cestovne poistenie pre auta nie je, aspon podla toho co viem. Jedine asistencna sluzba http://www.asaauto.sk/kratkodoba-asistencia/ Mas pocit, ze mas taky vergel, ze neda ani tych 650 km, alebo je to len obava z toho, ze na kvalitnych polskych cestach trafis jamu a dosiel si?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Otazka: potrebujem poistit auto (Yaris, 2005) na havarijnu, nakolko na tom bude jazdit mlady sofer (auto je ale pisane na mna, cize mam uz par rokov, bezskodovy priebeh v UNIQUA). Viete, ci mi poistia aj 2005-ku rocnik a cca kolko?
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
kooperativa:
- nemoznost sa dovolat
- zamietnutie plnenia z pzp
- vyhovaranie sa na obhliadkara, ze to zamietol on (obhliadkar s tym nic nemal spolocne, opravu schvalil)
- vraj sa nehoda nestala tak, ako je popisane (hladanie tristo milionov vyhovoriek, aby nemuseli platit opravu debilnych dveri)
- pripustenie, ze by to nakoniec aj mohli preplatit
- preplatenie zhruba 70% po zhruba pol roku domahania
- nezrovnalosti vo vyjadreniach roznych pracovnikov
- vyhovaranie sa, ze je stale niekto na dovolenke
- slubene poslat kalkulacie na zaklade ktorych prisli k inej sume na vyplatenie, nez bola realna. opat vyhovorky o dovolenkach. poslane zhrua po 3 mesiacoch
- od tejto poistovne dostanete len klamstvo, zlodejinu, vyhovorky.
ak pojdem na buduce mestom a bude mi treba ist na zachod, tak kooperativa je prve miesto, kde sa pojdem vyspinit.
ruky prec od tejto "poistovne"!
- nemoznost sa dovolat
- zamietnutie plnenia z pzp
- vyhovaranie sa na obhliadkara, ze to zamietol on (obhliadkar s tym nic nemal spolocne, opravu schvalil)
- vraj sa nehoda nestala tak, ako je popisane (hladanie tristo milionov vyhovoriek, aby nemuseli platit opravu debilnych dveri)
- pripustenie, ze by to nakoniec aj mohli preplatit
- preplatenie zhruba 70% po zhruba pol roku domahania
- nezrovnalosti vo vyjadreniach roznych pracovnikov
- vyhovaranie sa, ze je stale niekto na dovolenke
- slubene poslat kalkulacie na zaklade ktorych prisli k inej sume na vyplatenie, nez bola realna. opat vyhovorky o dovolenkach. poslane zhrua po 3 mesiacoch
- od tejto poistovne dostanete len klamstvo, zlodejinu, vyhovorky.
ak pojdem na buduce mestom a bude mi treba ist na zachod, tak kooperativa je prve miesto, kde sa pojdem vyspinit.
ruky prec od tejto "poistovne"!