Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Alebo specialitka V8 HEMI, ktore ma 16 sviecok Uz aj to zaboli. Ale nieco na tom je pravdy, ze taketo motory menia oleje, filter a v ramci servisneho intervalu rozvody. Inak tam nie je moc co riesit, ak to nema nejake chronicke choroby.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Ked s tym jazdis ako clovek, tak turbo nie je zle.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
este vzdy sa da kupit neznicitelne ludove vozitka ktore si odhrkaju svoje bez velkych financnych nakladov, ale tak to uz nieje zdaleka zaujimave vozenie
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
aj alfa twinspark ma 2x pocet sviecok..
ale sviecky stoja tie "topky" okolo 15e ks * 16 neni myslim polozka:)
rozvody, teda presnejsie retaz, maju oba motorove typy a su cca rovnake.
ale sviecky stoja tie "topky" okolo 15e ks * 16 neni myslim polozka:)
rozvody, teda presnejsie retaz, maju oba motorove typy a su cca rovnake.
Niesom si teraz isty, ale ak sa dobre pamatam, tak v Honde mi kedysi ponukali sviecky za 600 Sk/kus. A to uz bolo po zlave. Vtedy som mal to auto asi mesiac a takmer som ich kupil
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
sak samozrejme s 500perc. marzou ))) inak do hemi V8 napr stoja origos sviecky 6e na nete cca
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
no neviem, ci je to docela pravda ako pisete.
Realne skusensot s napr. 540i napr. nemam, ale co som cital servisne naklady na 540i su ovela vyssie ako na 530i napr a vraj porovnatelne s 530D. Tak ale to pisali na bmwklube , co je na tom pravdy neviem.
Treba zapocitat sviecky, sem tam kable a cievky. Plus nejake klapky, ale urcite je to spolahlivejsie ako moderny turbodiesel o tom potom. Plus by ma zaujimalo ako su spolahlive tie srandy s tymi odpajanim valcov a pod.
Realne skusensot s napr. 540i napr. nemam, ale co som cital servisne naklady na 540i su ovela vyssie ako na 530i napr a vraj porovnatelne s 530D. Tak ale to pisali na bmwklube , co je na tom pravdy neviem.
Treba zapocitat sviecky, sem tam kable a cievky. Plus nejake klapky, ale urcite je to spolahlivejsie ako moderny turbodiesel o tom potom. Plus by ma zaujimalo ako su spolahlive tie srandy s tymi odpajanim valcov a pod.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
ale napr kladky a pod co myslis su uz konkretne vady motorizacie,napr pri V8 od bmw,klasika O kruzok za 3k eur a pod...
ale berme to z celkovej konstrukcie motora
ale berme to z celkovej konstrukcie motora
Automaticky a logicky bude mat V motor drahší provoz ako radová šestka...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Ináč, keď tak padol ten pojem radová šestka...
Presne pred mesiacom som si kúpil radový naftový šesťválec 2.5TD (nepriamovstrek) od BMW montovaný v Opel Omega. To auto podľa TP váži 1750kg.
Ako to, že po vstupnom servise, kedy sa menil napríklad aj termostat to auto žerie rovnako, alebo dokonca menej, ako 1.3 MultiJet (diesel) vo Fiat Idea?
Presne pred mesiacom som si kúpil radový naftový šesťválec 2.5TD (nepriamovstrek) od BMW montovaný v Opel Omega. To auto podľa TP váži 1750kg.
Ako to, že po vstupnom servise, kedy sa menil napríklad aj termostat to auto žerie rovnako, alebo dokonca menej, ako 1.3 MultiJet (diesel) vo Fiat Idea?
ťažký zotrvačník, velký motor, značný kruťák. Netrápi sa toľko ten motor.
- landrower
- Pokročilý používateľ
rovanko sa mozme pytat, preco stara ochcafka 1,9TDI vedela jazdit za 4l
(uzasne euronormy za tym treba hladat)
(uzasne euronormy za tym treba hladat)
Takze tie kurvy bazarove uz nedavaju prec ledky, pajkuju ich aby to zhaslo spolu s ABS.
http://imagelink.cz/images/budik1.jpg
http://imagelink.cz/images/budik1.jpg
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
to uz je fakt dost ubohe... aby clovek kupoval auto jedine s diagnostikou v ruke...
(nie ze by som to predtym nerobil)
(nie ze by som to predtym nerobil)