QuaDko napísal:
Ja som včera konečne dopozeral v zajatí démonov http://www.csfd.cz/film/298275-v-zajeti-demonu/ a musím povedať že veľmi sobre spracovaný horor nebol to typ hororu že každú sekundu z tmy na teba niečo vyskočí a odsekne ti to hlavu. Bol to skore taký psychologický by som povedal. Jediné čo mi tam vadilo bol výkon Rona Livingstona ten sa v každej situáci tváril ako keby sa nič nedialo ale inak 9/10
No neviem, ja som sa tak tvaril pocas celeho filmu sak sa tam nic nedialo, ale suhlasim, ze je to vyborny film
na mna tie horrory bohuzial dako nefunguju
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Insidious 1 aj 2 dobre pobavili trefné ľakačky aj príbeh v pohode a to astrálne cestovanie nie je tiež nereálne v každom prípade zaujal aj ked 1 bola lepšia ako 2 ale v konečnom dosledku to boli dobré filmy
Tak som si dal niečo z minulého desaťročia a celkom dobré
„KTO hovorí, že láska musí byť nežná a úprimná? Si dieťa božie, pochádzaš zo mňa, ale nie si ja. Tvoja duša a telo sú tvoje - a môžeš si s nimi robiť, čo chceš.“
nalakal ma zaujimavy pribeh podla popisu, ale ten film vobec nie je o mimozemstanoch a nie je to vlastne ani sci-fi, skorej take romanticko-filozoficke road movie s nadychom kritiky americkej zahranicnej politiky.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR
čo k tomu povedať ? Predchvíľou som to dopozeral a nejak stále nenachádzam slová ako ten film opísať. Nie že by som bol z neho taký šokovaný ale proste ani nesklamal ani nejak nenadchol. V celku sa mi páčil aj keď ohraná tématika o židoch a nemcoch doplnená nevinným dievčaťom ktorá sa spriatelila so židom ktorého ukrývali ma nejak moc nedostala. Ale film ako celok sa mi páčil. 4/5