ucet banka po 26.
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
Re: ucet banka po 26.
Ja mam ucet aj v zune aj v mbanku a hotovka.
neplatim im nic, bankomaty vyuzivam minimalne.
neplatim im nic, bankomaty vyuzivam minimalne.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
a Zuno mas kvoli čomu ?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a preco nie, ked je zadarmo
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
k mbank IB - mne osobne stary IB sedel, mal vsetko co mi trebalo, prehladne, aj ked bol skaredy. Novemu som zatial neprisiel na chut, podla mna je to zbytocne co tam podavali - napr tie sutaze, trofeje, je to zbytocne neprehladne. Teda, zatial pre mna isto. Niezeby som nevedel presunut love cez novy IB, ale starsi bol lepsi. Banka ma byt intuitivna, jednoducha, features ako poslat platbu na fb ucet alebo na mob. cisle mohli byt aj v starom IB... Proste, investicia banky niekde, kde to nebolo nutne.
Zuno ma taky IB, ze je nanho plno staznosti. To prosim cakajte po kazdej transakcii otrravuje nielen mna, staci pozriet ich fb fanpage. Ano, je krajsi ako mBank odzaciatku, ale funkcne je to katastrofa. Aspon premna. Rychlostou to na stary mBank IB nemalo a ani nema. Takze si myslim, ze banka mohla investovat inde, a nie znova lakat novych na 40€, platit si novy IB a pod. Banka ako taka ma sluzby ok.
Vyber z bankomatu nad 80€ nieje zla vec, banka tu nieje pre klientov, co tam daju 25€ a 2x mesacne vyberu 10€, a strata na nich bude okolo -2€. Kto ma mbank ako aktivny jeden ucet, s tym isto nemoze mat problemy. A kto ma mBank ako zalohu, ma isto kamennu banku, z ktorej vybery z bankomatov ma zdarma.
Zuno ma taky IB, ze je nanho plno staznosti. To prosim cakajte po kazdej transakcii otrravuje nielen mna, staci pozriet ich fb fanpage. Ano, je krajsi ako mBank odzaciatku, ale funkcne je to katastrofa. Aspon premna. Rychlostou to na stary mBank IB nemalo a ani nema. Takze si myslim, ze banka mohla investovat inde, a nie znova lakat novych na 40€, platit si novy IB a pod. Banka ako taka ma sluzby ok.
Vyber z bankomatu nad 80€ nieje zla vec, banka tu nieje pre klientov, co tam daju 25€ a 2x mesacne vyberu 10€, a strata na nich bude okolo -2€. Kto ma mbank ako aktivny jeden ucet, s tym isto nemoze mat problemy. A kto ma mBank ako zalohu, ma isto kamennu banku, z ktorej vybery z bankomatov ma zdarma.
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
od 1.1 meni pravidla aj CSOB, ucet bude stat 6 eur, nadalej je mozne ho mat zadarmo, ale treba splnit 3 pravidelne platby cez trvaly prikaz alebo inkaso (namiesto doterajsieho 1 prikaz 1 inkaso) a minimalne 5 platieb kartou (podla vsetkeho vyber z bankomatu sa nerata). a vyzera to tak ze zrusili podmienku priemerneho zostatku 300 eur na ucte. podla mna su to zmeny k horsiemu, 5 platieb kartou nedam ani nahodou, vzhladom na to ze ten ucet pouzivam ako sekundarny.... asi nastal cas zrusenia.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tak ho pouzi na par drobnych nakupov typu rozky a maslo, pripadne si nim zaplat par obedov .
- molnart
- Pokročilý používateľ
obedy platim firemnou identifikacnou kartou a na male nakupy preferujem bezkontaktnu kartu z VUB. navyse denne nakupy robi zena, ja chodim nakupovat tak raz za tyzden, z coho mi 5 platieb nevyjde. a navyse tym padom straca sa mi cely efekt drzat konto z CSOB, lebo mal som to na to aby som si tam nasetril nejake prachy na ktore mi zena nemoze siahnut
Tak otvor ucet v mbank a setris dalej, presne takto mam aj ja mbank. Mne uz volali 2x zo SLSP, ze mi bude koncit euro 26 ucet a furt cosi splietali o nejakych poplatkoch. Niekedy behom tyzdna chcem skocit ku nim na pobocku, co to maju presne v ponuke, ale asi to rovno zrusim. Na druhej strane sa trochu obavam, ze zostanem zavisly na jednej banke. Par rokov dozadu sa mi stalo, ze mi nechcelo v Rakusku zobrat tu ich embosovanu kartu a nastastie som mal aj obycajnu Visu Electron od SLSP, ktoru to bez problemov zobralo (v US dokonca bez pin kodu aj bez podpisu, teta na mna kukala ze co kukam
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
veď v mBank dostaneš tiež Visa nie ? Takú ako od SLSP
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
mbank dava normalnu klasicku VISA aj Zuno
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
MBank aj Zuno vydavaju defaultne embosovanu Visa Classic
edit: mne je to jasne, ja len aby sa uzrejmil pojem "normalna klasicka visa"
edit: mne je to jasne, ja len aby sa uzrejmil pojem "normalna klasicka visa"
Naposledy upravil/-a Memnon v Po 03. Mar, 2014, 14:36, upravené celkom 1 krát.
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
Jo, a prave to bol ten paradox, ze s embosovanou Visou od Mbanku som nevedel zaplatit, zatial co s Visou Electron nebol problem. Teda ak neratam obchody ako Lidl, Rewe a pod. v Nemecku, lebo tam je problem zaplatit hocijakou zahranicnou kartou.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Kde najdem o info o zmene poplatkov v CSOB? Lebo na stranke nic nieje..
https://www.csob.sk/dolezite-dokumenty/ ... -poplatkov
https://www.csob.sk/dolezite-dokumenty/ ... -poplatkov
- molnart
- Pokročilý používateľ
je to tam, dodatok k sadzobniku cislo 5. platny od 1.4.2014
problem je v zaklade ze ide o Visa kartu. visu rakusaci nemaju radi lebo to beru ako kreditku a napr. nim nezaplatis v automatoch kde nemas moznost zadat pin kod (napr. parkovaci automat, listky na mhd a tak). do rakuska potrebuje maestro.s embosovanou Visou od Mbanku som nevedel zaplatit, zatial co s Visou Electron nebol problem.