World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Ten "chat ban" to je aká už sprostosť. Včera pri pokuse o vylodenie sme vyradili dákych poliakov lebo boli len 11 za to že prehrali tak nám dvoch hráčov s najväčším DMG nahlásili za urážky a máme obaja ban do 5.3. WTF? To že neviem písať by ma ani nesralo ale že mi neidu ani hlášky SOS, nabíjam, označovanie políčok na minimape, označovanie cieľov a všetko čo sa hlásenia týka ani klan chat, ani trening room chat čo potrebujem na ESL league 1vs1. To akože teraz keď by sme chceli byť svine ako tie poľske socky a je nás v klane 60+ a každý ma po 5 hlásení by sme mohli dať ban 60 poliakom denne. To akože je kus somarina ne? To k tomu ma to hlásenie slúžiť? V clan wars by nič také ako nahlasovanie nemalo byť lebo je to nepriame znevýhodnenie oponentovich hráčov. To ja môžem kľudne po zápase každému kto prehral odstaviť po troch hráčov hneď po bitke a zbytok cez hráčov v klane. Ak už sa tento systém hlásenia dá takto zneužívať tak by to trebalo troška poupraviť aby rušilo iba písanu formu chatu v hre a nie funkčné prvky hry. Mi ide tota hra dakedy fakt na nervy.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
mna tiez minule reportol jeden. ja som hral s kv1s a on s t34 USA. evidetne mu vadilo ze som bol pred nim a zhadzoval superom aspon pasy, aby ich artina mohla ostrelovat. Tak mi to zo zadu 2x napalil a napisal mi ze ma reportne. Proste decka.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
skus napisat na podporu a posli replaykramer napísal:Ten "chat ban" to je aká už sprostosť. Včera pri pokuse o vylodenie sme vyradili dákych poliakov lebo boli len 11 za to že prehrali tak nám dvoch hráčov s najväčším DMG nahlásili za urážky a máme obaja ban do 5.3. WTF? To že neviem písať by ma ani nesralo ale že mi neidu ani hlášky SOS, nabíjam, označovanie políčok na minimape, označovanie cieľov a všetko čo sa hlásenia týka ani klan chat, ani trening room chat čo potrebujem na ESL league 1vs1. To akože teraz keď by sme chceli byť svine ako tie poľske socky a je nás v klane 60+ a každý ma po 5 hlásení by sme mohli dať ban 60 poliakom denne. To akože je kus somarina ne? To k tomu ma to hlásenie slúžiť? V clan wars by nič také ako nahlasovanie nemalo byť lebo je to nepriame znevýhodnenie oponentovich hráčov. To ja môžem kľudne po zápase každému kto prehral odstaviť po troch hráčov hneď po bitke a zbytok cez hráčov v klane. Ak už sa tento systém hlásenia dá takto zneužívať tak by to trebalo troška poupraviť aby rušilo iba písanu formu chatu v hre a nie funkčné prvky hry. Mi ide tota hra dakedy fakt na nervy.
edit: Podarena hra s 13 75, treba vidiet http://wotreplays.com/site/659253#winds ... -amx_13_75
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
hej hej to som videl. to bude pecka :O
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
Havok a multicore support tu mali byt uz davno... Neviem, preco ho vyvojari nevyuzili hned na zaciatku ked zacali WoT vyvijat... Co uz, aspon ze pride, aj ked neskoro.
Inak mne sa tiez vcera podarila dobra hra, 9100 dmg myslim hovori za seba - v strednom tanku.
http://wotreplays.com/site/659034#mines-m473-fv4202_105
Inak mne sa tiez vcera podarila dobra hra, 9100 dmg myslim hovori za seba - v strednom tanku.
http://wotreplays.com/site/659034#mines-m473-fv4202_105
S tou mutlicore podporou to nebude nahodou tak, ze hra pojde na jednom jadre ako doteraz a havok pojde na ostatnych? takze fps by mali ostat rovnake. aspon tak som to niekde cital, realna multicore podpora bude neskor...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak niečo podobné fyzike je tam aj teraz takže uľaviť cpu by sa mohlo...
aj ked uľaviť, záťaž 10% ...
aj ked uľaviť, záťaž 10% ...
- M1ch4l
- VIP
dneska som sa pokusal hrat, no po par bitkach ma to tak znechutilo, ze som to vypol. Platoon nebol a sam hrat to skoro nema zmysel...mas v time 14 takych retardov, ze keby som zobral sliepku z dvora a hrabala by na klavesnici, hrala by lepsie. Neskutocne cosi.
keby len dnes, mne sa takto "dari" uz 2 tyzdne a nepomaha ani platoon s brachom, proste dvaja to neustrielame ked nie sme top tiery ale praveze sme o 2 tiery nizsie
dnes ma uplne dojal jeden trpak s KV1, capoval zakladnu a zabili ho a zacal mi nadavat ze som mu nepomohol, pritom ja sa stveral na kopec lebo tam boli este 2 nepriatelske tanky a mohli nas odtial pohodlne ostrelovat, dal som ich dole a vyhral tym hru ale samozrejme, ja som bol idiot Alebo jeden expert s Pz.Sfl. V (tusim) v malinovke vytlacoval mojho hellcata a nadaval mi ze mam ist scoutit, pritom som bol pri base pri skale na TD spote a celu dobu do mna ryl, ze mam ist scoutit, strasne co za hovada tam poslednu dobu hra
dnes ma uplne dojal jeden trpak s KV1, capoval zakladnu a zabili ho a zacal mi nadavat ze som mu nepomohol, pritom ja sa stveral na kopec lebo tam boli este 2 nepriatelske tanky a mohli nas odtial pohodlne ostrelovat, dal som ich dole a vyhral tym hru ale samozrejme, ja som bol idiot Alebo jeden expert s Pz.Sfl. V (tusim) v malinovke vytlacoval mojho hellcata a nadaval mi ze mam ist scoutit, pritom som bol pri base pri skale na TD spote a celu dobu do mna ryl, ze mam ist scoutit, strasne co za hovada tam poslednu dobu hra
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
vidím že nie som sám čo má polku tímu retardov... Mne sa stávalo, že sa hra rozbehne, uvidím nepriatela, zamierim nanho vystrelím, vystrelím druhý krát... odzoomujem a polka tímu je mrtvá, a chat zaspamovaný samým WTF, noob... No dá sa volaco také hrat ?
- M1ch4l
- VIP
bez poriadnej 3-clennej platoony (caty?) to v takychto pripadoch nema moc zmysel, hlavne cez vikend.
Niekedy sa da aj sam alebo s 2-clennou catou, ale najlepsie, ked su 3.
Niekedy sa da aj sam alebo s 2-clennou catou, ale najlepsie, ked su 3.
sranda je ked na konci bitky ostanu dva opice a zacne medzi nimi fight radost pozerat ako sa nevedia prestrelit a trafit
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak s tým trafením to často človek nijak neovplyvní
ono ked niečo poserie noob ako ja dá sa to prežiť ale ked vyhranú hru poserká chlapík z nebeskými statmi kôli 1 killu ktorý samozrejme ani nedal...
až to je potom radosti
alebo Type 34 má v T7 nastrielaného a killnutého viac ako Tiger resp je v top 3 , pokiaľ j to raz, 2x
ale ked sa to deje celý deň je to nazabitie
ono ked niečo poserie noob ako ja dá sa to prežiť ale ked vyhranú hru poserká chlapík z nebeskými statmi kôli 1 killu ktorý samozrejme ani nedal...
až to je potom radosti
alebo Type 34 má v T7 nastrielaného a killnutého viac ako Tiger resp je v top 3 , pokiaľ j to raz, 2x
ale ked sa to deje celý deň je to nazabitie