Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
tak ale to je potom fakt dementne navrhnute auto
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
na jednej strane je to dobre, na druhej strane je to zle... vsekto ma svoje vyhody/nevyhody.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
To Landrower, daj si spravit tu geometriu uvidis ze sa to napravy, ja som mal podobny problem ked som dal vymenit tlmice ze sa auto velmi cudne chovalo a po geo to to uz islo normalne tak ako ma.
Dalsia vec je aj to ze E39-ka ma komplikovane napravy a tam sa velmi neda vyhnut tomu, aby sa pri vymene tlmicov neodpojili ramena takze aj to prispelo k rozhodeniu geometrie v mojom pripade.
Dalsia vec je aj to ze E39-ka ma komplikovane napravy a tam sa velmi neda vyhnut tomu, aby sa pri vymene tlmicov neodpojili ramena takze aj to prispelo k rozhodeniu geometrie v mojom pripade.
Endy, pecka!!! som sa skoro pocural...
Vsetky retaze, klzaky, listy, kolieska, tesneniaquicky napísal:rozvody myslis retaz a pod?
1700Chris napísal:snake: nejak viacej info, odkial, cenovaka atd ?
.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
A dovod na vymenu bolo normalne opotrebenie alebo preventivne opatrenie ze sa tam zvykne nieco drbat?
Lebo u BMW motorov M57N a N47N bol/je problem s tym ze v niektorych praskaju retaze ked motory uz maju nabehane 170-220t Km.
Lebo u BMW motorov M57N a N47N bol/je problem s tym ze v niektorych praskaju retaze ked motory uz maju nabehane 170-220t Km.
vsetko bolo v poriadku, akurat sa vydrbal pravy napinak (vytiekol cez noc z neho olej, a rano po nastartovani netlmil, takze hrkotal tak sekundu po starte, vzdy iba cez noc - nic tragicke, jak sa naplnil olejom, uz bolo vsetko ok, sponoval).
Ale bolo to preventivne . Pojem "dozivotna retaz" je neplatny od felicii, sak pozrite
Ale bolo to preventivne . Pojem "dozivotna retaz" je neplatny od felicii, sak pozrite
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
chalani niekto z Vas mi tu pisal ohladom toho SRT JEEPu, ze vie o technickom stave,resp nejaka historia?
http://jeep-grand-cherokee.autobazar.eu ... 85565.html
jedna sa o tento kus.... ak nieco viete,resp ten dotycny si to precita mohol by mi este raz k tomu nieco povedat? chlapik mi dnes pisal,ze moje bmw + 1500e ...tak premyslam ci ist do toho alebo kaslat na to
http://jeep-grand-cherokee.autobazar.eu ... 85565.html
jedna sa o tento kus.... ak nieco viete,resp ten dotycny si to precita mohol by mi este raz k tomu nieco povedat? chlapik mi dnes pisal,ze moje bmw + 1500e ...tak premyslam ci ist do toho alebo kaslat na to
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
tusim si daval link na ine, ale myslel som, ze je to znameho.
Lenze medzicasom som bol v kontakte s nim a on svoje nepredava. Akurat ma odpojenu prednu naprava, teda ma z toho RWD
Lenze medzicasom som bol v kontakte s nim a on svoje nepredava. Akurat ma odpojenu prednu naprava, teda ma z toho RWD
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
geo spravena, nieco to pomohlo, ale uplne OK to nieje este, ale to uz budu gumy, kedze sa na nich dlhsie jazdilo s rozhadzanou geometriouHeatman napísal:To Landrower, daj si spravit tu geometriu uvidis ze sa to napravy, ja som mal podobny problem ked som dal vymenit tlmice ze sa auto velmi cudne chovalo a po geo to to uz islo normalne tak ako ma.
Steam: michalsveto
Dozivotne rozvody su na 80-150kkm, dozivotne naplne na 60-150kkm... v zavislosti od stylu pouzivania. Ak to nevymenis tak je to naozaj dozivotne lebo to so sebou vezme aj nieco co je dost drahe na to aby sa to uz neopravovalo a auto vtedy naozaj dozilo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
rozmyslam ci ist do toho mudre hlavy radte
v podstate viem,ze do bmw by sa servis za 500-700e stratil (o com vymienajuci vie samozrejme)
v podstate viem,ze do bmw by sa servis za 500-700e stratil (o com vymienajuci vie samozrejme)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
snake hod prosim viac fotiek z rozoberaky, zaujima ma to
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345