Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
XL = Extra Load , nie extra large... 265 XL a 265 klasicka su rovnako siroke
Tvrde bocnice su dobre akurat tak na stratu komfortu. Su hlucnejsie, menej pohodlne, na makkych autach rozklepu kasnu ktora zacne hrkotat... Urcene su na tazke auta a dodavky, nie na bezne vozenie na <1.4t aute... Ano, trosku lepsie podrzia v zakrutach ale potom rychlejsie/nepredvidatelne pustia a je to v<>...
Tiež som si dačo také myslel. Pozeral som staré fotky a predošlé Avony boli XL, preto ma to asi tak strhávalo vo vyjazdených kolajách. Uvažujem nad novými pneu Firestone Firehawk. Súčasné pneu by ešte dali túto sezónu, ale za mokra im už tak neverím. Navyše mám v pravej zadnej klinec, ale našťastie nefučí
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Klinec v gume je cool šéfov carens mal v LP, krásny zvuk a každých 1000km bolo treba dofukat, ale asi ho to moc netrapilo
Steam: michalsveto
Ja som ten klinec lapil este pred zimou a doteraz udrzala pneu tlak 2.2, takze na pocudovanie drzi. Len sme si to vsimli az ked sme nahadzovali kolesa na auto.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tie Firehawky maju velmi zle uzivatelske recenzie... deru sa rychlo a hovno drzia aj za mokra aj za sucha...
Ja zase na ne pocuvam samu chvalu, negativom je iba nizka zivotnost. Tak som teraz v rozpakoch ... Mám to od kamosov, co si chodia obcas zajazdit na ring.
http://www.tyrereviews.co.uk/Search/Firehawk
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridg ... -RE002.htm
Podobna cena a vykonovo su niekde uplne inde... Ak na nich budes jazdit ako prasa tak ich zderies za dve sezony tiez, ale ja osobne som s nimi spokojny. Za studeneho pocasia sa trochu horsie zohrievaju a kym nie su zohriate tak celkom srandovne smykaju ale inak spokojnost... na vode treba opatrnejsie, samozrejme. Nie su to SportContact5ky, ani PZera, ale cena je podstatne prijatelnejsia
Inak... Tie nove Matadory dopadli v teste velmi dobre a su este lacnejsie
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridg ... -RE002.htm
Podobna cena a vykonovo su niekde uplne inde... Ak na nich budes jazdit ako prasa tak ich zderies za dve sezony tiez, ale ja osobne som s nimi spokojny. Za studeneho pocasia sa trochu horsie zohrievaju a kym nie su zohriate tak celkom srandovne smykaju ale inak spokojnost... na vode treba opatrnejsie, samozrejme. Nie su to SportContact5ky, ani PZera, ale cena je podstatne prijatelnejsia
Inak... Tie nove Matadory dopadli v teste velmi dobre a su este lacnejsie
Praveze chcem nieco, co ma podrzi aj na vode. Tie RE002 sa daju kupit za 84 €, co je sice super cena, ale ked su na vode nic moc, tak uz az tak nie. To by som uz radsej isiel do http://www.pneucom.sk/pneumatiky-pre-au ... 205-45-r16
Po Eagle F1 A2 pokukujem aj ja. Tie su vraj na vode masaker... aj ked, ked si pozries ten test co bol vcera na sme.sk, tak tam nedopadli moc dobre ....teda, relativne.
Tie RE002 zas nejako extremne zle na mokrej vozovke nie su! len musia byt zohriate, co na mokrej vozovke je dost problem dosiahnut... Vsetko ma svoje pre a proti... Ak chces naj naj naj po kazdej stranke tak Conti SC5... ale cena je pri niektorych rozmeroch aj 2x to co RE002 a deru sa rychlejsie lebo maju maksiu zmes...
Tie RE002 zas nejako extremne zle na mokrej vozovke nie su! len musia byt zohriate, co na mokrej vozovke je dost problem dosiahnut... Vsetko ma svoje pre a proti... Ak chces naj naj naj po kazdej stranke tak Conti SC5... ale cena je pri niektorych rozmeroch aj 2x to co RE002 a deru sa rychlejsie lebo maju maksiu zmes...
Vredestein Ultrac Sessanta
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Ja mam tiez Vredesteiny, len sportrac5
EDIT: tak nic, tie som v mojom rozmere nenasielZoranICS napísal:Ak chces naj naj naj po kazdej stranke tak Conti SC5... ale cena je pri niektorych rozmeroch aj 2x to co RE002 a deru sa rychlejsie lebo maju maksiu zmes...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja mam stale.obute kumho xl nejake a na snehu 1* ,zatial najlepsie zimaky ake som mal:)