Politicka debata
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Re: Politicka debata
Chce sa mi z toho zvracat.
Diky za ten upr. link
Diky za ten upr. link
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
rusom uz zacina poriadne strasit vo vezi
http://www.ta3.com/clanok/1037007/rusko ... nkcie.html
http://www.ta3.com/clanok/1037007/rusko ... nkcie.html
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
sangala BOODKA
pouzil by som na toho cloveka iste slovne spojenie, ale nechcem BAN pre porusenie pravidiel
pouzil by som na toho cloveka iste slovne spojenie, ale nechcem BAN pre porusenie pravidiel
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Fico nevyvratil, ze v tom byte spominajucom sa v Gorile bol a Kiska nevyvratil, ze sa s scientologmi stretava.. Inac pokial ja viem, kedysi bol budhista....HellAngel napísal:a celkvoa bodka dnes bola informacia, ze Ficov urad dal dotaciu jednemu podniku, ktoreho riaditel sa verejne hlasi ku scientologom.
Pacilo sa mi aj dnesne vyhlasenie Kisku, kde vyzval Fica na debatu o problematike ludi a co sa da pre ludi spravit a nie ho len hlupo ociernovat a bez dokazov.
Tym chcem povedat, ze oni to obaja priznali, on sa stretava a Fico v tom byte bol..
http://spravy.pravda.sk/prezidentske-vo ... ori-zitny/
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
cely oblak okolo tej scientologie je velke HOVN* s prapacenim. Ze idu po peniazoch a majetkoch? OMFG vsak to idu vsetci co su tam vo vlade. Ze sa tajen informacie mozu dostat do zlych ruk? A to sa ako teraz nedeje? FIco nas porcuje po kuskoch a predava ako mu to vyhovuje. Cele je to velka sprostost. Mam sa bat, ze nejake scientolog kupi Slovensko? Na ja to vidim tak, ze ak to pojde v EU ako doteraz, bud si nas pomaly skupi Cina, alebo sem Putin vtrhne na par tankoch a budeme nosit okolo krku znova cervene satky.
Cage povedz mi co je horsie, to ze sa Kiska stretol v zivote s nejakym scientologom alebo ze Fico je zapracovany do spisu Gorila a tento stat rozkrada vo velkom?
Cage povedz mi co je horsie, to ze sa Kiska stretol v zivote s nejakym scientologom alebo ze Fico je zapracovany do spisu Gorila a tento stat rozkrada vo velkom?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
nemusi ist po peniazoch,oze ist po moci,vtedy je to este horsie ak ide len o ego
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
MOC znamenaju peniaze, kazdy ide po moci. Fico tam je preco? Lebo ma moc rozhodovat. Vzdy ide o moc, lebo ked ma clovek moc ma aj peniaze. To su otazkz ktore je zbytocne otvarat. Je jedno ci to bude Putin, Obama, Scientolog, Papez .... Vzdy ide o moc, a k moci sa dostavaju vacsinou len ludia co maju velke EGO
povedat taku chobotinu na pravnickej skole, tak letis cez dvere a zarubna za tebou... Z hladiska prava neexistuje ziadna blbost typu "Kto mlci, ten svedci." Sranda zas je, ze o ficovom napojeni na neskutocnu haved je mnozstvo dokazov, zatial co o Kiskovom napojeni na scientologov su len dohady. A oni sami to uz popreli.CageJ napísal:Fico nevyvratil, ze v tom byte spominajucom sa v Gorile bol a Kiska nevyvratil, ze sa s scientologmi stretava.. Inac pokial ja viem, kedysi bol budhista.... Tym chcem povedat, ze oni to obaja priznali, on sa stretava a fico v tom byte bol..
Najviac ma na ficovi uraza to, ze je to potkan bez hrdosti ktory ma tu drzost na niekoho utocit... Do Kisku sa navaza kvoli scientologii, ale ked sa ho opytaju ci je ateista alebo krestan, tak zrazu je to sukromna vec ku ktorej sa nemusi vyjadrovat
P.S.:
Minule ma napadlo, preco fico nema na bilboardoch velkymi pismenami napisane svoje meno. Staci totiz jedna zvisla ciarka a makcen a jeho priezvisko nadobudne iny rozmer (vzhladom na pravidla fora nevyslovitelny... )
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Myslim, ze toto jeho team uz predpokladal ... a preto to tam nie je
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Lipsic konecne nieco k veci
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
dasli ktoremu ide o teplu stolicku:
http://www.sme.sk/c/7142097/harabin-sku ... mieta.html
http://www.sme.sk/c/7142097/harabin-sku ... mieta.html