Politicka debata
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Politicka debata
Ak aj nevyhra, bude mat pod palcom vsetko tak, ako doteraz, akurat mu sem tam prezident bude robit "ofuky" a nakoniec (sice na viackrat) pretlacia, co potrebuju. Taka je realita a ak si niekto mysli, ze ked bude prezident Kiska, ze sa nieco zasadne zmeni, je naivny. Velmi naivny.
Preto pre mna - ak su v druhom kole na "menu" tito dvaja, je mi to jedno. Ak by tam bol niekto iny popri Ficovi, koho by som si vedel predstavit ako prezidenta, volit pojdem. Takto mi je to suma fuk - kludne ma mozete za to ukamenovat.
Preto pre mna - ak su v druhom kole na "menu" tito dvaja, je mi to jedno. Ak by tam bol niekto iny popri Ficovi, koho by som si vedel predstavit ako prezidenta, volit pojdem. Takto mi je to suma fuk - kludne ma mozete za to ukamenovat.
ja len dufam, ze neuspesni kandidati nebudu hrat urazenych a jednoznacne podporia Kisku. Cele Slovensko sa mobilizovalo, ked postupili meciar a gasparovic a teraz je situacia podobna - meciar 2.0 verzus Kiska. Snad ludom dojde, ze teraz sa nevoli mensie zlo ale zastavuje diabol...
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Uz to tu bolo povedane, ale poviem to aj ja. Kiska je zatial politicky cista dusa a mozeme mat aspon vieru v to, ze ozaj nie je svina co potrebuje hrabat. Aj ked sa Vam charakterovo nezda, preboha nevolte toho sk*%*/syna hranateho. Je teraz na nom velky tlak a chce sa zbavit vsetkej zodpovednosti a utiect na teple dozivotne miestecko kde bude mat imunitu do konca zivota. Aj ked nemam iluzie, ze sa niekedy nieco zmeni a tieto zlodejske svine budu stihane, ale nedajte mu moznost na to, aby sa nam vsetkym vysmieval z prezidentskej stolicky.
Spoiler: ukázať
presne toto ma napadloHellAngel napísal:na momentalneho prezidenta co mame nemal ziadny toho predbehne len ten cesky
no len neviem ci sa nevybral ten vacsi debil...materik napísal:ja len dufam, ze neuspesni kandidati nebudu hrat urazenych a jednoznacne podporia Kisku. Cele Slovensko sa mobilizovalo, ked postupili meciar a gasparovic a teraz je situacia podobna - meciar 2.0 verzus Kiska. Snad ludom dojde, ze teraz sa nevoli mensie zlo ale zastavuje diabol...
Bez ohladu na Ficove spinave hry, ak Kiska klamal, co sa zda, ze ano.. Ano clenom byt nemusi, ale ma tam zrejme znacne ''kontakty''.. Moralne by asi nebolo spravne volit takeho to cloveka..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Pre teba je majitel vydavatelstva, kde vydali jeho knihu "znacne kontakty" ? Takze ked sa stane cojaviem sefom SOZA scientolog, tak kazdy hudobnik v SR bude scientologom podla tejto logiky ?
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
No, jasné... veď každý človek, ktorého poznám, resp. u koho som si čokoľvek vybavoval alebo s ktorým som sa kedykoľvek rozprával, mi vždy dopredu povedal náboženskú a cirkevnú príslušnosť ešte pred tým, ako som sa s ním dostal do reči. Vy to tak nerobíte?
Sorry, ale Fico je pokrytec, keď tak vehemente argumentuje tým, že ľudia, čo majú niečo dočinenia s určitými cirkvami, prípadne s podnikaním, sú nevhodní vykonávať nejakú štátnu funkciu. Nech sa páči, bol dokopy 6 rokov pri moci, a nikdy s nimi nič nespravil - nezakázal scientologickú cirkev, nezakázal nebankové subjekty. Tak čo sa teraz do toho obúva. Keď je to tak zlé, tak s tým mal niečo spraviť. Ale on nie. Takže to tak zlé nie je - čiže to využíva ako "prázdny" argument.
Taktiež sa mi nepáči ten jeho prístup s tými dôkazmi o Kiskovom údajnom klamaní a zavádzaní (pozn.: ževraj trestný čin). Ak teda mal dôkazy tak skoro, tak bolo jeho občianskou povinnosťou ich okamžite predať polícii. Namiesto toho ich ale zadržiaval a chcel využiť v prezidentskej kampani pre vlastný prospech = marenie vyšetrovania (či jak sa to volá). A to mi moc ako vhodné správanie budúceho prezidenta tejto krajiny nepripadá.
Sorry, ale Fico je pokrytec, keď tak vehemente argumentuje tým, že ľudia, čo majú niečo dočinenia s určitými cirkvami, prípadne s podnikaním, sú nevhodní vykonávať nejakú štátnu funkciu. Nech sa páči, bol dokopy 6 rokov pri moci, a nikdy s nimi nič nespravil - nezakázal scientologickú cirkev, nezakázal nebankové subjekty. Tak čo sa teraz do toho obúva. Keď je to tak zlé, tak s tým mal niečo spraviť. Ale on nie. Takže to tak zlé nie je - čiže to využíva ako "prázdny" argument.
Taktiež sa mi nepáči ten jeho prístup s tými dôkazmi o Kiskovom údajnom klamaní a zavádzaní (pozn.: ževraj trestný čin). Ak teda mal dôkazy tak skoro, tak bolo jeho občianskou povinnosťou ich okamžite predať polícii. Namiesto toho ich ale zadržiaval a chcel využiť v prezidentskej kampani pre vlastný prospech = marenie vyšetrovania (či jak sa to volá). A to mi moc ako vhodné správanie budúceho prezidenta tejto krajiny nepripadá.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Fico je v koncoch. Namiesto toho aby ludom ponukol co vstko moze na urade ako prezident pre tento stat srpavit, radsej ide druhou cestou znicit svojho oponenta. A ako vidim ludia sa mu nato zacinaju chytat.
Kazdy uz asi zabudol na Gorilu, za ktoru by mal byt Fico sudeny ako zlocin proti statu a zneuzivanie moci verejneho cinitela. Ludia prestavaju mysliet na to, co sa moze udiat, ak on bude prezident, ako moze ziskat uplnu moc. Ked si potom dvoli, ze bude dozivotny prezident a zrusi referendum, potom uz mozme ist len sakndovat pred bratislavky hrad, alebo znova strngat klucami.
Fico vytahuje stale nebankovky. Ale ja sa pitam a co ked mal Kiska a ma v cesku nebankovku? Pokial isiel vramci hranic zakona tka nerobil nic protizakonne. A to si to Fico vsimol len teraz ako ludi zdierali tieto institucie? WAW A to ako nas zdiera stat je v poriadku zakonmi, ktore uzakonil nas skvely SMER? Klobuk dole pred zabudivostou ludi.
Ale dalej, Scientologovia? To si robi srandu. To ze sa mozno dostal vramci podnikania do styku s touto cirkvou z neho robi hned clena? Ale pitam pan premier co je to vlastne scientolog?
nieco teda o nej:
http://sk.wikipedia.org/wiki/Scientol%C3%B3gia_(hnutie)
V rukach Fica sa moze prezidenstky urad stat velmi silnou zbranou, v rukach Kisku je to len obycajny reprezentativny urad
Kazdy uz asi zabudol na Gorilu, za ktoru by mal byt Fico sudeny ako zlocin proti statu a zneuzivanie moci verejneho cinitela. Ludia prestavaju mysliet na to, co sa moze udiat, ak on bude prezident, ako moze ziskat uplnu moc. Ked si potom dvoli, ze bude dozivotny prezident a zrusi referendum, potom uz mozme ist len sakndovat pred bratislavky hrad, alebo znova strngat klucami.
Fico vytahuje stale nebankovky. Ale ja sa pitam a co ked mal Kiska a ma v cesku nebankovku? Pokial isiel vramci hranic zakona tka nerobil nic protizakonne. A to si to Fico vsimol len teraz ako ludi zdierali tieto institucie? WAW A to ako nas zdiera stat je v poriadku zakonmi, ktore uzakonil nas skvely SMER? Klobuk dole pred zabudivostou ludi.
Ale dalej, Scientologovia? To si robi srandu. To ze sa mozno dostal vramci podnikania do styku s touto cirkvou z neho robi hned clena? Ale pitam pan premier co je to vlastne scientolog?
nieco teda o nej:
http://sk.wikipedia.org/wiki/Scientol%C3%B3gia_(hnutie)
V rukach Fica sa moze prezidenstky urad stat velmi silnou zbranou, v rukach Kisku je to len obycajny reprezentativny urad
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ako to čo fico predviedol na tlačovke proti kiskovi, no silno som sa smial On je už úplne v koncoch, skončil chlapec, volím škaredého Kisku scientológa (ako aj keby bol, tak čo? RKcirkev priamo zasahuje do behu štátu, čo NEMÁ byť možné, ako do behu štátu zasahuje scientológia?) zasa ma serie výber medzi vrecom zemiakov a klamárom najhrubšieho zrna.
http://www.sme.sk/c/7140780/letaky-za-f ... merom.html . 1.9m letakov, jj to urcite nejaky obciansky aktivista financoval nie smer
k tej scientologii len tolko, https://www.youtube.com/watch?v=QvyCpd_b7Os
k tej scientologii len tolko, https://www.youtube.com/watch?v=QvyCpd_b7Os
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Ako to tak čítam a všímam si dianie okolo volieb, tak asi prvý krát v živote pojdem voliť. Kisku. Musím ale povedať, že nieje mi úplne sympatický a neviem o ňom zrovna veľa, ale určite je to menšie zlo ako Fiko. Dúfam, že mu svoj hlas nedávam nadarmo.
Pobavila hláška "JE NAPOJENÝ NA NEBEZPEČNÚ SCIENTOLOGISTICKÚ SEKTU!". 80% čitateľov letáku ani len netuší čo je scientológia ale keď nikým nepodpísaný leták hlása, že je to nebezpečné a je to sekta, tak to musí byť samozrejme zlé a naprostá pravda!
Pobavila hláška "JE NAPOJENÝ NA NEBEZPEČNÚ SCIENTOLOGISTICKÚ SEKTU!". 80% čitateľov letáku ani len netuší čo je scientológia ale keď nikým nepodpísaný leták hlása, že je to nebezpečné a je to sekta, tak to musí byť samozrejme zlé a naprostá pravda!
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
A "uplnou nahodou" dnes rano vysiel clanok http://spravy.pravda.sk/prezidentske-vo ... entologii/
A to ze Fico je iluminat je v poriadku?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a celkvoa bodka dnes bola informacia, ze Ficov urad dal dotaciu jednemu podniku, ktoreho riaditel sa verejne hlasi ku scientologom.
Pacilo sa mi aj dnesne vyhlasenie Kisku, kde vyzval Fica na debatu o problematike ludi a co sa da pre ludi spravit a nie ho len hlupo ociernovat a bez dokazov.
Pacilo sa mi aj dnesne vyhlasenie Kisku, kde vyzval Fica na debatu o problematike ludi a co sa da pre ludi spravit a nie ho len hlupo ociernovat a bez dokazov.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.