Norton Antivirus..
Norton Antivirus..
...Oplati sa ho dat do pc?...no newiem to meno mi nic nehovori...mam Avast!PRO ale je uuplne na nic...
..no ja hom mam na CD od grafiky sranda co?...ale ja ten firewall nepotrebujem pouzivam Outpost...Vies co vyskusaj dat www.test.bezpecnosti.cz prebehni to a napis co ti to napisalo...super slowne spojenie..
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Ja to nechapem testoval som si bezpecnost a napisalo ze vsetko
mam nenapadnutelne . Ako je to mozne nemam ani Antivir a Firewall mam vypnuty.
mam nenapadnutelne . Ako je to mozne nemam ani Antivir a Firewall mam vypnuty.
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
- nightVision
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Aug, 2006, 02:00
NOD 32 + firewall Oudpost - ziadny problem.
CPU Intel Core 2 Duo E 8400( 475x8 - 3,8 GHz ), chladiè Thermalright SI-120, Doska Gigabyte X38 DS5, RAM 2x1G Corsair Dominator ( 5-4-4-12 ), VGA N Vidia Gigabyte 8800GT, HDD WD Raptor, HDD Hitachi 160GB S-ATA, , DVD RW Samsung 203D, DVD RW NEC 4550,skrinka Thermalthake Tsunami, zdroj Akasa460W, repro Creative Inspire T 3000 2.1, myš Logitech MX 518,podložka Razer eXactMat, klavesnica Logitech,Monitor Eizo S 1911
vase IP adresa, adresa proxy nebo adresa vaseho FIREWALLU:Rob6591 napísal:..no ja hom mam na CD od grafiky sranda co?...ale ja ten firewall nepotrebujem pouzivam Outpost...Vies co vyskusaj dat www.test.bezpecnosti.cz prebehni to a napis co ti to napisalo...super slowne spojenie..
xx.xxx.xxx.xx
vase DNS jmeno v siti Internet:
adsl-flat-basic-xx.xx-xx-xxx.telecom.sk
vas postovni server:
Detaily postovniho serveru:
Druh vaseho internetoveho prohlizece:
mozila 1.8.0.5
Druh vaseho OS:
*nix linux
GRATULUJEME! Bylo otestovano celkem 19 sluzeb a ani jedna nebyla vyhodnocena jako napadnutelna.
ehm...mno ziaden antivirak/firewall (iba v jadre)/antispyware a tak to ma byt
a bonus na trojany:
GRATULUJEME! Bylo otestovano celkem 30 portù casto pouzivanymi Trojskymi konmi a ani jeden nebyl vyhodnocen jako bìzici.
hehe
8)