ja som tazky flegmatik a kludny clovek,na ulici son sa nikdy nepobil a ani ma nevie nikto vyprovokovat,kym ni nesiahne na rodinu:) v podstate sa venujem hlavne zapaseniu,bez uderov:) pre mna je to hra,je to o tom vymysliet ako nieco vybudujes,ako sach ,premyslas ake tahy spravis aby si nacapal supera na hruskach;)) samozrejme nepaci sa mi ked ma niekto bije do hlavy prave pre to makam aby som mohol legalne bit ja ich ale nie...proste je to aj pud sebazachovy,kym neskusis zapasit nespoznas sa...ja som to videl v tej klietke v nedelu;)
nehovoriac o tom,ze taku kondicku a realne precvicenia svalov v inom sporte tazko,svalovky mam vzdy po 2 hodinach zapasenia je to proste skvele...
urcite by som nerobil box a podobnr profi,lebo je jasne,ze clovek by bol sprosty z toho:) preto hlavne zapasim bez uderov:) mma zapasir pojdem ale max raz do pol roka:) hlava ma zivi aj ma zivit bude,cize o nu prist nechcem:)
p.s. nehovoriac,ze zapasenie nauci pokore aj sebadovere a podobne:)
Bojove sporty a podobne:)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Bojove sporty a podobne:)
no vidiet, ze to mas v hlave este celkom v poriadku, asi tych uderov fakt nebolo tolko
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
no...ja dnes vyliezol co to porobit na dvor a po hodine som myslel ze zdechnem
nebolo by zle mat nejaku tu kondicku
ale zas mlatit sa
nebolo by zle mat nejaku tu kondicku
ale zas mlatit sa
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
napr pri takom jiu jitsu ci uz gi alebo no gi...je to super na kondicku,ked som zacal neodzapasil som ani 2x 3minuty:) a teraz robime na treningu viac ako 10 kol po 5min,s 30sec pauzami;) skutocne ten rozdiel je citit,tam sa do hlavy nepraskame;))
To mi pripomína moje prvú, a zároveň poslednú návštevu Maďarska za týmto účelom. Priniesol som si odtiaľ jazvu cez celé obočie, a neskutočne napuchnutú tvár. Prvé kolo boľavé, druhé veľmi, a v treťom súper KO a ja diskvalifikovaný za nedovolený úder, takže toľko k maďarsku. Bežne, teda aspoň neviem kde si bol, ale ja som bol na návšteve v dvoch kluboch tam trénujú kategoricky viac silových a kondičných ako technických vecí.
Ja Ju Jitsu, iba s Gi, skoro 7 rokov. Momentálne fialový pás, na ňom nakrútených asi 300 hodín, ale mal by som už aj hnedý dávno, len pri práci nestíham poriadne trénovať, a tým pádom splniť podmienky, a páskovanie na slovensku je veľmi obtiažne, pokiaľ nie si v správnom klube, ja som páskoval mimo SVK.
Trénujem a súťažil som iba s Gi, nakoľko sa mi nepáči, že klubov, ktoré trénujú "MMA" resp. akú koľvek klietku je zrazu ako húb po daždi. Nesúťažím aktívne, dosiahol som najlepšie 2. miesto v grapplingu v kategórií GI do 68kg v Moskve, zhruba podobne aj v nemecku, ale ja som zase dosť iná váha ako ty.
Viac som chodil skôr na exhibície, nakoľko mi nevyhovuje systém KO/submission ale mám radšej systém podobný kumite, kde sa ide na body a nie na KO, bojím sa o seba Celkovo už cvičím pomenej, pri robote nestíham, klietka ma neláka, nemôžem v nej ani zďaleka použiť všetky údery a techniky, ktoré poznám, a je to dosť o hubu. Väčšinou si už len idem zacvičiť s kamarátmi kvôli kondičke, ktorí trénujú aj iné športy, je to potom také všestranné, nakoľko judista je iná hrozba ako karatista, navzájom sa niečo naučíme a ideme ďalej, mám to skôr na kondíciu a sebaobranu. Veľa klubov dnes trénuje iba základné techniky, otužovačky a kondičné veci aby ťa po roku postavili do klietky, a mne to zrovna správne nepríde. Celkovo mám radšej "tradičné japonské jj" ako bjj, čo je pri mojej váhe pochopiteľné, ale tak treba byť univerzálny.
Ak to nie je tajomstvo kde trénuješ?
Ja Ju Jitsu, iba s Gi, skoro 7 rokov. Momentálne fialový pás, na ňom nakrútených asi 300 hodín, ale mal by som už aj hnedý dávno, len pri práci nestíham poriadne trénovať, a tým pádom splniť podmienky, a páskovanie na slovensku je veľmi obtiažne, pokiaľ nie si v správnom klube, ja som páskoval mimo SVK.
Trénujem a súťažil som iba s Gi, nakoľko sa mi nepáči, že klubov, ktoré trénujú "MMA" resp. akú koľvek klietku je zrazu ako húb po daždi. Nesúťažím aktívne, dosiahol som najlepšie 2. miesto v grapplingu v kategórií GI do 68kg v Moskve, zhruba podobne aj v nemecku, ale ja som zase dosť iná váha ako ty.
Viac som chodil skôr na exhibície, nakoľko mi nevyhovuje systém KO/submission ale mám radšej systém podobný kumite, kde sa ide na body a nie na KO, bojím sa o seba Celkovo už cvičím pomenej, pri robote nestíham, klietka ma neláka, nemôžem v nej ani zďaleka použiť všetky údery a techniky, ktoré poznám, a je to dosť o hubu. Väčšinou si už len idem zacvičiť s kamarátmi kvôli kondičke, ktorí trénujú aj iné športy, je to potom také všestranné, nakoľko judista je iná hrozba ako karatista, navzájom sa niečo naučíme a ideme ďalej, mám to skôr na kondíciu a sebaobranu. Veľa klubov dnes trénuje iba základné techniky, otužovačky a kondičné veci aby ťa po roku postavili do klietky, a mne to zrovna správne nepríde. Celkovo mám radšej "tradičné japonské jj" ako bjj, čo je pri mojej váhe pochopiteľné, ale tak treba byť univerzálny.
Ak to nie je tajomstvo kde trénuješ?
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak jasneee, profi by som to nechcel ani ja robit to je o drzku,na to sa mam moc rad:) ale ako odreagovanie mi zapasenie(tak to volam ) pride velmi fajn,je to taka hrava silova forma kreativity
trenujem momentalne v mgyme, ale to tak 1-2x do tyzdna podla moznosti,inak posilka a stvrtky soboty zem na chrenovej v lipe, sme tam taka particka 23+rocni, zvacsa vojaci a podobne...
uz je to tyzden a nos stale citim,takze este tento tyzden si dam len posilku
p.s. inak vzdy som si myslel, ze dostat na tvar musi strasne bolet a nejako nic
trenujem momentalne v mgyme, ale to tak 1-2x do tyzdna podla moznosti,inak posilka a stvrtky soboty zem na chrenovej v lipe, sme tam taka particka 23+rocni, zvacsa vojaci a podobne...
uz je to tyzden a nos stale citim,takze este tento tyzden si dam len posilku
p.s. inak vzdy som si myslel, ze dostat na tvar musi strasne bolet a nejako nic